Podkłady

Oriflame Giordani Gold, Age-Defying Foundation SPF 8 Podkład ujędrniający (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 kwietnia 2023 o 10:46
    Średni…
    Kupiłam ten podkład z polecania koleżanki. U mnie niestety się nie sprawdził.Mam cerę problematyczną z pojawiającym się trądzikiem i totalnie nie radzi sobie.Wszystko podkreśla przez co cera wyglada źle.Nadaje się dla osób,które nie mają problemów z cerą.
    Zalety:
    • luksusowe opakowanie
    • ilość odcieni
    • krycie
  • 10 marca 2022 o 16:26
    Tragiczna kolorystyka
    Używa od:próbka
    Mam skórę mieszaną z tendencją do trądziku. Podkład dostałam w najważniejszych kolorach ( próbki). Kolory podkładu na pierwszy rzut oka wydają się ładne. Jednak po chwili strasznie się utleniają przez co nie mogłam dobrać odpowiedniego koloru dla siebie. Jakby pominąć kolorystykę podkładu to tak jest on fajny. Bardzo fajnie utrzymuje się na skórze i daje bardzo ładne świetliste wykończenie. Jednak przez jego kolorystykę nie jestem w stanie go używać, dlatego też otrzymuje ode mnie 2 gwiazdki.
  • 6 kwietnia 2021 o 21:04
    Ma wady i zalety
    Zacznę od plusów tego podkładu, a są nimi : super trwałość, nie ściera się pod maseczką i w dotyku z ubraniami, ma wykończenie satynowe w kierunku rozświetlającego , jest łatwy w aplikacji za pomocą pędzla jak i palców. Krycie oceniam na lekkie , bo nie zakrył żadnych niedoskonałości . Jeśli chodzi o minusy, to na pewno kolory- kupiłam odcień light rose i nie jest on ani jasny , ani różowy. Wchodzi mocno w pomarańczowe nienaturalne tony. Niestety jest widoczny na twarzy, a jak lubię efekt drugiej skóry. Według mnie, podkład będzie dobry dla osób z cerą bez nierówności i przebarwień , która się nie przetłuszcza .
  • 2 marca 2021 o 20:12
    Bez szału
    Mam mieszaną cerę ze skłonnością do przesuszań. Jak obiecuje producent: "Upiększa, wygładza, wyrównuje koloryt i sprawia, że skóra jest gładka w dotyku" - faktycznie wyrównuje koloryt i sprawia, że skóra jest gładka w dotyku, ale poza tym cudów nie robi. Delikatne krycie, kolor dobrze dopasowuje się do twarzy (light ivory), ale konsystencja jest dość tępa, przez co źle się rozprowadza. Podkład ma nieprzyjemny, sztuczny zapach. Na plus wygodne, szklane opakowanie z pompką.
    Zalety:
    • dobrze dopasowany kolor;
    • wygodne, higieniczne szklane opakowanie z pompką;
    Wady:
    • nieprzyjemny zapach;
    • słaba trwałość;
    • tępa konsystencja.
  • 26 listopada 2020 o 14:06
    bardzo dobry produkt
    Używałam przez jakiś czas używają tez znajome. Po pierwsze krycie moge określić jako srednie w kierunku do niskiego. Nie spływa ale jego trwałość też określe jako średnie. Nie tworzy efektu maski, nie wchodzi w załamania
    Zalety:
    • nie wchodzi w załamania
    • nie tworzy efektu maski
    • fajny na codzien
    Wady:
    • nie jest super trwały
    • jego krycie mogło by być wieksze