WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Balsamy do ciała

Herbal Care Masło do ciała 'Dzika róża z olejkiem perilla'

• 19 maja 2025 o 12:19
    Balsam, który mega polecam
    Balsam, który idealnie wpisuje się w potrzeby mojej suchej skóry. Ma lekką konsystencję, które niesamowicie szybko wchłania się skóra nie pozostawiając uczucia tłustości. Nie lepi się, idealnie nawilża, pielęgnuje skórę i ją ujędrnia. Ma ładny zapach. Podoba mi się również jego opakowanie.
    Zalety:
    • Opakowanie, skład, działanie
    Wady:
  • 3 marca 2024 o 17:47
    Bardzo fajne masło
    Masło do ciała znajduję się w opakowaniu odkręcanym. Konsystencja produktu jest gęsta i zbita, charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Łatwo się rozprowadza i cudownie relaksuje a dodatkowo pielęgnuje. Masło świetnie nawilża i wygładza skórę. Szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Produkt wydajny i posiada całkiem dobry skład.
  • 21 października 2019 o 16:51
    Różane ukojenie
    Masło ma konsystencję typowego masła do ciała. Jest gęste, ciężkie i kremowe. Przepięknie pachnie dziką różą, a zapach pozostaje na ciele przez długi czas. Skóra jest po nim elastyczna, mocno odżywiona i gładka. Jak dla mnie spełnia wszystkie oczekiwania jakie mam wobec maseł do ciała.
    • dobry skład
    • odżywia i uelastycznia skórę
    Wady:
    • małe opakowanie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Iwona_C
    5 marca 2019 o 11:50
    Dobry skład, odpowiednie działanie, przyjemna konsystencja i piękny zapach.
    Uwielbiam kosmetyki z różanymi nutami zapachowymi, więc jak tylko zobaczyłam masło o tej woni bez namysłu zaopatrzyłam się w jedno opakowanie celem wypróbowania, ale stwierdzam że na tym jednym nie poprzestanę. Na ogromny plus zasługuje przyjazny naszej skórze naturalny skład masełka, pozbawiony olei mineralnych, parabenów i konserwantów. Zawiera aż 92% składników naturalnych miedzy innymi masło shea, ekstrakt z dzikiej róży, olejek perilla, olejek kokosowy , kompleks Omega 3 i 6 oraz proteiny jedwabiu. Opakowanie jest poręczne i wygodne w stosowaniu, nie ma żadnych problemów z wydobyciem kosmetyku do samego końca.Płaski słoiczek o pojemności 200 ml. wykonany jest z ciemnozielonego plastiku i posiada metalowa zakrętkę. Kolorowa i przyjemna szata graficzna, mnie od razu kosmetyk kojarzy się z naturalnością i dobrym działaniem. Konsystencja jest zbita, gęsta i treściwa przypomina prawdziwe masełko w białym kolorze, idealnie się rozsmarowuje pod wpływem ciepła naszej skóry . Piękny zapach, prawdziwie różany, całkowicie naturalny z delikatną słodkością, podczas stosowani masła w głowie zaraz miałam pączki z marmolada różaną. Bardzo przyjemny, apetyczny, aromatyczny i dodatkowo trwały, dzięki niemu nasza skóra otulona jest zapachem róży na wiele godzin. Bardzo przyjemne podczas nakładania , szybko stapia się z skórą i wchłania, mimo zawartości sporej ilości olejków w składzie, nie pozostawia tłustej ani lepkiej warstwy. Daje natychmiastowe uczucie ukojenia i nawilżenia skóry. Rewelacyjnie odżywia i regeneruje podrażniona i przesuszona skórę. Pod wpływem jego stosowania znikają wszelki szorstkości , podrażnienia czy zaczerwienienia. Skóra staje się wygładzona, aksamitna i bardzo przyjemna w dotyku. Mimo iż pojemność nie jest jakaś duża , to dzięki gęstej i treściwej konsystencji masełko jest bardzo wydajne i przy codziennym stosowaniu wystarczyło mi na ponad miesiąc. Przyjemny kosmetyk nawilżający i regenerujący skórę, z bardzo dobrym składem i umilającym stosowanie zapachem. Problem jest z dostępnością w sklepach stacjonarnych, ale w internecie można zakupić go już za 10 zł, więc cena również atrakcyjna w stosunku do jakości.
    Zalety:
    • naturalny skład bez olei mineralnych, parebenów czy konserwantów
    • likwiduje uczucie szorstkości i ściągnięcia skóry
    • doskonale nawilża, natłuszcza i wygładza skórę
    • łagodzi i koi podrażnienia
    • długotrwałe działanie
    • szybko się wchłania, nie pozostawiając lepkiego filmu
    • gęsta konsystencja
    • piękny naturalny różany zapach
    • nie wywołuje podrażnień ani uczuleń
    • produkt polskiego producenta
  • 7 lipca 2018 o 12:54
    Kocham ten zapach!
    Balsam ma gęstą białą konsystencje. Bardzo łatwo i przyjemnie się rozprowadza. Nie lubię balsamów które zostawiają nieprzyjemny film na skórze i wchłaniają się w nieskończoność. To masełko zdecydowanie do takich nie należy. Po nałożeniu balsamu na nogi, gdy przechodzę do smarowania reszty ciała i kończę na rękach, balsam na nogach jest już całkowicie wchłonięty. Jest to dla mnie ogromny plus! Skóra jest świetnie, długotrwale nawilżona! Mam problem z podrażnieniami na nogach i przesuszoną skórą a masełko sobie świetnie z tym radzi, niweluje świąd skóry i zdecydowanie odżywia skórę. Jest to kosmetyk który coś robi a nie tylko jest i pachnie. A zapach jest nieziemski! Fanki różanych zapachów na pewno zakochają się w tym masełku! Jedyne do czego mogę się przyczepić to, że szybko się kończy. Poza tym, zdecydowanie będę uzupełniać zapasy :).