Płyny do demakijażu

Eveline Cosmetics Facemed +, Nawilżająco-kojąca woda różana 3 w 1 do skóry suchej, wrażliwej i naczynkowej

• 14 listopada 2022 o 21:58
    Delikatny dla twarzy
    Kupiłam ten płyn, ponieważ nie widziałam mojego ulubionego aloesowego z tej samej firmy. Skusiły mnie zapewnienia producenta, że nie podrażnia i to faktycznie się sprawdza. Po zmyciu makijażu nic mnie nie szczypie, nie piecze, skóra nie jest ściągnięta. Zapach jest praktycznie niewyczuwalny, co jest plusem, bo z zapachami mam duży problem. Bardzo dobrze zmywa makijaż i jest wydajny, naprawdę nie trzeba go dużo dozować.
    Zalety:
    • praktycznie brak zapachu
    • nie podrażnia
    • nie wysusza
    KIN0183
    18 stycznia 2020 o 20:39
    Polecam :)
    Wodę różaną kupiłam prawie 2 miesiące temu i została mi już resztka więc recenzję mogę już napisać :) . Samo opakowanie wody ok , wydajność jak najbardziej na plus , zapach delikatny ,przyjemny. Zakupiłam ją ponieważ mam suchą skórę , a opinie słyszałam dobre od koleżanek, które jej używały i na wizażu opinie też były na plus. Sama woda super, dobrze zmywa makijaż , jak i również inne zanieczyszczenia z powietrza. Nie powoduje podrażnień u mnie ani efektu wysuszonej skóry po jej użyciu ( co czasami się zdarzało w przypadku innych produktów ). W przypadku oczu zawsze przytrzymuje wacik kilka sekund na oczach, lepszy efekt zmywania makijażu. Kosmetyk ten kupię na pewno jeszcze raz jak tylko skończę to opakowanie:)
    AnnaF01
    20 października 2019 o 13:59
    Najlepsza woda różana
    Eveline Facemed+ nawilżająco-kojąca woda różana jest dla mnie produktem numer jeden na rynku. Poznałam ten produkt już ponad rok temu i od tego czasu się z nim nie rozstaję. Po pierwsze sprawdza się ona u mnie idealnie do demakijażu oraz tonizowania skóry. Świetnie radzi sobie nawet z wodoodpornymi maskarami, dzięki czemu nie muszę stosować już żadnego dodatkowego produktu do demakijażu oczu. Dzięki kompleksowi pollution-shield chroni ona moją skórę przed zanieczyszczeniami, takimi jak smog, co zauważyłam poprzez widoczną poprawę stanu mojej skóry w sezonie zimowym, gdzie do tej pory była ona skłonna do powstawania wyprysków i innych niedoskonałości. W skład produktu wchodzi D-panthenol dzięki czemu woda różana łagodzi podrażnienia, a oczyszczające micele usuwają nadmiar sebum, dzięki czemu skóra nie przetłuszcza i nie świeci się. Jak wskazuje sama nazwa woda ma przepiękny różany zapach. Produkt znajduje się w wygodnym plastikowym opakowaniu z idealnym dozownikiem, który sprawdza się do stosowania wody różanej na płatki kosmetyczne.
    Zalety:
    • idealna do demakijażu
    • radzi sobie za kosmetykami wodoodpornymi
    • tonizuje skórę
    • ochrona przed zanieczyszczeniami dzięki kompleksowi pollution-shield
    • zawiera D-panthenol, który działa łagodząco na podrażnienia
    • bardzo wydajny produkt
    • piękny różany zapach
    Wady:
    • brak wad
  • 6 września 2019 o 21:24
    Świetna dla cery wrażliwej
    Dobra cena i świetna jakość. Super radzi sobie z makijażem i co najważniejsze nie szczypie w oczy. Bardzo dobrze nawilża i nie uczula. Kończę jedno opakowanie i zaczynam kolejne. Mam cerę mieszaną, wrażliwą.
    Zalety:
    • Cena, dostępność, nawilżenie, dobrze radzi sobie z makeup-em
    iloMa25
    29 sierpnia 2019 o 18:06
    Płyn do szybkiego demakijażu
    Płyn micelarny, nazwany nawilżająco-kojącą wodą różaną idealnie się sprawdza do usunięcia całego makijażu, włącznie z tuszem do rzęs. Twarz jest bardzo dobrze oczyszczona i odświeżona. Nie przesusza skóry i nie powoduje podrażnień. Nie wywołuje łzawienia oczu, choć miałam do czynienia z płynami, które są jeszcze bardziej delikatne dla oka. Płyn sprawdza się do usunięcia całego makijażu, gdy nie mamy czasu na wieloetapowe oczyszczanie. Ma dość intensywny zapach, który mi osobiście bardzo się podoba. Jednak osoby wyczulone na intensywne zapachy niekoniecznie mogą być zadowolone z tego faktu. Płynu używam wielokrotnie w ciągu dnia, gdy nie noszę makijażu, a skóra przy upałach potrzebuje odświeżenia. To produkt godny polecenia. Jedyny minus jaki zauważam to fatalna zatyczka butelki, którą zresztą mają wszystkie płyny micelarne tej firmy. W transporcie niejednokrotnie płyn mi się wylał.
    • pojemność
    Wady:
    • korek, który nieskutecznie chroni przed wylaniem produktu