Balsamy do ciała

Avon Naturals, Strawberry & White Chocolate, Body Lotion Balsam do ciała 'Truskawka i biała czekolada'

• 31 marca 2022 o 15:56
    BALSAM THE BEST EVER
    To kolejny balsam który używam z serii jogurtowej. Pysznie pachnie truskawkami w czekoladzie , ale nie jest to zapach mdlący tylko miły i przyjemny. Balsam doskonale się wchłania i nawilża skórę. Najczęściej używam go latem ponieważ po wybalsamowaniu ciała mogę się od razu ubierać , nie musze czekać na wchłonięcie się balsamu. Opakowanie zgrabne i fajne. Cena przystępna bo ok 6 zł . POLECAM !
    Zalety:
    • pyszny zapach
    • łatwo się wchłania
    • doskonale nawilża
  • 20 marca 2021 o 16:52
    Pachnie obłędnie
    Balsam dostałam od mamy i używam go dosyć często. Fajnie nawilża skórę na dłuższy czas. Konsystencja balsamu jest dość gęsta ale rozprowadza się go przyjemnie i bez problemu. I największy plus to zapach pachnie obłędnie słodko.
    Zalety:
  • 1 grudnia 2020 o 18:21
    Nie zachwyca
    Balsam z Avon jest bardzo lekki, szybko się wchłania. Idealny na lato. Nie zauważyłam właściwości odżywczych, pielęgnacyjnych. Zapach jest owocowy, słodki, przyjemny. Ładne opakowanie oraz szata graficzna. Korzystna cena.
  • 7 listopada 2020 o 16:19
    Przeciętny
    Nie jestem jakąś wielką fanką kosmetyków z Avonu, ale od czasu do czasu lubię sobie coś zamówić u konsultantki. Akurat skończył mi się poprzedni balsam do ciała i przyszła kolej na nowy, a ten był w promocji. Nie zastanawiając się dłużej kupiłam ten krem. W ciemno wybrałam zapach truskawki z białą czekoladą. Pierwsze użycie nie było jakieś zaskakujące dla mnie, ot taki jak inne balsamy owocowe z Avonu. Pierwsze co to można poczuć zapach, bardzo intensywny i niby truskawkowy, ale taki rozmyty, trochę tępy. Mi średnio się spodobał, bo nie za bardzo lubię takie nuty zapachowe, bardziej wolę wyraziste zapachy niż takie podobne do niczego. Konsystencja balsamu jest dość rzadka i nie przekłada się to na wydajność, produkt bardzo szybko się kończy, całe opakowanie wystarczyło mi na max. 10 zastosowań. Na pewno warto docenić fakt, że bardzo dobrze się rozprowadza po skórze i szybko się wchłania nie zostawiając lepiej warstwy. Zapach pozostaje na skórze bardzo długo, jeśli komuś się spodoba to na pewno jest to atut tego kosmetyku. Co do nawilżenia to jest, ale bardzo delikatne, dla posiadaczek bardziej suchej skóry niż ja na pewno nie wystarczy. Podsumowując ten balsamik to taki średniaczek, ma swoje wady i zalety, ale ja już do niego nie wrócę.
  • 3 listopada 2020 o 16:00
    Taki sobie
    Balsam dostaliśmy za darmo od kolsultantki Avon , balsam mi nie przepadł jakoś do gustu mi , bardzo lubię słodkie ale jakoś ten mi nie spodobał się. Jakoś dla mnie różnił się ten balsam co od innych , ale plus jest ze wydajny jest