Lakiery klasyczne

Golden Rose Prodigy, Gel Colour Żelowy lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 stycznia 2024 o 10:27
    Mój ulubiony lakier do paznokci
    Golden Rose Prodigy to moja ulubiona linia lakierów. Oceniam kolor nr 10. Lakier jest przede wszystkim trwały- nakładam dwie warstwy+top i spokojnie paznokcie dobrze wyglądają przez tydzień. Kolor jest bardzo ładny, konsystencja łatwa do nałożenia, pędzelek wygodny. Zwykle czekam ok godzinę aż wszystkie warstwy porządnie wyschną zanim zabiorę się za jakieś czynności. Ja zdecydowanie polecam, używam od kilku lat i często ktoś pyta co to za lakier.
    Miroku
    3 maja 2023 o 21:00
    Spodziewałam się więcej
    Ostatnio lakiery Golden Rose mnie trochę rozczarowują, przez lata były dla mnie jednymi z lepszych jakościowo w dobrej cenie, do tego szeroki wybór kolorów i wykończeń sprawiały, że jeśli już kupowałam tradycyjny lakier do paznokci to często z Golden Rose właśnie. Plusem serii Prodigy Gel jest fakt, że szybko schnie i to nie tylko w kwestii powierzchniowego zastygania, ale także ostatecznego twardnienia-po godzinie mogę spokojnie robić wszystko bez obaw o uszkodzenie manicure. Lakier ma fajną i lekką konsystencję, chociaż nałożona zbyt dużą ilością potrafi spływać na skórki. Jednocześnie nie jest tępa, można emalię nałożyć gładką oraz równą warstwą, pędzelek jest klasyczny, dosyć wąski i precyzyjny(chociaż dla mnie troszkę zbyt elastyczny). Mam kolor numer 02 i tak jak nie lubię jasnych i rozbielonych kolorów na paznokciach tak ten mi się nawet podoba, to ładny i subtelny odcień rozbielonego beżu z nutą różu. Być może ze względu na posiadany kolor mam problemy z jego kryciem, przy dwóch warstwach można jeszcze dostrzec lekkie smugi i dlatego dobrze jest dołożyć trzecią. Ogólnie mi przeszkadzają dwie rzeczy. Pierwsza to zapach lakieru-jak klej błyskawiczny super glue, bardzo świdruje nos. Druga-słaba trwałość. Życiowo już wiem, że na moich paznokciach zwykły lakier będzie się trzymał maks. 2-3 dni i dlatego na potrzeby trwalszego manicure nauczyłam się robić hybrydy. Aczkolwiek lakier Prodigy Gel odpryskuje z końcówek już po kilkunastu godzinach i to przy okazji tak prozaicznej czynności jak wieczorny prysznic. Mimo bazy oraz topu ściera się bardzo szybko i to przy wykonywaniu rzeczy, które mało niszczą manicure, ten fakt niestety dyskwalifikuje recenzowany lakier w moich oczach.
  • 23 stycznia 2023 o 21:37
    Mój ulubiony lakier, który stosuje od lat
    Od lat stosuje Golden Rose Gel Prodigy i jestem bardzo zadowolona z kolorów i jakości lakieru. Jest prosty w nałożeniu, wydajny i utrzymuje mi się na paznokciach przez tydzień przy normalnych czynnościach domowych. Na lakier nakładam jeszcze warstwę lakieru fluo od Bell (dostępny np w Biedronce) - uważam że to połączenie idealne. Mój ulubiony kolor to pudrowy róż nr 10. Koleżanki często pytają co to za lakier- daje on naprawdę super efekt.
  • 5 czerwca 2021 o 9:55
    Jestem fanką
    Posiadam 5 wersji kolorystycznych 19 - ciemna czerwień chłodna przypominająca wino bardo elegancka 5 - liliowa idealna na lato 23 - klasyczną czern 2 - nudziak z nutka różu pudrowego bardzo naturalny kolor ale należy nałożyć min 3 warstwy żeby uzyskać krycie 22 - śliwka /ciemne bordo mój faworyt, nie ma takiego drugiego. Jest ciemny ale nie sprawia wrażenia bardzo kontrastowego jak czern. Jest elegancki świetny z opalona karnacja. Trwałość bardzo dobra ok 5 dni. Pigmentacja pełną po 2 warstwach. Pedzelek duży ułatwiający nakladanie. Konsystencja dość gesta. Buteleczka duza.
    Zalety:
    • piękne odcienie
    • efekt hybrydy w połączeniu np. Z topem
    • trwałość ok 5dni
    • duża butelka starcza na dłużej
  • 2 grudnia 2020 o 17:01
    Lakier
    Posiadam ten lakier w kolorze pastelowego fioletu (liliowy) i jestem z niego zadowolona. Trzeba definitywnie nalozyc 2 warstwy, zeby uzyskac dobre krycie. Natomiast lakier faktycznie wyglada bardzo dobrze, ma żelowe wykonczenie, a i jego trwalosc nie jest najgorsza. Cena adekwatna do jakosci.

Zobacz także inne Lakiery klasyczne