Pianki do mycia twarzy

Holika Holika Soda Pore, Tok Tok Cleansing Bubble Foam Pianka z silikonową szczoteczką

Holika Holika Soda Tok Tok Clean Pore Bubble Foam Pianka Do Oczyszczania Twarzy 150ml
Holika Holika Soda Pore Tok Tok Cleansing Bubble Foam Pianka do Twarzy ze Szczoteczką 150ml

Pe1
    18 września 2022 o 0:43
    Kocham całym sercem
    Jest to mój ulubieniec od dłuższego czasu! :) Bardzo podpasowała mi forma mycia buzi pianką. Staram się codziennie rano i wieczorem okrężnymi ruchami myć buzię około minuty bez użycia wody a dopiero potem zmyć produkt wodą. Ta metoda jest dla mnie idelana! Produkt jest przyjemny w dotyku... taki mięciutki. Używanie go codziennie sprawia że moja skóra jest idealnie oczyszczona, zaskórniki i pory są dużo mniej widoczne a buzia bardzo przyjemna w dotyku. Dodatkowo szczoteczka dołączona do opakowania również bardzo mi podpasowała, aczkolwiek często myję buzię także wyciskając po prostu pordukt na dłoń. Polecam <3
    Zalety:
    • mniej widoczne zaskórniki i pory
    • nawilżona buzia
    • dodatkowy atut: szczoteczka dołączona do opakowania
    • produkt bardzo wydajny
  • 22 lutego 2020 o 9:04
    Dla cery tłustej tradzikowej
    Zaprzyjaźniłam się z tą pianką, jest jedną z lepszych jakie używałam, zmniejszył mi trądzik, a przy tym nie wysuszył. Na pewno kupię jeszcze jedno opakowanie
    Zalety:
    • Zamknął pory
    • Zmniejszył ilość wydzielanego sebum
    • Twarz zrobiła się gładsza
    Wady:
    • Dostępność stacjonarnie
    • Spadająca nakładka silikonowa
  • 30 sierpnia 2018 o 12:27
    OK
    Produkt ma ciekawe opakowanie, zaciekawiła mnie szczoteczka. Jest wygodny w użyciu, ma przyjemną konsystencję i zapach, jest bardzo wydajny. Dobrze myje twarz i nadaje uczucie świeżości jednak nie zauważyłam spektakularnych efektów
    • ciekawa formuła
    • dobrze myje
    Wady:
    • nie zniwelował zaskórników
  • 27 kwietnia 2018 o 20:12
    hit
    Przyznam, że kupiłam go tylko dlatego, że zaciekawiła mnie ta szczoteczka i formuła oparta na sodzie :D Jak sie potem okazało był to strzał w dziesiątkę. Moim zdaniem produkt ten jest genialny, warty każdej złotówki. Niesamowicie oczyścił moja twarz już po pierwszym użyciu. Z czasem używania zauważyłam, że wągry, które niegdyś pojawiały mi się na policzkach teraz juz nie występują, a te na nosie i brodzie są mniej widoczne :)
    Zalety:
    • Dogłębnie oczyszcza
    • Ładne pachnie
    • łatwo się Zmywa wodą
    • nie podrażnia
    • oryginalna formuła
    • opakowanie ze szczoteczką myjącą
    Wady:
    • moglby byc wiekszy
    asiajak
    27 marca 2018 o 18:53
    Miłość od pierwszego wejrzenia.
    Opakowanie od pierwszego wejrzenia zachwyca. Delikatna silikonowa szczoteczka doskonale radzi sobie ze zaskórnikami. Skóra po pierwszym umyciu jest jasna, a drobniejsze przebarwienia znikają. Pory zostają odetkane, dzięki zawartemu w składzie O2. Szczególnie polecam osobom z cerą tłustą i mieszaną. Mimo ceny na pewno skuszę się na drugie opakowanie.
    Zalety:
    • odblokowuje pory
    • rozjaśnia drobniejsze przebarwienia