Szampony do włosów

Dr. Sante Coconut Hair, Szampon z olejem kokosowym

notino.pl
Sante Dr. Ekstranawilżajacy szampon do włosów - Dr. Coconut Hair Ekstranawilżajacy szampon do włosów - Dr. Coconut Hair
Dr. Sante Coconut Hair Extra Nawilżający Szampon do Włosów 250ml
DR.SANTE Coconut Hair Shampoo szampon rewitalizujący do włosów 250ml
Pachnidelko
DR.SANTE Coconut Hair Shampoo szampon rewitalizujący do włosów 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 czerwca 2021 o 3:25
    Super ????
    Producent określa ten szampon jako delikatnie myjący, ale zawiera on w składzie średniej mocy detergenty. Jednak pomimo tego uznała bym go za łagodny, jak określa producent, ponieważ ma inny dodatkowe składniki które łagodzą substancje myjące. W składzie znajdziemy glicerynę, olej kokosowy, aminokwasy pszenicy i fsoi. Jest humektantów-proteinowy. Ma 250 ml i kosztuje 10 zł. Dostępny jest również w pojemności 1000 ml za 25 zł! Jest to naprawdę tani szampon. Zapach jest bardzo przyjemny - kokosowy. Dobrze się pieni. Szampon mocno nawilża skórę głowy, a dodatkowo podnosi objętość włosów. Pomimo oleju kokosowego w składzie moje włosy polubiły się z tym z szamponem, dawał on objętość, ale nie dawał dużego puchu. Jest to naprawdę taniej szampon i warto się nim zainteresować ze względu właśnie na cenę, pojemności i wydajność
  • 12 marca 2021 o 23:33
    Szampon
    Nawet nie wiedziałam, że szampon może być tak zły dopóki nie użyłam tego. Robił masakrę na głowie. Bardzo słabe mycie, włosy były momentalnie nieświeże spowrotem. Po kilku użyciach powodował u mnie łupież, masakryczne zapychanie i łuszczenie się skóry. Co dziwne, bo kupiłam z polecenia znajomego, który produkt chwalił jako ten, który łupież mu zwalczył :/
    Zalety:
    Wady:
    • słabo myje
    • włosy są szybko nieświeże
    • zapycha skórę głowy
    • powoduje łupież
  • 15 października 2020 o 20:35
    Dobrze oczyszcza, ale trochę przesusza
    Szampon ma kremową, gładką konsystencję. Dobrze myje włosy, ale ze względu na zawartość SLS może podrażniać. Moje włosy trochę przesuszył. Zalecam stosować go raczej wtedy, gdy potrzebujemy mocniejszego oczyszczenia, a nie codziennie czy co 2-3 dzień. Wyczuwalny jest zapach kokosa, ale jest on trochę chemiczny.
    Zalety:
    • solidne oczyszczanie
    Wady:
    • zawartość SLS
    • chemiczny zapach
  • 2 maja 2020 o 17:23
    Jest OK
    Niestety moje włosy są nieco zniszczona po zabiegach koloryzacji i często zmagam się z poplątanymi pasmami i kołtunami. Zakupiłam go zachęcona pozytywnymi opiniami w internecie. Szampon ma fajne, poręczne opakowanie. Konsystencja jest raczej rzadka, szampon dosyć dobrze się pieni i ma obłędny kokosowy zapach - bardzo naturalny, nie czuć chemicznych "polepszaczy". Po umyciu włosy są miękkie, czuć że lepiej nawilżona i ładnie pachną. Po kilku użyciach widzę, że struktura włosów jest bardziej gładka, włosy zdecydowanie mniej się puszą, a problem z plątającymi się pasmami i końcówkami również zdecydowanie się zniwelował. Generalnie bardzo pozytywne wrażenia :)
    Zalety:
    • nawilża, ale nie obciąża włosów
    • wygładza strukturę włosa
    • ma przyjemny kokosowy zapach
  • 12 marca 2020 o 17:35
    Świetny szampon, który jest mega łagodny bez detergentów. Udało się nim powstrzymać przetłuszczanie włosów. Delikatny zapach i spoko cena. Dobrze też się pieni, więc sprawdzi się w metodzie kubeczkowej (mycie pianą).
    Moje włosy jak i skóra głowy wymagają dziennego mycia bo strasznie skóra mi się przetłuszcza jak i włosy od nasady:( Jak nigdzie nie wychodzę to daruje sobie mycie i myje włosy co drugi dzień aczkolwiek zdarza się to bardzo sporadycznie. Stosując Dr. Sante. Coconut Hair - Szampon z olejem kokosowym zauważyłam iż jest on bardzo łagodny dla mojej skóry głowy jak i włosów ponieważ nie podrażnia i nie przesusza, nie obciąża i nie powoduje dodatkowego przetłuszczenia.Włosy myje codzienne rano przez co przez cały poranek wchodząc do łazienki wszyscy domownicy czują unoszący się delikatny zapach kokosa, który otula nasze zmysły i chce się więcej i więcej.  Moje włosy także przez większość dnia pachną świeżo i kokosowo, a więc czego chcieć więcej?? Pielęgnacji!:P Nie spodziewałam się nigdy, że szampon może mieć aż taki dobry wpływ na włosy, które dzięki niemu są bardziej nawilżone, wygładzone, miękkie oraz się nie puszą. Tak naprawdę nie potrzebuje po nim żadnej odżywki bo włosy świetnie się układają, swobodnie rozczesują, są wygładzone, miękkie oraz gładkie.Tak naprawdę same ochy i achy.Jestem mega zaskoczona i zafascynowana tym szamponem i stwierdzam iż to nie pierwsza i nie ostatnia moja buteleczka:)!Oprócz cudnego zapachu i działania szampon  z olejem kokosowym Dr. Sante jest bardzo wydajny bo świetnie się pieni pod wpływem wody. Konsystencja jest gęsta ale nie ciężka, nie przecieka między palcami na obwodzie widać obręcz przezroczystego koloru wśród całej bieli ;)  Naprawdę wart wypróbowania.