Podkłady

SinSkin Must.Have, HD Perfecting Foundation Fluid dopasowujący się do koloru cery

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 lutego 2021 o 23:15
    Dla mnie jeden z lepszych podkładów
    Fluid Sinskin kupiłam jeszcze jak była ta wielka promocja na produkty do makijażu w Rossmannie. Wcześniej nie znałam produktów tej marki, dlatego bylam ciekawa tego fluidu. Ja mam kolor W20 Beige. Fluid serum SINSKIN zapewnia naturalny makijaż oraz całodzienną pielęgnację skóry. Posiada również właściwości nawilżające, które tworząc film ochronny, ograniczają proces utraty wody oraz chronią przed czynnikami zewnętrznymi. Fluid posiada również filtry UV. Jeśli chodzi o konsystencję jest ona dość płynna, ale bardzo dobrze rozprowadza się na twarzy oraz wydaje lekki i przyjemny zapach. Jestem naprawdę bardzo zadowolona z tego fluidu. Bardzo fajnie się nosi i utrzymuje do kilku godzin. Nie zapycha i doskonale wyrównuje koloryt skóry oraz koryguje niedoskonałości. Czuję, że moja skóra przy stosowaniu SINSKIN oddycha, jest wygładzona i miękka w dotyku Śmiało mogę go Wam polecić. Jest po prostu świetny i z pewnością jeszcze go kupię ????
  • 13 maja 2020 o 22:55
    Nie trafiony
    Nie jest to mój ulubieniec, zakupiłam zaciekawiona nową firmą. Początkowo ładnie wygląda, z czasem jednak ściera się i nie jest trwały. Do tego koloru wpadają w pomarańcz czego unikam. Dla mnie nie.
    Zalety:
    • Butelka
    • Aplikacja
    • Odcien
    • Jakość
  • 25 września 2019 o 21:05
    No cóż...
    Ten podklad niestety wypadnie gorzej niż jego rozświetlający brat... Cechy wspólne z tamtym: ✔️Szklana buteleczka z pompką ✔️Ekskluzywny wygląd ✔️30ml produktu ✔️Testowany dermatologicznie ✔️Dostępne w 6 kolorach - 3 chłodnych i 3 ciepłych ✔️Obydwa posiadam w kolorze c10 . Podkład dopasowujący się ✔️konsystencja rzadsza niż poprzednika ✔️niewidoczny na skórze - dopasowuje się idealnie do koloru cery oraz jej struktury ✔️zakrywa drobne niedoskonałości ✔️dedykowany dla skóry normalnej i mieszanej
    Wady:
    • Pudrowe wykonczenie
    • Funkcja pochłaniania sebum niestety powoduje że ten podklad wygląda u mnie dramatycznie.. Jedno wielkie ciastko. Moja skóra jest mieszana więc taka do której jest dedykowany produkt...
    • Nie da się budować krycia
    • Konsystencja trochę się rozjezdza i brzydko wygląda już podczas nakładania, nałożony pędzlem znacznie lepiej wyglada niż gąbką, ponieważ do gąbki się przykleja...
    otsu
    23 września 2019 o 21:58
    Chyba oczekiwałam zbyt wiele
    Podkład niestety średni. Zapowiadał się na taki z wyższej półki. Wreszcie taka lepsza marka drogeryjna. Szmery, bajery. Cena nieniska. Kupiłam na promocjach -49%. Kolor całkiem twarzowy. Sam podkład twarz upiększał. Ale. Po pierwsze szybko błyszczała mi się cera po nim niestety. No matu na pewno on nie trzyma. Nieestetycznie to wyglądało. Pozostając na twarzy z czasem stawał się widoczny, coraz bardziej nienaturalny. Krył w porządku, nie ciemniał. Mam wrażenie, że nie zapychał. Pompka działała dobrze. Jednak za taką cenę i otoczkę wokół marki wyczekiwałam po prostu więcej. Zużyłam bez żalu, bez chęci na powtórkę kiedykolwiek W kolejce do testów czeka ich puder sypki. Przekonamy się czy on jest wart tej ceny. Dla mnie po prostu średniak, nie wyróżniający się niczym szczególnym
    Zalety:
    • kolor
    • brak zapychania
    • dobrze się rozprowadzał
    • ścierał się równomiernie
    • nie zastygał, nie tworzył maski
    Wady:
    • nie trzyma matu
    • po czasie wyglądał nieestetycznie
  • 23 września 2019 o 18:09
    Zawiedziona
    Kupiłam podkład na promocji, zachęcona zapachem i wyglądem buteleczki. Niestety w żaden sposób nie sprostał moim wymaganiom. Mam cerę mieszana, podkład się ciężko nakłada, jest „tępy”, zostawia nieestetyczne plamy i podkreśla wszystkie niedoskonałości cery typu odstające skórki. Ponad to, bardzo mnie pozatykał. Kolejnym minusem jest brak trwałości i nie współpracuje z żadnymi innymi kosmetykami typu bronzer, korektor, puder sypki.
    Zalety:
    Wady:
    • ciężko się nakłada
    • zapycha pory
    • brak trwałości
    • nie współgra z żadnymi innymi kosmetykami
    • podkreśla suche skórki
    • pozostawia nieestetyczne plamy