Palety do konturowania

Wibo Pro Contur Palette, Creme & Powder Shades Paleta do konturowania

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 grudnia 2020 o 14:51
    Nawet ok
    Paletkę kupiłam razem z mamą przed weselem, żeby nie wydawać kupy kasy na kosmetyczkę, z której efektów zazwyczaj nie jesteśmy zadowolone... :D Przy okazji starcza na dłużej niż jeden raz Chociaż nie jestem ekspertem w dziedzinie makijażu, myślę, że jednak mam jakiś tam wyczucie estetyki, więc postanowiłam wykonturować sobie twarz pierwszy raz właśnie z tą paletką. Ucieszył mnie fakt, że w zestawie była krótka instrukcja co gdzie się nakłada (dla mnie wybawienie) - nie musiałam korzystać z tutoriali lub co chwila pytać co gdzie nałożyć :) Pracowało mi się z nią naprawdę dobrze. I byłam szczerze zadowolona z efektu. Odcienie fajnie się blendowały, bez większych problemów mogłam osiągnąć naturalne, estetyczne przejścia bez efektu maski czy wyrysowanej twarzy, Fajnie rozświetla i modeluje twarz. Wydaje mi się dość trwała, bo niejedną noc przetrwała do końca. Oczywiście schodzi nierównomiernie, bo jak to w paletce niektórych rzeczy się używa innych nie. Cena trochę za wysoka, ale jeśli miałabym wydać na kosmetyczkę, to wolę sama się pobawić i mieć coś takiego w zanadrzu :D Na co dzień nie używam, ale na jakieś specjalne okazje fajnie mieć pod ręką.
    Zalety:
    • dobrze się blenduje
    • wykonanie paletki
    • dodatkowa ściąga co z czym się je
  • 15 lipca 2020 o 11:11
    Tragedia
    Jedynym co podobało mi się w tej palecie był bronzer w kamieniu. Reszta to jakaś kompletna pomyłka. Moim zdaniem kosmetyk ma potencjał ale nie jest do końca dopracowany. Używałam go dość długo bo myślałam że po prostu coś źle robię ale po obejrzeniu kilku tutoriali stwierdzam że nie jest to udany produkt. Wibo jest na prawdę dobrą marką, ma świetne kosmetyki ale ten do nich nie należy.
    Zalety:
    • Bronzer w kamieniu
    Wady:
    • Wszystko. Ciężko się blendują kremowe kosmetyki, zapach, opakowanie
  • 9 czerwca 2020 o 16:00
    Niezła paleta
    I jak to wygląda w praktyce? Otóż w palecie, jak już widzicie powyżej, znajdziemy sześć kolorów, czyli trzy kolory kremowe oraz trzy pudrowe. Moim zdaniem można uznać tę paletę za wielofunkcyjną oraz przyjazną do podróżowania. Z racji jej wielkości, mamy wszystko w jednym i nie ma potrzeby zabierania osobno korektora, pudru, różu, brązera etc. W kwestii nakładania produktów nie mam jej też nic do zarzucenia. Kremowe są dosłownie jak masełko, ale nie można im odmówić tego, że naprawdę niewielka ilość wystarczy, aby cieszyć się ich świetną pigmentacją. Jeśli chodzi o, produkty pudrowe, tutaj sprawa wygląda tak, że możemy stopniować kolory, więc nie ma obaw, że zrobimy sobie krzywdę i nabierzemy zbyt dużo produktu na pędzel. Do trwałości również nie mogę się przyczepić. Paleta sprawdzi się zarówno do pełnego makijażu na przykład wieczorowego, jak i do lekkiego dziennego, kiedy np. mamy ochotę użyć tylko różu i brązera w małych ilościach.
    Zalety:
    • kolorystyka produktów suchych, oprócz białego pudru, który nie wiem, jak powinnam wykorzystać
    • kremowe produkty mają bardzo dobrą pigmentację i masełkowatą konsystencję
    • zarówno suche jak i mokre konsystencje nakładają się bardzo dobrze
    • brązer ma neutralną tonację, więc nada się dla każdego
    • ładne opakowanie, choć nieco za duże do podróży
    Wady:
    • cena regularna
    • kremowy brązer jest rudy po prostu, nie wiem. co poszło nie tak
    • nie mam pojęcia. jak wykorzystać transparentny vel biały puder
    • róż jest zbędny w tej kolekcji, właściwie nie użyłam go ani razu, ale z drugiej strony nie każdy jest mną i woli rozświetlacz
    • brak fajnego rozświetlacza zamiast różu
  • 5 maja 2020 o 16:54
    Moze być ;)
    Jest to pierwsza paletka do konturowania, która zdecydowałam się kupić. Kupiłam ja w promocji w drogerii Rossmann. Paletka jest całkiem dobra, ale zdecydowanie najlepszy jest korektor oraz bronzer. Nie skradła mojego serca, ale tez nie jest to zły produkt. Różu nie używam, ponieważ nie mam takiej potrzeby. Paletka nie zostawia plam, co jest najważniejsze. Na początek mogę ja polecić, ale niestety nie jest zbytnio trwała, na co liczyłam.
    Zalety:
    • super korektor,
    • dobry bronzer,
    • łatwa dostępność,
    Wady:
    • mało trwała
  • 9 marca 2020 o 9:03
    Srednia
    2 pierwsze korektory zbyt kremowe i ciężko się wyłącza w skórę ,zostawiają ślady. Brązer na mokro to jest strzał w 10 ! Nie robi plam i ładnie się rozciera, na róż i puder biały nie ma co narzekać. Oraz brązer na sucho też jest ok ;)

Zobacz także inne Palety do konturowania