Kremy i maski do rąk

notino.pl
Eveline Banana Care wygładzający balsam do rąk 50ml

• 2 lutego 2025 o 23:51
    Cudowny balsam do rąk
    Eveline Cosmetics Banana Care to balsam, który świetnie nawilża i wygładza skórę dłoni. Ma lekką, nietłustą konsystencję, dzięki czemu bardzo szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy na skórze rąk. Jego największym atutem jest przyjemny, bananowy zapach, który długo utrzymuje się na skórze. Formuła wzbogacona o odżywcze składniki sprawia, że dłonie stają się miękkie i zadbane. To idealny produkt, który nadaje się do codziennego stosowania, szczególnie w chłodniejsze dni, gdy skóra potrzebuje dodatkowego nawilżenia i ochrony przed zimnem. Produkt nie uczula ani nie podrażnia.
  • 2 lutego 2025 o 12:25
    Bananowe wygładzenie dłoni od Eveline
    Krem do rąk z serii to ostatni jaki stosuje, poprzednie spisały się b. dobrze mowa o niebieskim, różowy - truskawkowy okazał się zbyt słaby, a recenzowany bananowy nawet dobry z pewnym ale...zapach nie przypadł mi do gustu. Urocza poręczna tubka z wesołą szatą graficzną opakowania, wszystkie niezbędne informacje na temat kremu w kilku językach, skład, data ważności, adres producenta, numer partii, kod kreskowy, produkt testowany dermatologicznie, pojemność 50 ml, PAO 12 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. Maleńka ośmiokątna nakrętka bywa problematyczna pod nią znajdziemy sreberko. Wygładzający balsam do rąk o zapachu banan w białym kolorze szybko się rozprowadza i wchłania, zapach znika po chwili. Dłonie są gładkie jak obiecuje producent, niestety więcej plusów nie ma...ot taki zwykły krem do torebki bez achów i ochów... poręczny, lekki... W okresie wiosenno - letnim może być...zima kompletnie nie da rady. Osobiście ze względu na zapach nie kupię tej wersji, zdecydowanie wolę niebieski ;)
  • 16 sierpnia 2024 o 19:27
    Mały bananowy spryciarz zawsze gdzieś pod ręką
    Dokładnie tak jak w tytule- bananowy spryciarz w małej tubeczce który zawsze mam pod ręką w koszyku z pilotami w salonie. Gdy trzeba, zawsze go wyciągam i ratuje on sytuację. Czy używałabym go jako głównego kremu do rąk lub na problematyczną skórę jesienią i zimą? Zdecydowanie nie. Wiosenno-letni umilacz o rewelacyjnym zapachu kokosa i banana (zapachy bardzo wyczuwalne ale w pierwszych minutach) służy mi głównie jako krem z doskoku podczas wiosennych i letnich dni i wieczorów. Osobiście nie uważam, że jest na tyle wydajny i mocny aby posłużył mi zimą i latem kiedy problemy z dłońmi oraz skórkami potrafią być bardzo poważne. Polecam go dla niewymagających osób które lubią lekkie i zapachowe kremiki i nie używają ich nałogowo. Tubka jest malutka jak dla mnie więc nie starczy na nałogowe smarowanie rąk. Idealnie za to pasuje do torebki, nawet takiej malutkiej:) Samo działanie jest poprawne i co dla mnie ważne, krem nie tłuści ani nie pozostawia tej nieznośnej lepkości która doprowadza mnie do szału. Potrafi nawilżyć ręce po umyciu, zmiękczy lekko skórki ale ze zniszczonymi dłońmi męża już sobie nie poradzi. Dobra cena, miły i słodki kosmetyczek taki o, kochany. Nie dla wymagających.
    Zalety:
    • Dostępność i taka wakacyjna wersja kosmetyku
    • Ładny zapach i dobra konsystencja
    • Nawilża i nie tłuści
    • Polska marka
    Wady:
    • Malutka odkręcana tubka
    • Za słaby dla spierzchniętych lub zniszczonych dłoni
  • 16 maja 2024 o 12:22
    Letni, świeży zapach
    Najbardziej lubię właśnie takie kremy do rąk, które nie są duszące a bardziej świeże i energetyzujące. W tym można wyczuć mango i kokosa co mi osobiście mocno kojarzy się z wakacjami. Krem pierwszy raz kupiłam rok temu, więc wiedziałam że powrót do niego będzie bardzo trafiony. Używam go ponownie już kilka tygodni, bowiem przy pracach w ogrodzie i częstym myciu rąk stały się one mocno suche z łuszczącą się białą skórką. Krem używam codziennie rano i wieczorem, czasem w ciągu dnia kiedy mam tą chwilę dla siebie. Krem szybko się wchłania i nie bieli się nadmiernie. Nie pozostawia klejącej warstwy na rękach ani nie wpływa negatywnie na podrażnienia. Zazwyczaj na noc nakładam grubszą warstwę, z którą siedzę tak 15-20 minut aby się wchłonęła. Resztki dokładnie wmasowuje. Konsystencja jest bardzo lekka i nie będzie ona stwarzać zapchania na skórze.
    Zalety:
    • Słodki zapach owoców
    • Szybko się wchłania
    • Lekka warstwa
  • 14 maja 2024 o 4:46
    Przyjemny kremik :)
    Lubię testować różne smarowidła do rąk. Krem z marki Eveline skusił mnie bananowym zapachem. Tubka jest poręczna, idealna do torebki. Zamiast korka mogłaby mieć zamknięcie na klik, ale nie jest to dla mnie jakiś duży minus. Samo opakowanie ma piękną szatę graficzną, kojarzy się z wakacjami. Krem pięknie pachnie, może trochę sztucznie ale zapach jest naprawdę przyjemny dla nosa i utrzymuje się na skórze przez jakiś czas po posmarowaniu dłoni :) Krem nawilża i odżywia skórę. Nie będzie się nadawał do ekstremalnie przesuszonej skóry, ale jak ktoś nie ma większych problemów z dłońmi to będzie całkiem ok. Ja go lubię i polecam wypróbować :)
    Zalety:
    • piękny zapach
    • ładne opakowanie
    • nawilża i odżywia skórę
    • niska cena
    Wady:
    • zakrętka zamiast zamknięcia na klik (ale dla mnie nie jest to duża wada)