Podkłady

L'Oreal Paris Infaillible, 24H Matte Cover Foundation Podkład do twarzy

L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation Podkład Matujący 30 Honey 35Ml
E-Glamour.pl
Maybelline Loreal Podkład Infallible 24H Matte Cover nr 175 Sand 30ml SO_112179

Nasi użytkownicy zostawili 184 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 kwietnia 2025 o 23:37
    Fajny
    Podkład do twarzy ma lekką konsystencję, wykończenie matowe ,fajnie wygląda na twarzy szczególnie w pochmurne dni taki kontrast mam. Nie rozpływa się aż tak szybko. Odcień jest dopasowany do cery . Ogólnie polecam
  • 3 września 2024 o 19:28
    Tym razem nie zaiskrzyło :(
    O dziwo na ten kosmetyk trafiłam w Action. Zapłaciłam za niego jakieś niecałe 20zł, więc cena bardzo okazyjna. Miałam odcień 25 ivore rose i bardzo wpada w różowe tony ( niestety). OPAKOWANIE Podkład mieści się w plastikowej tubce na zakrętkę o pojemności 30 ml. DZIAŁANIE Podkład jest w miarę kryjący, zakryje nam wszystkie zaczerwienienia, przebarwienia wypryski. Niestety jak dla mnie nie jest trwały, słabo się wtapia w skórę i dosyć szybko ściera. Próbowałam również z różnymi pudrami ale tu też nic nie pomogło. Tak samo próbowałam różnych form aplikacji. Zarówno gąbką, pędzlem jak i dłońmi, efekt był taki sam. Czasem zdarzało się, że był zważony. Mam cerę lekko tłustą w strefie t, producent obiecał, że wykończenie ma być matowe. Tego efektu również zbytnio nie zauważyłam niestety. Nic nie wyregulowało wydzielania sebum i nie jest tego ani mniej ani więcej. Plus taki, że dużo za ten kosmetyk nie zapłaciłam. Przy większej kwocie na pewno bym żałowała, ale tu już na pewno nie wrócę.
    • krycie
    Wady:
    • nietrwały
    • ściera się, waży
    • średnio współpracuje z bazami pod makijaż i pudrami
    • brak efektu matowienia
  • 8 maja 2024 o 10:47
    podkład loreal
    Sprawdzi się raczej do cery tlustej, ja mam mieszana i dla mnie jest za ''temty'', bardzo suchy, podkreśla suche skórki, robi efekt maski i wysusza moją skórę. Krycie oceniam jako dobre.
    Zalety:
    • krycie
    • suchosc
    • wysusza
    • podkresla suche skorki
    annaskc
    30 stycznia 2024 o 20:44
    L'Oreal Paris Infallible 24h Matte Foundation to podkład o przeciętnej skuteczności. Choć zapewnia matowe wykończenie, trwałość przez 24 godziny nie zawsze jest spełniona. Konsystencja jest gęsta, co utrudnia równomierne rozprowadzenie, a efekt może być zbyt płaski. Dostępność odcieni jest zadowalająca. Pomimo przeciętnych efektów, podkład może być odpowiedni dla osób z tłustą cerą. Opakowanie jest praktyczne, choć nieco standardowe. Warto zauważyć, że dla niektórych może wymagać dodatkowego uzupełnienia w ciągu dnia. L'Oreal Paris Infallible 24h Matte Foundation to solidny wybór dla fanów matowego wykończenia, jednak nie zawsze spełniający oczekiwania co do trwałości.
    Zalety:
    • Daje fajne matowe wykończenie
    Wady:
    • Gęsta konsystencja
    pysiam
    17 grudnia 2023 o 21:39
    długotrwale matuje
    Mam odcień 22 radiant beige, jest to ładny beż z żółtymi tonami, idealny dla mnie. Podkład mam już od kilku miesięcy, ale początkowo miałam do niego takie zastrzeżenie, że owszem, świetnie matuje, ale wygląda dość sucho i nienaturalnie na twarzy. Jednak odkąd dbam o lepsze nawilżenie skóry, podkłady matujące wyglądają o wiele lepiej, nie tracąc przy tym swoich właściwości. Oprócz dobrych właściwości matujących, podkład ma dobre krycie. Nie jest to pełne krycie, moje naczynka przebijają przez jedną warstwę, ale można dokładać kolejne warstwy. Trwałość podkładu oceniam na mocne 10 godzin. Z twarzy znika stopniowo, nie tworzy plam czy dziur. 24 godziny trwałości można oczywiście włożyć między bajki.