Szampony do włosów

Dove Glowing Ritual, Shampoo Szampon do włosów suchych i matowych

• 8 września 2019 o 1:55
    Po prostu średniak
    Jak to już standard dla dove, konsytencje ma bardzo kremową, co przy szamponie średnio mi odpowiadało bo czułam sie jakbym myła włosy odżywką, natomiast pieni się bardzo dobrze i długo utrzymuje się zapach szamponu na włosach. Myje dobrze, jak przyzwoity szampon drogeryjny i do tego służy najlepiej, natomiast nie zauważyłam żadnych innych efektów które miał dawać, ale do tego jestem już przyzwyczajona w tych szamponach z drogerii
  • 27 kwietnia 2018 o 17:54
    Nic specjalnego
    Szampon znajduje się w plastikowej butelce z zamknięciem na zatrzask. Ma bardzo gęstą konsystencję, moim zdaniem aż za bardzo. Zapach nie przypadł mi zbytnio do gustu. Jest zbyt mdły, ale na szczęście nie utrzymuje się zbyt długo. Szampon dobrze się pieni, dobrze myje włosy i właściwe to wszystko co robi. Nie zauważyłam, aby moje włosy stały się bardziej nawilżone, gładkie czy lśniące. Jedynie u nasady zaczęły mi się szybciej przetłuszczać. Szampon jest średnio wydajny. Nie polecam.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • w miarę dobra wydajność
    • dobrze się pieni
    • dobrze myje
    Wady:
    • mdły zapach
    • zbyt gęsta konsystencja
    • przetłuszcza włosy u nasady
    • nie nawilża
    • nie wygładza
    • nie sprawia, że włosy są bardziej lśniące
  • 7 lutego 2018 o 9:37
    Bardzo fajny
    Szampon otrzymujemy w wygodnej butelec, z kótrej łatwo wydostać produkt. Szampon w kolorze perłowym ma gęstą konsytencje, dzięki czemu nie trzeba go zbyt dużo aplikować. Bardzo fajnie się pieni, dobrze oczyszcza włosy oraz skórę głowy. Po użuyciu włosy są miękkie, lśniące gotowe do dalszej stylizacji.
    izalacz
    7 listopada 2017 o 21:21
    Dobrze się pieni
    Szampon ma perłowy kolor, jest gęsty dzięki czemu dobrze się pieni i tworzy na włosach gęstą pianę. Dobrze oczyszcza włosy oraz skórę głowy. Po jego zastosowaniu włosy są miękkie, nawilżone, nie plączą się i nie są obciążone. Szampon ma wygodne opakowanie, które podczas używania nie przysparza żadnego problemu. Łatwo się otwiera i zamyka, a otwór przez który aplikuje się kosmetyk, wielkością jest dopasowany do konsystencji, dzięki czemu kosmetyk łatwo wydostaje się na zewnątrz.
    • gęstość
  • 9 października 2017 o 9:36
    Nie powalilo mnie
    Dla mnie dzialanie za slabe, nie czuje aby moje wlosy byly pelne blasku czy bardziej miekkie. Byc moze moje wlosy sa bardziej wymagajace. pieknie pachnie, dobrze sie pieni, ma wygodne opakowanie.
    Zalety:
    Wady:
    • nie spelnia oczekiwan