Maski do włosów

L'biotica Biovax Limited Collection, Jaśmin Indyjski i Mleko Kokosowe, Regenerująca maska do włosów osłabionych i wypadających

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 sierpnia 2024 o 11:50
    Kolejna świetna maska Biovax
    Trochę obawiałam się kokosa z uwagi na to, że mam wysokoporowate włosy, ale, jak się okazało, nie było czego. Maska jest wprost pomyślana o właśnie takiej czuprynie. I do tego bardzo spodobał mi się zapach. Ale do rzeczy... Maskę stosuję najczęściej nie przed, ale standardowo po myciu włosów. Rozprowadzam niewielką ilość i już tutaj jest miłe zaskoczenie - moje włosy nie piją jej jak szalone (a mają tendencję, oj mają) i faktycznie odrobina wystarczy. Trzymam ją około 10 minut, czasami wczesując, a czasami pod czepkiem. Maskę bardzo czuć na włosach, nawet po spłukaniu, tak jakby otula każdy włos. Przy pierwszym użyciu nie byłam pewna, czy po wysuszeniu nie ukażą mi się tłuste strąki. Ale gdzież tam! Włosy sypkie i pełne objętości, ale jednocześnie wygładzone i znacznie bardziej proste niż bez niej. Mam z natury bardzo lekkie fale 2a, a ta maska całkowicie je prostuje. Jednocześnie dociąża końcówki, można więc powiedzieć, że tak dobre układanie się bez stylizacji to rzadkość. U mnie nie wzmacnia przetłuszczania, ale zaznaczę, że nakładam od ucha w dół. Z kwestii technicznych, zdecydowanie wolę wygodny, szeroki słoik od wszelkich zacinających się pompek. Maska jest bardzo wydajna, a cenę ma świetną. Zapach może nie jaśminu, ale kwiatów z czymś słodkim jest bardzo miły, ale nie pozostaje na włosach. Najważniejsze jednak jest działanie, a ono jest pozytywnym fenomenem. Polecam!
    dianaro
    5 czerwca 2024 o 9:58
    Dramat
    Ładne opakowanie, przystępna cena i niby dobra firma. Maska dramat. Nic kompletnie nie robi z moimi włosami. Jeśli nałoży się jej za dużo, pozostawia tłustą warstwę na włosach. Zapach duszący, niezbyt przyjemny. Opakowanie też nie do końca higieniczne, bo trzeba wkładać dłoń do opakowania. Zawiodłam się na tej firmie. Z tej serii kupiłam też szampon micelarny, totalna porażka. Wylałam w połowie. Nigdy więcej, nie polecam.
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • Brak jakichkolwiek efektów, zapach.
  • 11 listopada 2023 o 16:22
    Już nigdy
    Już nigdy nie kupię maski tej firmy. Nie wiem od czego to zależy, ale żadna ich maska nie przypadła moim włosom do gustu (wcierki, szampony są ok). Jak działa ta maska na moich włosach? Nie działa. Wyglądają po niej jakbym nic na nie nie nałożyła. Cena i wydajność na plus, ale nic poza tym.
    Drogeria Super-Pharm
  • 11 października 2023 o 10:23
    Rewelacyjny produkt .
    Maskę kupiłam na dużej promocji w Rossmanie . Początkowo zachęcił mnie do niej skład , który jest pochodzenia naturalnego . Maski po otwarciu jest niewiele ponad połowę opakowania . Pachnie ona obłędnie . Czuć zapach jaśminu zarówno podczas nakładania jej jak i suszenia włosów . Włosy naprawdę rewelacyjnie pachną po jej zastosowaniu . Sprawia ona że moje włosy są bardzo błyszczące i gładkie , uwielbiam ten efekt tafli na włosach , który daje ta maska . Włosy są bardzo miękkie i gładkie , czuć że są zdrowe . Jedyny minus to fakt , że maskę musimy trzymać 15 minut , nie jest to raczej maska expresowa . Konsystencja jest dość gęsta a maska wydajna .
  • 18 lipca 2022 o 9:41
    Regeneracja!
    Ja posiadaczka jasnych blond włosów, wiem jak ważna jest ich pielęgnacja i jak łatwo moga stać się przesuszone. Szukałam maski, która świetnie zregeneruje moje osłabione włosy i dodatkowo je nawilży a jednocześnie ich nie obciąży. Brzmi jak mission impossible ? ;) Maska biovax zdziałała cuda - Ma rewelacyjny zapach, który dość długo utrzymuje się na włosach, skład godny pochwały, ułatwia rozczesywanie włosów, a po dłuższym czasie stosowania zauważyłam, ze coraz mniej mi ich wypada. Mam cienkie włosy, z tendencją do przetłuszczania więc obawiałam się obciążenia. Nic z tych rzeczy! Bardzo bardzo polecam :-) Jedyne do czego mogę się przyczepić to kiepska wydajność, ale wybaczmy. ;-)
    Zalety:
    • działanie
    • skład
    Wady: