Balsamy do ciała

Tołpa Urban Garden, Regeneracja, Balsam do ciała z masłami

azileiz
    22 października 2024 o 18:14
    Przyjemny, ale nie Przełomowy ...
    Balsam Tołpa Urban Garden Regeneracja to kosmetyk, który ma swoje mocne strony, ale nie zdołał mnie w pełni zachwycić. Z pewnością warto pochwalić jego skład, bogaty w masła roślinne, które dbają o odpowiednie nawilżenie skóry. Formuła balsamu jest lekka, łatwo się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, co sprawia, że jest wygodny w codziennym użytkowaniu. Jednak, mimo przyjemnej konsystencji i delikatnego zapachu, zabrakło mi tu efektu "wow", którego oczekuję od regeneracyjnych produktów do ciała. Nawilżenie jest przeciętne, szczególnie w przypadku bardzo suchej skóry, która po pewnym czasie może domagać się dodatkowego nawilżenia. Balsam dobrze sprawdza się przy mniej wymagającej skórze, ale jeśli szukasz intensywnej regeneracji, może być nieco za słaby. Podsumowując – przyjemny produkt na co dzień, ale raczej dla skóry o mniejszych potrzebach nawilżenia.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • delikatny zapach
    Wady:
    • brak efektów
    • słabo nawilża suchą skórę
    • nie regeneruję
  • 6 listopada 2022 o 13:22
    Świetny balsam o pięknym zapachu, tylko szkoda że już nie jest dostępny
    Z bólem muszę napisać, że jest on już chybia nie dostępny nigdzie...;( Balsam pokochałam już przy pierwszym użyciu! Pachnie przepięknie - jest słodki ale kwiatowy (może to być zasługa ekstraktu z miodu i róży w składzie). Zapach czuć długo po nałożeniu. Do tego super się go rozprowadza, nie jest tłusty, łatwo się wchłania. Zostawia tylko przyjemną warstwę, która daje poczucie dodatkowego nawilżenia. Balsam super nawilża skórę.????
  • 21 lipca 2022 o 11:41
    Dobry
    Balsam do ciała od Tołpa, który ma za zadanie zregenerować skórę. Kosmetyki Tołpy mi się sprawdzają i tak było i tym razem. Produkt zamknięty w tubce z zamknięciem na klik. Balsam ma zbitą i lekko tłustą konsystencję oraz przepiękny zapach! To jest coś, co naprawdę pięknie pachnie jeszcze długo po aplikacji. Kosmetyk dobrze się rozprowadza i szybko się wchłania (o ile nie nałoży się go za dużo). Skóra jest nawilżona i gładka w dotyku.
  • 17 maja 2022 o 15:40
    Zachwycający!!!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Zacznę od tego, że tak pięknie pachnącego balsamu dawno nie miałam! Otrzymałam go w prezencie w formie miniaturki do jakiegoś zamówienia. Działanie przecudowne: po użyciu skóra jest miękka, nawilżona i na dodatek ten zapach. Polecam serdecznie!
    Zalety:
    • działanie zgodne z opisem
    • wydajny
  • 5 lipca 2021 o 20:53
    Tołpa balsam do ciała regenerujacy
    Balsam który uwiódł mnie zapachem..... Bogaty w konsystencji kremowy idealnie rozsmarowujacy się W tubce z przyjemna dla oka szata graficzna Przepięknie pachnący sezamem Zapach utrzymuje się dość długi czas po aplikacji Dzięki zawartości maseł sezamowego i kokum świetnie nawilża, chroni skórę przed czynnikami zewnętrznymi. Zawiera także miód oraz ekstrakt z kwiatów róży. Chroni przed przedwczesnym starzeniem dzięki zawartym antyoksydantom Balsam świetnie nawilża, odżywia skora jest pełna blasku miękka gładka w dotyku No i ten zapach.... Cudowny. Świetny kosmetyk
    Zalety:
    • Bogata konsystencja
    • Przepiękny zapach
    • Mega nawilża
    • Odżywia