WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Eveline Cosmetics Facemed +, Hialuronowy żel do mycia twarzy 3 w 1

notino.pl
Eveline Eveline Facemed+ Hialuronowy żel do mycia twarzy 3w1 150ml
Eveline Facamed Hialuronowy Żel do Mycia Twarzy 150ml
Eveline Eveline Facemed+ Hialuronowy żel do mycia twarzy 3w1 150ml

• 29 maja 2025 o 10:30
    Jest ok
    Żel do mycia twarzy przeznaczony jest do każdego rodzaju cery, także naczynkowej i wrażliwej. Ja posiadam cerę mieszaną, skłonną do przetłuszczania oraz przesuszania. To dość wymagająca cera. Kosmetyk ma żelową, przezroczystą konsystencję, lejącą, ale treściwą, ponieważ wystarczy niewielka ilość by umyć całą twarz i szyję. Dobrze się pieni i skutecznie domywa, także resztki makijażu. Rzeczywiście żel sprawia, że skóra jest nawilżona, miękka w dotyku. Niestety nie zauważyłam by żel w jakiś sposób przywrócił blask mojej skórze, czy zredukował zaczerwienienia. Jednak dobrze oczyszcza, nawilża i koi. Myślę,że to dzięki zawartości D-panthenol oraz alantoiny. Opakowanie to tubka 150 ml; kosmetyk jest wydajny. Posiada delikatny zapach. Uważam, że ten żel jest po prostu ok, gdyż nie zachwycił mnie za bardzo, ale również jakoś mocno mnie nie zawiódł. Czy kupię ponownie? Nie wiem.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Oczyszczenie
  • 7 marca 2025 o 18:34
    Fajny tylko mocno pachnie
    Żel zamknięty został w tubce zamykanej na klik o pojemności 150 ml. Produkt jest fajnej, lekkiej ale nie lejącej się konsystencji o różowym zabarwieniu i dosyć mocno perfumowanym zapachu. Zaaplikowany na dłonie, a następnie na twarz miło i gęsto się pieni. Bardzo dobrze oczyszcza skórę twarzy nawet z resztek makijażu. Nie podrażnia ani nie szczypie w oczy. Po jego użyciu skóra twarzy jest bardzo dobrze oczyszczona, gładka i gotowa do dalszych czynności pielęgnacyjnych.
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza cerę, nie podraznia
    Wady:
    • Zapach jest wręcz duszaco - drażniący
  • 7 lutego 2025 o 12:20
    Pięknie pachnie ale wysusza skórę twarzy
    Żel do twarzy Eveline Facemed to nie jest mój faworyt. Pomimo pięknego orzeźwiającego zapachu nie mogę dłużej używać tego żelu. A szkoda... Po kilku dniach używania żel bardzo mocno wysuszył moją skórę i teraz muszę walczyć z tym problemem za pomocą innych specyfików pielęgnacyjnych. Wokół nosa, ust oraz oczu mam mnóstwo suchej skóry i to właśnie przez używanie tego żelu. Żel owszem mył skórę ale na tym koniec jego funkcji. Nie wiem dlaczego produkt przeznaczony jest do skóry wrażliwej i naczynkowej skoro powoduje silne przesuszenie skóry twarzy. Żel jedynie ślicznie pachnie, nic poza tym. Przestrzegam osoby z delikatną i atopową skórą bo ten żel naprawdę silnie wysusza, pomimo używania go zgodnie z podanym na opakowaniu sposobem użycia.
    Zalety:
    Wady:
    • Wysusza skórę
    • Skóra jest napięta i podrażniona
    • Nie nadaje się do skóry wrażliwej i naczynkowej
    • Słaba jakość
  • 16 sierpnia 2024 o 10:14
    Delikatny, ale skuteczny!
    Hialuronowy żel do mycia twarzy to mój nowy must have w pielęgnacji. Sporo żeli pozostawia uczucie ściągnięcia, ale ten jest inny. Zmywa pozostałości makijażu i oczyszcza skórę, także po nocy. Już po jego zastosowaniu mam wrażenie, że moja skóra jest nawilżona, a to dopiero pierwszy krok w pielęgnacji. Kupiłam go w zestawie dla cery naczynkowej i był to strzał w 10. Wydajny, choć mógłby być bardziej "lejący" i dostępny w opakowaniu z pompką ze względów higienicznych, ponieważ dużo podróżuję, trochę boję się, że wyleje mi się w kosmetyczce, a to byłaby duża strata ;) Polecam!
    Zalety:
    • Skuteczny
    • Nie podrażnia
    • Nawilża
    _inga
    4 sierpnia 2022 o 6:27
    Hialuronowy żel do mycia twarzy 3 w 1, Facemed +, Eveline
    Żel do mycia twarzy kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to tuba o pojemności 150 ml, zapłaciłam około 11 zł. Żel jest aksamitny, wydajny, wystarczy niewielka ilość obficie się pieni. Mam cerę mieszaną, żelu używam dwa razy dziennie, żel dobrze oczyszcza , łagodzi podrażnienia, nawilża skórę jednak dość słabo i krótkotrwale, nie uczula, daje efekt lekkiego ściągnięcia skóry. Opakowanie tuba w przyjemnym różowym kolorze z ładną szatą graficzną, łatwo postawić ją na zakrętce, ale opakowanie jest mało praktyczne moim zdaniem lepsza była by butelka z pompką. Podsumowując mam mieszane odczucia ogólnie poprawny średniak jednak niezbyt daje radę ze zmywaniem wodoodpornych kosmetyków oraz efekt lekkiego ściągnięcia nie zachęca do kupna kolejnego pakowania.
    Zalety:
    • łagodny zapach
    • oczyszcza
    • łagodzi podrażnienia
    • dobrze się pieni
    • wydajny
    • kolorystyka i szata graficzna opakowania
    Wady:
    • nie zmywa wodoodpornych kosmetyków
    • efekt ściągnięcia skóry
    • opakowanie lepsza była by butelka z pompką