Rozświetlacze

Lumene Invisible Illumination, Nordic Light Instant Illuminizer Rozświetlacz z serum

Lumene Invisible Illumination - Rozświetlacz z serum Rosy Dawn 15ml Rosy Dawn 15 ml
hairstore.pl
Lumene LUMENE Invisible Illumination Rozświetlacz z Serum Rosy Dawn 15ml LU-8871
LUMENE Instrant Illuminizer Rozświetlacz Rosy Dawn
Lumene Invisible Illumination

• 8 lutego 2025 o 0:11
    piękny i subtelny efekt
    Jest to jeden z najlepszych rozświetlaczy jakie używałam. Jest to kolejne potwierdzenie, że firma Lumene ma naprawdę świetne kosmetyki i u nas wciąż niestety mało popularne. Rozświetlacz jest demonem wydajności. Jego konsystencja jest rzadka i porównanie jej do serum dobrze to zobrazuje. Osobiście nie wyczuwam żeby kosmetyk miał jakikolwiek zapach. Mam wersję różową i jest ona tak subtelna, że po aplikacji kolor idealnie dopasowuje się do cery. Dzięki temu skóra wygląda na rozświetloną ale w taki naturalny sposób jak po zastosowaniu drogiej pielęgnacji a nie po nałożeniu kosmetyku. Ostatnio zaczęłam używać tego rozświetlacza na kości policzkowe w dni kiedy nie nakładam makijażu. Skóra wygląda dzięki temu na bardziej wypoczętą i ma takie piękne glow. Nie wiem czy to przypadek ale w dni bez makijażu kiedy miałam nałożone serum usłyszałam, że ładnie wyglądam. Chyba coś musi być w tym, że podkreśla to co naturalne i w żaden sposób nie daje efektu sztuczności. Jest to ten typ kosmetyku, który jest tak wydajny, że nie wiem ile zajmie mi jego zużycie. Jeżeli kiedyś zobaczę dno w produkcie to na pewno sięgnę po kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • subtelny
    • wydajny
    • pięknie wygląda z makijażem i na skórze bez makijażu
    • demon wydajności
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • zdecydowanie brak
    shewild
    7 listopada 2024 o 20:12
    Piękna tafla naturalnego błysku
    O wow, co to maleństwo potrafi zrobić! Maleństwo, bo posiadam miniaturkę 8 ml z kalendarza adwentowego Lumene. To niby mini wersja, ale piekielnie wydajna, bo zaczęłam używać jakoś w lutym i wciąż mi została jakaś 1/5 opakowania, więc jeszcze na kilka kolejnych tygodni. Mini rozmiar świetnie się sprawdził także w podróży, bo często stanowił w zasadzie cały mój makijaż poza tuszem do rzęs i sypkim pudrem. Ten rozświetlacz naprawdę upiększa skórę i dodaje jej naturalnego, ślicznego blasku. Z tego co widzę, pełnowymiarowa wersja jest dostępna w formie małej buteleczki z pipetą. Ja mam natomiast plastikową buteleczkę wyposażoną w niewielką łopatkę, która pomaga nabrać zawartość z dna. Całkiem wygodna ta łopatka, pomagała przemieszać zawartość i mieściła się na niej zazwyczaj jedna kropla czyli idealna dla mnie ilość na jednorazową aplikację. Mam kolor Rosy Dawn. To niezwykle przyjemny, naturalny i opalizujący na delikatną chłodną perłę róż. Na zdjęciach widać dokładniej, ale dużo zależy też od światła, do którego się dostosowuje, tak jak i od skóry (zdjęcia robione i w ciepłym świetle słonecznym, i w cieniu). Cieniutka warstwa wystarczy, żeby uzyskać piękną połyskującą taflę, po prostu idealny błysk wyglądający jak wychodzący z wnętrza, bez żadnej sztuczności. Czasem kusi nałożyć więcej, ale jest to naprawdę niepotrzebne, bo wtedy może się zacząć nadbudowywać i być bardziej widoczny oraz uwydatniać lekkie zmarszczki np. na skórze dojrzałej. Wystarczy dosłownie kropelka przeciągnięta po skórze i już mamy piękny efekt rozświetlenia z delikatną poświatą różu. Rozświetlacz jest w formie płynnej i doskonale stapia ze skórą i makijażem. Ja go stosuję już na gotowy makijaż - cieniutka warstwa podkładu, a następnie utrwalona pudrem. I na takiej już praktycznie gotowej bazie rozświetlacz doskonale leży, bez sztucznego efektu i bez psucia czy roztapiania już nałożonego makijażu. Produkt jest bardzo trwały. Rozświetlacz wytrzymuje na skórze cały dzień, nawet gdy delikatnie przykładam puder w kamieniu, aby zmatowić lekko świecącą się twarz, to on zostaje na swoim miejscu i wciąż widać jego dyskretny błysk. Nie warzy się, nie daje sztucznego efektu. Latem fantastycznie podkreśla opaleniznę! W upały zazwyczaj darowałam sobie makijaż, dawałam tylko kropelkę na kości policzkowe i skóra wyglądała pięknie! Produkt ładnie kwiatowo pachnie. Nie zostaje na palcach jeśli dotykamy twarzy. Jasnej cerze (ja mam raczej jasną, zazwyczaj celuje w jaśniejsze kolory podkładów) może w jakimś stopniu zastąpić róż, bo ten akurat kolor ma miękką różową poświatę, ale jest to minimalna smuga koloru, żaden wyraźny efekt. W każdym razie podbija naturalny kolor skóry, nie tworzy plam, jest po prostu idealny w każdym aspekcie. Lubię próbować nowych rzeczy, więc pewnie po zużyciu tej mini buteleczki wypróbuję coś innego dla odmiany, ale z pewnością wrócę do tego rozświetlacza. Mini zawartość, ale mega wydajność i jeszcze bardziej mega efekt!
  • 23 kwietnia 2023 o 13:01
    Mój ideał
    Trafiłam na niego dość przypadkowo - znalazłam minaturkę w kolorze Rosy Dawn. Przyznam szczerze, że z początku podeszłam do niego sceptycznie - nie używałam wcześniej tego typu produktów w płynie i jeszcze ten kolor... Ale postanowiłam spróbować i... przepadłam. Rozświetlacz daje piękny, subtelny efekt. Gdy tylko go nałożę od razu czuję się jakaś ładniejsza :) Moją miłość do produktu potwierdza fakt, że od razu kupiłam też pełnowymiarową buteleczkę w odcieniu Midnight Sun - lekko złotawy odcień - z myślą o cieplejszych dniach, w których będzie dodatkowo zdobił mój dekolt. I w tej roli produkt również sprawdził się rewelacyjnie, także dla kogoś szukającego eleganckiego, zdrowego blasku będzie to strzał w dziesiątkę.
    Zalety:
    • Subtelny efekt;
    • Właściwości pielęgnujące;
    • Zapach;
    • Estetyczne opakowanie;
    • Wydajność!;
    Wady:
    • Cena trochę odstrasza, ale przy takiej wydajności mogę ją wybaczyć :)
  • 12 października 2020 o 12:06
    Warty uwagi
    Wpadł mi w ręce całkiem nie przypadkowo i został ze mną na dłużej. Moim zdaniem jest to jeden z lepszych produktów tego typu, rozświetlaczy w płynie, w dodatku z całkiem dobrą trwałością. Posiadam odcień Rosy Dawn - jak wskazuje nazwa jest to lekko różowy i opalizujący kolor, w chłodnej tonacji. Dobrze stapia się ze skórą, można go nakładać zarówno pędzlem, jak i gąbką, czy palcami - z każdym narzędziem współpracuje dobrze. Jakiegoś rewelacyjnego wpływu na poprawę kondycji skóry nie zauważyłam, nie zrobił za to nic złego. Nie posiada żadnego brokatu, czy jakichś drobinek, dzięki czemu daje efekt naprawdę wspaniałej tafli, naturalnej, rześkiej i promiennej cery. I to jest jego największa zaleta. Nie wyglada przerysowanie, można nim budować blask, ale nigdy nie będzie to tani i nienaturalny efekt. Jest bardzo, ale to bardzo wydajny. Mam go od roku, a nie zużyłam jeszcze połowy. Nawet po takim czasie nie robi żadnej krzywdy na skórze i konsystencja została taka sama.
    Zalety:
    • Zachwycający efekt tafli i naturalnego rozświetlania
    • Opakowanie z pipetą
    • Wegański
    • Skład całkiem w porządku
  • 3 marca 2020 o 20:18
    Polecam
    Dostałam ten rozświetlasz od kolegi z pracy który współpracuje z Lumene. Jak się okazuje mężczyźni wiedzą czego pragną kobiety! Ten produkt jest dla Pań które lubią błyszczeć. Rozświetlacz jest w szklanej butelce i doskonale widać ile produktu jeszcze zostało a dzięki pipecie dobrze się go aplikuje. Produkt jest bardzo wydajny i fajnie rozprowadza się na skórze i ma piękny zapach. Świetnie odbija światło i rozświetla skórę.\
    • aplikator

Zobacz także inne Rozświetlacze