Cienie do powiek

I Heart Revolution Mint Choc Mini Chocolate Palette Paleta cieni do powiek

aoida
    16 maja 2023 o 19:45
    Fajna mała paletka
    Mimo tego zielonego cienia uważam, że paletka ma bardzo użytkowe kolory. Maty bardzo fajne, łososiowym odcieniem można rozblendować krawędzie, a błyski mają 2 wykończenia - jedne bardziej perłowe i jednolite, a drugie to już mocno iskrzące cienie z dużą drobiną. Tego zielonego cienia zawsze można użyć do przełamania makijażu, co jest spoko. Opakowanie plastikowe, ale grube i mocne, z lusterkiem, jest słodkie oczywiście i małe, więc do podróży się nada. Sentyment do tej palety pozostanie.
    Zalety:
    • kolory
    • różnorodność wykończeń
    • ładne opakowanie
    lifjaa
    23 lipca 2021 o 12:41
    nie taka fajna mieta ale super blysk
    kupilam ze wzgledu na cene bo jednak jest ona calkiem zachecajaca i patrzac na rozne kolory w paletkach wybralam te zielona. oczekiwalam zatem ze ta zielony cien bedzie zdecydowanie dopieszczony ale jednak na powiece wyglada on srednio niestety. ogolnie na wielkie brawa zasluguja blyski. ogolnie tej firmy blyski nie spotkalam sie by mnie jakos zawiodly. maty? roznie. tutaj wydaje mi sie ze jest ich srednia pigmentacja i lekko sie osypuja. jezeli ktos jest na poczatku drogi to wydaje mi sie, ze mozna nimi podzialac, ale jednak tez trzeba sie napracowac nad blendowaniem itp. na plus zdecydowanie opakowanie i lusterko. poza tym jeszcze dostepnosc. ogolnie oceniam na taki 3,5/5 ale dam 4.
    alboco
    21 lipca 2021 o 6:55
    Super paletka
    Dostałam paletkę w prezencie jakiś czas temu, używam jej sporadycznie, ponieważ na co dzień stawiam raczej na delikatny makijaż. Opakowanie jest bardzo apetyczne, łatwo się otwiera i zamyka. Dodatkowo zawiera lusterko, które może być przydatne w czasie podróży. Produkt zawiera osiem cieni, zarówno klasyczne, jak i bardziej "szalone". Można za ich pomocą stworzyć wiele ciekawych makijaży. Cienie są mocno napigmentowane, łatwo się nimi pracuje i pięknie prezentują się na powiekach. Zdarza się, że delikatnie się osypują, jednak nie przeszkadza mi to w dużym stopniu. Trwałość również jest dla mnie zadowalająca. Jest to bardzo dobry produkt, przydatny zwłaszcza w podróży dzięki niewielkim wymiarom.
    Zalety:
    • trwałość cieni
    • pięknie prezentują się na powiekach
    • wyodne opakowanie z lusterkiem
    • dobry dobór odcieni
  • 16 czerwca 2020 o 17:20
    Dobra na podróż
    Paletka wpadła w moje ręce na promocji. Bardzo podobała mi się jej kolorystyka, kupiłam w ciemno patrząc jedynie na kolory na opakowaniu. Generalnie jest całkiem okej, chociaż odcienie nazwane przez producenta migające są tak mocno brokatowe, że wyglądają na oku dość tandetnie. Cała reszta ma bardzo wysoką pigmentację, cienie nie osypują się, fajnie się łączą. Myślę że wszystkie produkty z serii są warte uwagi.
    Zalety:
    • wielkość
    • kolorystyka
    • wysoka pigmentacja
    • design
    Wady:
    • brokatowe odcienie
    Drogeria Super-Pharm
  • 29 kwietnia 2020 o 10:27
    Jedna z ulubionych paletek
    Jest to zdecydowanie jedna z moich ulubionych paletek ceni do powiek. Jestem zachwycona jej pigmentacją, trwałością i doborem odcieni (poza butelkową zielenią). Po pierwsze paletka ma przepiękne opakowanie, które nie ukrywam, zachęciło mnie do zakupu. Dodatkowo jest bardzo praktyczne - lekkie, małe i poręczne. Zawsze jest przy mnie podczas krótszych lub dłuższych wyjazdów. Dużym atutem jest to ze posiada lusterko, które jest kolejną rzeczą, która przemawia za tym żeby to właśnie tę paletkę zabrać na wyjazd. Uwielbiam w niej to, że łączy ze sobą cienie na codzień z takimi, które idealnie nadadzą się na większe wyjście. Mocno błyszczące cienie (środkowe w górnym rzędzie) sa moim numerem 1 na imprezę a złoty perłowy odcień w prawym dolnym rogu najczęściej ląduje u mnie na powiece w codziennym makijażu. Jedynie butelkowa zieleń totalnie do mnie nie przemawia i wolałabym w tym miejscu zobaczyć jasny, matowy cień, który w połączeniu z brązami z tej paletki pozwoliłby uzyskać całkowicie matowy makijaż. Ewentualnie przygaszony brąz, którego mogłabym używać do podkreślania brwi podczas wyjazdów, kiedy chcę zapakować jak najmniejszą ilość kosmetyków. Produkt jest bardzo trwały i wydajny. Cena i dostępność też w porządku. Jestem jego wielką fanką i na pewno skuszę się w przyszłości na kolejne paletki z tej serii.
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Dobór kolorów (poza zielenią)
    • Przepiękne opakowanie
    • Lekkie i podręczne opakowanie
    • Lusterko
    • Dostępność
    Wady:
    • Zielony cień, który brzydko wyglada po nałożeniu na powiekę
    • Brak jasnego matowego cienia
    Drogeria Super-Pharm