Maseczki w płachcie

SeaNtree Snail Mask Sheet Maseczka na bawełnianej płachcie z ekstraktem ze śluzu ślimaka

• 22 maja 2022 o 13:33
    Nawilżający ślimaczek
    Największą zaletą jest oczywiście ten cudowny efekt chłodzenia, który bardzo się przydaje przy aktualnych upałach. Maska koi, przyjemnie chłodzi i daje uczucie nasyconej, porządnie nawilżonej skóry. W saszetce jest sporo esencji, którą ja nakladalam wieczorem jeszcze przez dwa dni. Skóra po tej masce jest porządnie nawilżona, wygładzona i napięta, nie mówiąc już o tym jak bardzo jest wypoczęta i zrelaksowana .
    Zalety:
    • Nawilża porządnie
    • Koi
    • Regeneruje
    • Ujędrnia
    Wady:
    • Brak no może dostępność
  • 4 kwietnia 2019 o 10:24
    Świetna maseczka
    Kupiłam tę maseczkę na promocji w Kontigo. I jestem nią zachwycona. Mam skórę wrażliwą i skłonną do alergii, maseczka nie podrażniła mojej skóry. Świetnie ją nawilżyła. Skóra stała się ujędriona, a jednocześnie miękka.
  • 11 lutego 2019 o 19:28
    Polecam!
    Bardzo fajna maseczka do twarzy. Dobrze przylega do twarzy , rozmiarowo też pasuje. Ma ładny zapach , dobrze nawilża i odżywia. Czy ujedrnia? To nie zauważyłam ale ogólnie polecam za niską cenę . Znajdziecie te maski na @kosmetykizameryki.pl
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Dopasowanie
    • Przyleganie
    Wady:
    • Dostępność
    • Brak jędrności

Zobacz także inne Maseczki w płachcie