Korektory pod oczy

Max Factor Radiant Lift, Long Lasting Radiance Concealer Korektor rozświetlający z witaminami C+ E

Max Factor Radiant Lift korektor 03 Medium
Max Factor Radiant Lift Light - korektor do twarzy 7ml

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 lutego 2024 o 10:24
    Jeden z fajniejszych
    Jaki jest Wasz ulubiony korektor? Ja Przyznam szczerze ,że tutaj jestem wybredna ???? Jak już mi się jakiś spodoba to się go trzymam ???? Jednym z fajniejszych jakie miałam okazję używać ✨️ma ładne opakowanie ✨️posiada gąbęczke ✨️był dość wydajny ✨️wystarczyła niewielka ilość żebym mogła przykryc cienie pod oczami ✨️okolica oczu była ładnie rozświetlona ✨️dobrze się rozprowadza ✨️trzyma się cały dzień ✨️nie roluje się i nie zbiera
  • 23 listopada 2023 o 7:40
    Dla mnie jeden z fajniejszych ☺️
    Jaki jest Wasz ulubiony korektor? Ja Przyznam szczerze ,że tutaj jestem wybredna ???? Jak już mi się jakiś spodoba to się go trzymam ???? Jednym z fajniejszych jakie miałam okazję używać to jest Max Factor Radiant Lift. ✨️ma ładne opakowanie ✨️posiada gąbęczke ✨️był dość wydajny ✨️wystarczyła niewielka ilość żebym mogła przykryc cienie pod oczami ✨️okolica oczu była ładnie rozświetlona ✨️dobrze się rozprowadza ✨️trzyma się cały dzień ✨️nie roluje się i nie zbiera CENA REGULARNA: 46,99 zł POJEMNOŚĆ: 7 ml
  • 14 marca 2023 o 19:26
    Może być, ale na pewno nie da się go używać za pomocą wbudowanej gąbeczki
    Korektor kupiłam na bardzo dużej promocji, za 16 zł i za taką cenę jest w porządku. Na pewno jest wart swojej regularnej ceny. Korektor nadaje się do uzycia, ale tylko przy pomocy palca. Gąbeczka kompletnie nie zdaje egzaminu, ponieważ jest twarda i nie da się nią precyzyjnie rozprowadzać produktu. Na szczęście można go wydobyć, bez zbędnego marnowania, wyplywa na palec nie wchłaniając się w gąbkę. Jeśli chodzi o efekty to daje lekkie rozświetlenie, całkiem nieźle kryje, ale nie mam dużego problemu z sińcami pod oczami. Zależy mi za to żeby korektor nawilżał, nie wchodził w zmarszczki i nie wysuszał. Ten mi to zapewnia. Można spróbować, ale tylko na dużej promocji.
  • 5 października 2022 o 17:54
    Dramat!
    Lubię kosmetyki do makijażu MF więc przy okazji promocji w Rossmannie skusiłam się na ten korektor, bo rozświetla i ma witaminy w składzie. Moim problemem są zmarszczki pod oczami i worki. Na początku kilkakrotnie użyłam go na krótko i było OK. Niestety dzisiaj użyłam go przed wyjściem do pracy i skończyło się dramatem. Po ok. 4 godzinach od nałożenia korektor się zwarzył, wlazł we wszystkie zmarchy i wyglądam jak upiór. Do tego nagle "wylazł" spod pudru i wyraźnie teraz widać, że go pod oczami mam. A przecież nie taka jego rola. Ma działać, a być niewidoczny. Tak więc nigdy więcej, a jak wrócę do domu, to go natychmiast wyrzucę.
    Zalety:
    • Nie ma żadnych
    Wady:
    • Warzy się, wyłazi spod pudru, wchodzi we wszystkie zmarszczki pod oczami, w efekcie postarza o 10 lat.
    _aniko_
    29 października 2021 o 8:44
    Niewypał
    Zachwycona podkładem z serii Radiant Lift skusiłam się również na korektor. Zacznę od opakowania, które jest chyba najbardziej nieudanym spośród wszystkich korektorów jakich do tej pory używałam - z tuby cięzko jest wycisnąc produkt, a kiedy już to się uda zazwyczaj mamy nadmiar produktu. Gąbka przeszkadza w aplikacji - nie da się nią ładnie rozprowadzić korektora, maże go i zbiera. Do tego średnio higieniczne jest to, że ten korektor cały czas jest na gąbce, której nie da się wyczyścić. Krycie ma słabe - nie mam bardzo widocznych cieni pod oczami, a on i tak sobie z nimi nie radzi. Wchodzi w zmarszki, znika bardzo szybko. Jedynie odcień (01 Fair) na plus -nie ma żółych tonów i nie jest trupio blady przez co ładnie wygląda po nałożeniu.
    Zalety:
    • odcień bez żółtych tonów.
    Wady:
    • opakowanie!
    • wydajność,
    • wchodzi w zmarszczki,
    • niska trwałość,
    • słabe krycie,
    • cena.

Zobacz także inne Korektory pod oczy