Cienie do powiek

I Heart Revolution Unicorns Heart Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

• 18 listopada 2020 o 13:20
    Cudowna paletka!
    ✔️Cudna paleta zawierająca 12 cieni. ✔️Holograficzne pudełko zamykane na magnes. Opakowanie jest srebrzysto-tęczowe. Kolor zmienia się w zależności od padania światła. ✔️Sama nazwa wskazuje, że jest to paletka jednorożcowa i kolory to jak najbardziej odzwierciedlają. ✔️Znajdziemy w niej kolory połyskujące jak i matowe. ✔️Krycie można budować, co uważam za plus. Przy tak niestandardowych kolorach, które są absolutnie piękne inaczej łatwo by było przesadzić z makijażem. ✔️Kolory ładnie, równomiernie się blendują. ✔️ Cienie trzymają się na powiekach cały dzień. Ta paletka to zdecydowanie mój hit. Nadaję się do makijaży dziennych jak i nocnych. Można nią zrobić makijaż delikatny lub wyrazisty i mocny. Ach i te bajeczne kolory!
    Zalety:
    • piękne kolory
    • można budować krycie
    • dobra trwałość
    • masywne, dobrej jakości opakowanie
  • 19 lipca 2020 o 11:47
    jedna z moich ulubionych palet
    Kupiłam tą paletkę jakiś czas temu jestem z niej bardzo zadowolona. Cienie mają świetną pigmentację, te błyszczące pięknie się połyskują- można ich używa również jako rozświetlaczy. Efekt jest długotrwały, a to ważne, paletka jest w przystępnej cenie. Opakowanie jest bardzo ładne, estetyczne i przykuwa uwagę.
  • 3 maja 2020 o 14:03
    Świecący jednorożec
    Paletę cieni Unicorns Heart z marki Revolution kupiłam kiedyś w Drogerii Natura. Urzekły mnie kolory, maty i błyszczące w odcieniach różu i fioletu. Paleta na pewno jest dodatkiem do innych palet ze względu ma swoją kolorystykę oraz wykończenia, Cieni w sumie jest 12 a tylko 3 z nich są matowe. Opakowanie jest kartonowe, holograficzne i nie posiada lusterka. Przy użyciu tej palety można stworzyć zarówno dzienny makijaż, jak i bardziej wieczorowy. Idealnie nadaje się w podróż tylko trzeba mieć dodatkowe lusterko do malowania się i jakaś jeszcze jedną paletę z matami. Jakość cieni jest całkiem dobra, mają dobrą pigmentację i łatwo się nimi pracuje, zarówno matami jak i cieniami błyszczącymi. Paleta zamyka się na magnes co też jest fajne. Jak dla mnie jest bardzo OK.
    Zalety:
    • Ładne kolory w odcieniach różu i fioletu
    • Idealna w podróż
    • Kartonowe opakowanie
    Wady:
  • 13 kwietnia 2020 o 10:01
    Unicorn Love
    Piękne holograficzne opakowanie zdecydowanie skłoniło mnie do kupna. I jeszcze promocja (23 zł). Otworzyłam opakowanie i byłam zakochana ! Od razu poleciałam do domu i zaczęłam się bawić nową zdobyczą. I tu spotkało mnie małe rozczarowanie, ponieważ cienie w opakowaniu wyglądają pięknie, ale nijak nie mogłam przełożyć tego na oko pędzlem. Moje spostrzeżenia: -piękne opakowanie, -piękne kolorowe, błyszczące cienie, -promocyjna cena, -nakładanie pędzlem na sucho sprawia mega trudności, -gdy delikatnie namoczymy pędzelki cienie nakładają się pięknie. Tak więc, gdy odkryłam sposób na te cienie uważam, że są rewelacyjne. Pięknie napigmentowane, ładnie się blendują, można nimi wyczarować makijaż dzienny, jak i wieczorowy, nie osypują się, nie rolują na powiece, są bardzo trwałe. Ale tak jak napisałam najlepiej nakłada się je zwilżonym pędzlem, bynajmniej dla mnie. Polecam !
    Zalety:
    • Piękne kolory,
    • Trwałe,
    • Nie rolują się,
    • Dobrze się blendują,
    • Odpowiednie do makijażu dziennego jak i wieczorowego,
    • Holo opakowanie.
    Wady:
    • Nie trzymają się suchego pędzelka.
    edalhia
    26 grudnia 2019 o 17:15
    Okropna
    Do kupna zachęciło mnie piękne, holograficzne opakowanie i cudowne odcienie, ale po tym były już tylko rozczarowania. Cienie pachną okropnie, jak paletki z chińskiego sklepu za kilka złotych, zapach przyprawia o mdłości. Są bardzo suche, sypiące się, słabo napigmentowane i błyskawicznie się ścierają. Użyłam jej dwa razy i wylądowała w koszu, bo nigdy bym jej komuś nie odsprzedała nawet za grosze