Cienie do powiek

NYX Professional Makeup Perfect Filter, Shadow Palette Paleta 10 cieni do powiek

IvanaLi
    17 maja 2025 o 12:30
    Moja ulubiona paleta do codziennego makijażu
    Moja ulubiona paleta do codziennego makijażu. Cienie są w przepięknych neutralnych kolorach tzn brązy, beże i bardzo delikatne błyski. Cienie są bardzo trwałe, nie osypują się, łatwo rozprowadzają się na powiece nie tworząc smug. Paleta jest baaardzo wydajna, bo mam ją dobre kilka lat i jestem przekonana, że jeszcze starczy na długi czas. Jeśli chodzi o opakowanie to jest ono w całkiem dobrym stanie. Szczerze mówiąc myślałam, że będzie wyglądało gorzej, bo paletę mam już naprawdę bardzo długo, a nie jest wcale tak źle.
  • 18 stycznia 2025 o 19:36
    Bardzo dobre
    Bardzo ładne kolory i bardzo lubie je używać bo super się rozcierają i ladnie sie prezentują na oczach. Cienie są dość trwale i kolory sa mocne i wytrzymałe. Oczy nie pieką od nich i nie uczulają.Polecam tą paletkę.
    Zalety:
    • Ladne kolory i trwale, nie obsypują się i nie uczula
  • 2 listopada 2019 o 13:49
    Bardzo dobre cienie!
    Bardzo dobre cienie, trwałe (szczególnie po nałożeniu na bazę), nie kruszą się i nie obsypują. Mają dużo pigmentu, więc kolory na powiece są zbliżone do kolorów palety. Są bardzo wydajnie! Cena również kusi.
    Zalety:
    • Zawartość pigmentu
    • Łatwość aplikacji
    Wady:
  • 6 czerwca 2019 o 23:12
    Nyx paletka cieni
    Posiadam Golden Hour. W jednej paletce znajduje się 10 odcieni które idealnie ze sobą współgrają, kolory ciepłe, niebanalna kombinacja, dobrze na pigmentowane kolory, dobrze się z nimi pracuje i blenduje. Efekt długo utrzymuje się na powiece, cienie nie osypują się, nie zbierają w załamaniach. Paletka pozwala na stworzenie wielu kombinacji i wszystkie odcienie mam w jednym miejscu. Idealnie wpisały się w moje oczekiwania.
  • 9 listopada 2018 o 13:17
    Jesień na powiekach :)
    Paletka jest bardzo ładna, idealne odcienie jesienne, i nie tylko. Dobrze blendują się i są mega napigmentowane. Spokojnie można nią wykonać makijaż dzienny, ale także wieczorowy. Dzięki idealnie dobranym kolorom w paletce używam każdego z nich, więc mam nadzieję, że uda mi się choć raz wszystkie cienie wykończyć w paletce. Warto wspomnieć o pojemności cieni, które są na prawdę duże.
    Zalety:
    • jakość
    • odcienie
    • nie osypują się
    • idealnie się blendują
    Wady:
    • brak lusterka w paletce