Kosmetyki brązujące

Bielenda Magic Bronze, Nawilżające brązujące masło do ciała

Bielenda Magic Bronze Nawilżające brązujące masło do ciała

• 19 listopada 2022 o 17:42
    Świetny produkt
    Nawilżające brązujące masło do ciała Bielenda jest świetne. Po pierwsze trwale nawilża i wygładza skórę. Ponadto z każdym użyciem nadaje skórze coraz brązowiejszy kolor. Jest bardzo wydajne, naprawdę wystarczy na długi czas bowiem opakowanie jest spore a cena produktu w porównaniu do jakości jest niska. Polecam zdecydowanie ten produkt bo nada ciału piękny brązowy kolor.
    Zalety:
    • nadaje skórze brązowy kolor w sposób stopniowy,
    • nie zostawia smug,
    • głęboko nawilża skórę,
    • po użyciu skóra jest gładka i sprężysta,
    • cena niska w porównaniu do wysokiej jakości
    • starczy na długi czas
  • 10 maja 2022 o 10:28
    Mnie zapchalo
    Mam cerę ze skłonnością do trądziku który udało mi się wyciszyć. To masło ma olej mineralny w składzie, niestety zapchał mnie między innymi na plecach. Na szczęście wypuścili druga kokosową formułę gdzie paraffinum liquidum już nie ma więc zobaczymy. Ogólnie to wolę masla do ciała niż balsamy. Można wybrac kosmetyk do końca i to taka odprężająca część pielęgnacyjnego rytuału. To masło nakładalam rękawiczka do nakładania samoopalaczy więc nie miałam problemu ze smugami. Kolor był delikatny, zapach późniejszy znośny. Trochę używałam, ale jak zobaczyłam co mi z cera robi, to przeleżał swoje w szafce....
    Betka18
    20 marca 2022 o 10:57
    Przyjemne masełko
    Masełko ma bardzo ładne, praktyczne opakowanie i łatwo się je nakłada. Przy aplikacji czuć ładny zapach, jednak po kilku godzinach, wyczuwam zapach typowy dla samoopalaczy. Produkt ma przyjemną, masełkową konsystencję, która aplikuje się bez problemu. Fajnie nawilża, ale efekt opalenizny jak dla mnie jest za delikatny, dlatego najpierw używam pianki samoopalającej, a później poprawiam tym maselkiem, efekt jest super.
    Zalety:
    • ładne, praktyczne opakowanie
    • maselkowa konsystencja
    • dobrze się wchłania
    • nadaje dleikatny efekt opalenizny
    • nawilża
    Wady:
    • po kilku godzinach od nałożenia, jednak wyczuwalny jest zapach typowy dla smaoopalaczy
  • 24 sierpnia 2021 o 22:39
    Takie ulepszone masełko kakaowe
    Poszukiwałam balsamu, który lekko poprawi koloryt mojej skóry i nada delikatną opaleniznę. I udało mi się to uzyskać za pomocą tego produktu. Opakowanie jest bardzo wygodne w użytkowaniu. Słoik pozwala na wydobycie kosmetyku do samego końca. Balsam jest dość gęsty i przypomina trochę masło kakaowe, choć jest bardziej kremowy. Na skórze efekt jest bardzo delikatny. Uzyskuje się neutralny brąz i nabłyszczenie skóry, ale bez drobinek. Jest to raczej naturalny blask wynikający z dobrego odżywienia. Produkt nie zostawia smug. Balsam ma taką jedną wadę. Jak skóra odrobinę się spoci, cały ten balsam "roztapia się" z naszej skóry i ma taki charakterystyczny smrodek, jakiegoś sfermentowanego czegoś. Niestety pozostaje tłusta warstwa, która w gorące dni jest udręką.
    Zalety:
    • Delikatny naturalny efekt
    • Wygodne opakowanie
    • Dobre odżywienie skóry
    Wady:
    • Charakterystyczny smrodek
    • Tłusta warstwa na skórze
  • 6 lipca 2021 o 14:15
    Piękna opalenizna.
    Kupiłam to masło ponieważ jestem bladziochem i chciałam nabrać ładnego koloru. Efekt uzyskałam już po pierwszym użyciu, moja skóra wyglądała jak muśnięta słońcem, uzyskałam kolor brązowy jak naturalna opalenizna. Masełko dobrze rozprowadza się na skórze, nie pozostawiając plam ani nie brudzi ubrań. Wchłania się jak normalny balsam. Po jego użyciu czuć wyraźne nawilżenie. Jedynie do czego mogę się doczepić to ten specyficzny dla balsamów brązujących zapach ale dla takiego efektu idzie go przetrawić