Podkłady

Giorgio Armani Power Fabric, Longwear High Cover Foundation with SPF 25 Podkład kryjący

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 kwietnia 2023 o 20:17
    Jeden z najlepszych, ale ma wady.
    Zajmuje u mnie 2 miejsce na podium podkładów. Zużyłam kilka opakowań, miałam kolory 2, 3.5, 4.5 i 4.5 zdecydowanie najlepiej się u mnie sprawdził. Pozostałe były zbyt różowe, 2 zbyt jasna. Podkład świetnie kryje i jest trwały. Idealnie stapia się z pudrem i korektorem. Używałam go po kwasach, kiedy potrzebowałam zakryć czerwone ślady i suche skórki, sprawdził się idealnie. Nie jest trudny w nakładaniu i bardzo dobrze współgra ze skórą. Dobry dla początkujących i tych co robią make-up w 5 minut. Kolejna zaleta. Kolor 4.5 jest żółty, dla mnie lekko za ciemny, ale dopasowuje się do skóry. Minusem jest dla mnie to, że podkład jest widoczny na twarzy, a pod koniec dnia jest jeszcze bardziej widoczny, a skóra lekko przesuszona, podkreśla suche partie i wchodzi w pory. Za to odejmuję gwiazdkę. Od podkładu za 300 PLN wymagam dużo. Podkład jest drogi, to również minus. Uważam, że w dużo niższej cenie można kupić równie dobry odpowiednik. Dla mnie najlepiej do tej pory sprawdza się Lancome. Opakowanie z pompką super, przy końcu buteleczki wydobyłam resztę pędzelkiem, starczyło mi jeszcze na 4 użycia. Lubię testować nowe produkty, nie wiem czy kupię ponownie.
    Zalety:
    • dobre krycie
    • dobrze się rozprowadza
    • żółte tony
    • daje bardzo ładny efekt na skórze i na zdjęciach ;)
    Wady:
    • widoczny na skórze
    • pod koniec dnia lubi wchodzić w pory i podkreślać suche partie.
  • 19 marca 2022 o 16:45
    świetny
    Oceniam odcień 4,5, perfekcyjny kolor dla cer jasnych, z żółtym podtonem. Struktura podkładu - lejąca, ale nie wodnista, kremowa. Łatwo rozprowadza się, szybko zastyga. Nie tworzy smug ani plam, nie ciastkuje. Nakładam na bazę z Benefitu, więc problem porów, czy wchodzenia w zmarszczki, nie dotyczy. Podkład matuje, ale zostawia satynową powłokę. Kryje, ale tak na 90 procent. Pięknie wygląda w nim buzia, promiennie, świeżo, naturalnie. Nawet pokryty pudrem nie daje efektu maski. Mistrzostwo świata. Zastanawiam się, do jakiego podkładu mogę porównać efekt Power Fabric i na myśl przychodzi mi Guerlain Terracotta Joli Teint, z tą różnicą, że formuła Joli Teint jest mokra i lepiąca. Przez jakieś 7 h możemy biegać w perfekcyjnym makijażu, później delikatnie wyświeca się linia czoło-nos-broda. Jest to do wybaczenia. Podsumowując - świetny produkt wart rekomendacji.
  • 4 marca 2021 o 16:10
    Słaby
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Na szczęście z uporem maniaka przy okazji zakupów online zaznaczałam próbki tego podkładu i nie musiałam wydać na niego kasy. Gdybym wydała na niego tyle, ile kosztuje w perfumerii, wściekłabym się niemiłosiernie! Kolorystyki nie oceniam- dostawałam na chybił-trafił. Podkład jest dość lejący, nakłada się go całkowicie normalnie, można z nim pracować, nie betonuje się po chwili. Nie jest mistrzem krycia, mam problematyczną skórę i nie dźwignął tematu. Nie podkreśla suchych skórek, porów. Efekt jaki robi na twarzy jest ok, chociaż myślę, że za cenę regularną oczekiwałabym czegoś bardziej wow. Twarz jest inna w dotyku niż dotychczas, taka miękka, jakby owinięta jakąś niewidzialną jedwabistą woalką. O co więc się czepiam? O trwałość! Po ok 2ch godzinach w moim przypadku zaczyna się wytłuszczać strefa T. Z biegiem czasu jest coraz gorzej. Twarz świeci się cała, podklad jest coraz mniej widoczny, w konsekwencji czego pod wieczór wyglądam tak, jakbym nie malowała się w ogóle. Oj... próbkowe testy wypadły słabo, miał być long lasting, więc czuję się oszukana. Dla mnie ten podkład nie jest wart nawet 30zł.
    kiYga
    24 września 2020 o 13:40
    Rewelacyjny!
    Podkład jest rewelacyjny, pięknie kryje nie robiąc przy tym efektu maski. Bardzo delikatna formuła, nie zatyka porów. Wczesniej używałam podkładu Estee Lauder - double wear i stwierdzam że power fabric jest dużo lepszy. Jedyna rzecz, z której nie jestem zadowolona to to, że podkład nie utrzymuje się zbyt długo ale prawdopodobnie przez to że mam dość wymagają cerę, suchą w niektórych partiach i tłustą w strefie T. Podkład po nałożeniu zostawia satynowe wykończenie, cera wygląda przepięknie, pory są mniej widoczne. Buteleczka wyposażona jest w pompkę, która wymierza idealną ilośc podkładu. Kolejnym plusem jest wydajność tego produktu. Ogólnie jestem nim zachwycona:)
    Zalety:
    • pięknie kryje
    • nie robi efektu maski
    • nie zatyka porów
    • wydajny
    • przepiękne wykończenie po nałożeniu, efekt gładkiej cery
    Wady:
    • Mimo tego że nie utrzymuje się zbyt długo na mojej cerze to stwierdzam, że to najlepszy podkład jakiego kiedykolwiek używałam.:)
  • 31 stycznia 2020 o 20:07
    Piękny kolor i wykończenie, ale nietrwały
    Podkład zachwycił mnie pięknym odcieniem, idealnie dopasowanym do mojej cery. Nakłada się jak bajka, ładnie kryje. Wygląda nieskazitelnie, cera marzenie. Gładka, pory zwężone, laleczka :) Z tym że do kilku godzin, może czterech. Potem niestety wyciera się, robi się tłusto-mokry i znika. Strasznie żałuję, bo wygląda przecudownie. Być może teraz lepiej by się trzymał, używałam go kiedy moja cera nieco mocniej się przetłuszczała, ale nie była tłusta. Za takie pieniądzę nie będę jednak ryzykować :) No i skład-wredny. Bht, plastik, alkohol. Są podkłady z mniejszą liczbą szkodników.