Podkłady

Fridge ff. Fabulous Face Krem koloryzujący

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 października 2022 o 21:02
    Średni
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jeśli chodzi o moje preferencje to lubię bardzo delikatne podkłady albo kremy BB/CC itp., nie zależy mi na kryciu. Myślałam więc, że krem ff przypadnie mi do gustu, ale próbowałam na różne sposoby i niestety mi nie podpasował. Nie wtapia się dobrze w skórę, widać go na niej - tak jakby ślizgał się po skórze, a nie dopasowywał do niej. Właściwości pielęgnacyjne miał fajne - nawilża, nie podrażnia, przyjemnie chłodzi, jako że trzeba go przechowywać w lodówce. Nie podoba mi się jednak jego wygląd na skórze.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Nie podrażnia
    • Skład
    Wady:
    • Nie wtapia się dobrze w skórę, źle na niej wygląda
  • 26 sierpnia 2022 o 12:27
    Ciekawy produkt.
    Już trzy razy go kupowałam, ostatnio w zestawie. Jak dla mnie powinna być mniejsza wersja dostępna, bo nigdy nie udaje mi się zużyć w terminie. Ogólnie polecam, dla tych co lubią makę up no makę up. Problemów skórnych nie ukryje, ale wyrównuje koloryt.
    Zalety:
    • Kolory, skład
    Wady:
    • Cena i za duża ilość. Nie daję rady zużyć w 3 miesiące.
  • 3 sierpnia 2022 o 17:08
    Jestem na nie
    Produkt o krótkiej dacie ważności oraz naturalnym składzie. Na twarzy jednak nie wygląda za ciekawie. Rozwarstwia się, nie trzyma się długo. Ma konsystencję jakby krem był zmieszany z kredą. Dodatkowo cena jest wysoka. Nie kryje zupełnie nic. Na plus jest to, że naprawdę dba o cerę, dzięki niemu wygląda na wypoczętą i zdrową.
    Zalety:
    • skład
    Wady:
    • krycie
    stheo
    16 maja 2022 o 1:20
    Make-up "no make-up"
    Oceniam wersję mini, bo taką też kupuję-w życiu nie dałabym rady zużyć pełnowymiarowej butelki w terminie. Używam najjaśniejszego odcienia i aż chciałoby się zakrzyknąć-W KOŃCU podkład nie jest dla mnie za ciemny! w mojej opinii najlepiej nakłada się go palcami. Jest delikatny, krycie jest lekkie. Ma przyjemny zapach. Moja rada: smaruj szybko, bo przez dodatek glinki błyskawicznie zastyga ???? idealnie stapia się z odcieniem skóry i daje efekt naturalnej, świeżej cery. Miłośniczki make up „no make up” go docenią
    Zalety:
    • odcień ff.0 pasuje nawet najjaśniejeszym cerom;
    • można nakładać palcami, można na mokro gąbeczką;
    • solo też robi robotę; jeśli dodamy puder mamy pełnowymiarowy makijaż;
    • ładny, delikatny zapach;
    • bardzo naturalne wykończenie.
    Wady:
    • jeśli szukasz nawilżenia, możesz się rozczarować;
    • sam krem nie matuje na wiele godzin;
    • nakładanie go wymaga pewnej wprawy; jeśli nie nałożysz go szybko, możesz narobić sobie "zacieków" na twarzy;
    • nie kryje w żadnym stopniu niedoskonałości; jeśli tego oczekujecie, radzę połączyć go z korektorem i porządnym pudrem matującym.
  • 14 maja 2022 o 7:38
    Naturalne piękno
    Krem lekko koloryzujący z dobrym składem, to świetne rozwiązanie na co dzień. Daje minimalne krycie, ale nie to jest jego celem. Jako osoba z cerą trądzikową buduję sobie krycie innymi produktami. Fabulous Face „upiększa” twarz i będzie świetny dla fanek naturalnego i lekkiego looku. Nie czuje się go na twarzy. Ułatwił mi też polubienie się w wersji „no make-up”.