Szampony do włosów

Radical Szampon przeciwłupieżowy do każdego rodzaju włosów `Ekstrakt ze skrzypu polnego + Octopirox` (nowa wersja)

notino.pl
Farmona RADICAL Szampon przeciwł 400ml
Radical Przeciwłupieżowy
Farmona RADICAL Szampon przeciwł 400ml
Radical Szampon przeciwłupieżowy do każdego rodzaju włosów 400 ml 400 ml

• 22 maja 2024 o 19:51
    Super szampon
    Używam już od paru miesięcy i według mnie super sobie radzi. Bardzo szybko pozbyłam się łupieżu. Szampon stosuję raz w tygodniu i bardzo fajnie działa.
  • 20 marca 2024 o 20:52
    Idealny na łupież
    Mam dość duży problem z łupieżem, z którym ten szampon radzi sobie cudownie. Zapach nie jest powalający, ale mi osobiście nie przeszkadza. Jak za tę cenę bardzo opłacalny
  • 3 października 2023 o 9:40
    Radical
    Bardzo dobry szampon, skutecznie usuwa łupież, do tego jest niedrogi. Po myciu włosów skóra głowy nie swędzi, jednak trzeba nałożyć odżywkę, ponieważ bez tego włosy ciężko rozczesać i wydają się suche.
    Zalety:
    • skuteczność,
    • wydajność,
    • cena.
    Wady:
    • włosy trudno rozczesać.
  • 30 czerwca 2021 o 21:34
    Na łupież super
    Pomógł mi w walce z łupieżem. Teraz używam go raz na jakiś czas, kiedy zaszaleję ze zmianą szamponu i okaże się, że jednak to nie był dobry pomysł. Dobrze myje włosy, jednak są po nim troszkę szorstkie i suche. Ogólnie do walki z łupieżem polecam :)
    Zalety:
    • Działanie - zwalcza łupież
    • Dobrze myje włosy
    • Zapach dla mnie neutralny
    Wady:
    • Słabo się pieni
    • Trochę wysusza włosy