Odżywki do włosów

Jantar Odżywka w piance do włosów cienkich i przetłuszczających się

Farmona Jantar Odżywka w Piance do Włosów Cienkich i Przetłuszczających 180ml

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Medea05
    26 września 2021 o 9:19
    Niestety się zawiodłam
    Przyznam szczerze, ze kosmetyki firmy Jantar poznałam przeszukując "internety" pod kątem kosmetyku przeciw wypadaniu włosów i na poprawe ich rosniecia. Trafiłam wtedy na wcierke (stara, pierwsza, cudowna werrsja) i zaufałam marce. Niestety, nowsza wersja wcierki nie jest taka cudowna juz (nie wiem co sie zmienilo w skladzie;( ) a pozostałe kosmetyki... Nie do końca spelniaja moje wymagania. Ale jako, ze zaufałam marce, to zdazylam tez wyprobowac odzywke w piance. Wydawalo się to byc ciekawe i opdowiednie do mojego rodzaju wlosow - cienkie i rpzetluszczajace sie - no akurat!! #MOJE WLOSY *blond, rozjasnianie u fryzjera *z tendencja do przesuszania się * w miare dobrze pielegnowane - olejuje, stosuje OMO * przetłuszczające się, myte co 1-2 dni * z tendencją do wypadania * plączące się ODZYWKA #OPAKOWANIE Wygodne, forma pianki jest ciekawa i prosta w użyciu. ALE mi ta koncówka popsula sie pod koniec uzywania pianki, wiec jakiejs tam czesci kosmetyku nie zdzazylam zuzyc. Nie wiem natomiast czy to jednorazowy przypadek czy moze opakowania nie sa zbyt dobrej jakosci - dlatego dziewczyny i chłopaki - dawajcie znac jak to u Was jest. #DZIALANIE Ciezko mi opisać działanie tej odzywki, dlatego chyba przejde przez opis producenta i się do niego odniose * "Nadaje włosom świeżość i siłę, bez efektu obciążenia" - TAK i NIE, na początku nie obciążą (po nalozeniu) - ALE w trakcie dnia włosy bardzo szybko robia sie przyklapniete - nie ma opcji, aby myc je co 2 dzien. Nawet suchy szampon, ktory zazwyczaj ratuje sytuacje juz tak dobrze nie dzialal przy piance *lekkie, odporne na uszkodzenia - NIE- wlosy nie sa lekkie, powiedzialabym nawet ze sa nieco dociazone a nie odciazone * mocne włosy - TAK - faktycznie, odzywka nieco wplywa na kondycje wlosow - wydaja sie bardziej wzmocnione i błyszczace * mniej podatne na przetłuszczanie się - NIE - u mnie odzywka racej obciazala wlosy Dodatkowo moje wlosy bylo nieco szorstkie w dotyku - chyba o kwestia niacynamidu. Bardzo spodobała mi się forma odżywki, była wygodna w stosowaniu, łatwo sie rozprowadzalo pianke na wlosach.Natomiast duze NIE dla głownego celu stosowania produktu - zmniejszenia przetluszczania sie wlosow - tu bardzo sie zawiodlam Daje 3 - bo kosmetyk moze byc naprawde fajny dla osob nie majacych problemow z przetluszczaniem sie wlosow (fajnie wzmacnia). Ale odejmuje 2 gwiazdki za to, ze kosmetyk dedykowany wlosom przetluszczajacym się - tego zalozenia nie spelnia.
    Zalety:
    • włosy stały sie mocniejsze
    • włosy nabrały blasku
    • przyjemna forma pianki latwo rozprowadzajacej sie na wlosach
    • niska cena
    Wady:
    • raczej dociazylo to moje wlosy, nie odciazylo
    • nie zmniejszylo przetluszczania sie wlosow;
  • 20 marca 2021 o 15:25
    Opinia
    Świetny produkt. Moje włosy zostały odbudowane i są puszyste. W składzie ekstrakt z bursztynu który dodatkowo nabłyszcza włosy. Polecam z całego serca.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    _Alisz
    11 czerwca 2020 o 19:04
    U mnie się nie sprawdził..
    Kupiłam tą odzywkę zachęcona nietypową formą, odzywka w piance?- muszę spróbować. Bardzo lubię kosmetyki do włosów firmy Jantar, jestem im wierna, już kilka lat. Niestety z tą odżywką się nie polubiliśmy, wybrałam opcje dla włosów przetłuszczających, bo takie właśnie posiadam, aplikacja na plus, bardzo łatwo i wygodnie się aplikuje, pianka jest gęsta i nie spływa z rąk, zapach typowy dla produktów jantar- mnie się podoba, co do efektu... myję włosy codziennie rano.. po tej odżywce włosy ok. godziny 16 wyglądają tak jak zazwyczaj już około godziny 23 jak idę spać i są już mocno przetłuszczone.. :(
    Zalety:
    • ciekawa forma odżywka w piance
    • pianka jest gęsta i treściwa
    • przyśpiesza przetłuszczanie włosów :(
  • 27 maja 2020 o 14:25
    Dla niewymagających
    Kupiłam odżywkę ponieważ uwielbiam wszystkie produkty które są w formie pianki czy to do twarzy, czy do ciała. Gdy zobaczyłam na półce w markecie tą odżywkę do włosów w piance nie wahałam się długo zwłaszcza że często stosuję produkty od Jantara. Pianka jest tania ale nie daje jakichś wielkich efektów. Owszem bardzo fajnie się ją nakłada i wsiąka szybko we włosy, ja nie zmywam jej od razu po wchłonięciu jak zaleca producent lecz zostawiam ją na około 5 min. Mimo że pianka nie obciąża, nie przetłuszcza to też nie daje jakichś spektakularnych efektów na plus. Jest okej ale nie dla kogoś kto wymaga widocznej poprawy. Ja stosują maseczkę jako dopełnienie pielęgnacji włosów oczekuję czegoś więcej. Jej działanie jakie zauważyłam to że minimalnie zmniejszyła przetłuszczanie włosów.
    • formuła pianki
    • szybkie nakładanie
    • nie obciąża
    Wady:
    • brak spektakularnych czy choćby zauważalnych efektów
    Oliton
    27 maja 2020 o 10:22
    jest ok, ale szału nie robi
    Jest po prostu średnia, jak za tę cenę ok, ale wolę coś jednak robiącego więcej z włosami + bardzo fajna formuła, odżywki w piance są najwygodniejsze w aplikacji + niedroga + pomaga rozplątać włosy + nie obciąża włosów - nie zauważyłam zmniejszenia się przetłuszczania włosów - jako że jest przeznaczona do cienkich włosów spodziewałam się dodania objętości, jednak w tej materii nic nie robi