Bazy pod makijaż

Essence Prime + Studio, Mattifying + Pore Minimizing Primer (Matująca baza pod makijaż z czarną glinką minimalizująca pory)

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 grudnia 2022 o 22:46
    Fajna drogeryjna baza
    Bazę zakupiłam na promce w jednej z drogerii i nie żałuję, ponieważ przypadła mi do gustu i polubiła się z moją skórą. Mam cerę mieszaną z rozszerzonymi porami w strefie T i bazę tę nakładam samodzielnie lub pod podkład. Nakładana samodzielnie tuż po aplikacji kremu spf50 ładnie matuje moją buzie i daje naturalny efekt wygładzenia. Nałożona jako baza pod podkład ładnie utrzymuje makijaż, podkład nie roluje się a pory są mniej widoczne. Ponadto, baza jest lekkiej konsystencji, dobrze się rozprowadza, ma szarawy kolor który po aplikacji nie jest widoczny na skórze, ładnie pachnie i jest wydajna. Jestem mile zaskoczona tym produktem, essence dobra robota:) :)
    • matuje skórę
  • 17 stycznia 2021 o 21:35
    Niestety nie :(
    Produkt kupiłam pod wpływem impulsu i braku czasu w drogerii. Niestety, oprócz ceny, nie ma żadnych plusów. Produkt bardzo kiepsko pachnie, wręcz odrażająco. Naprawdę skutecznie zniechęca mnie to do stosowania bazy. Co najgorsze - baza pogorszyła znacznie stan mojej cery. Pojawiły się wypryski w takiej ilości jakiej nigdy w życiu nie mialam. Zauważyłam tez zaskorniki. Do tej pory próbuję wyleczyć swoją cerę po tym produkcie, chociaż minął już miesiąc. Baza nie robi nic, nie przedluza trwałości makijażu, nie zmniejsza swiecenia się skóry, podklad po jej użyciu się roluje. Podsumowując - naprawdę, naprawdę nie warto.
    Zalety:
    Wady:
    • zapycha
    • pogarsza stan skóry
    • podklad się na niej roluje
    • nie przedłuża trwałości makijażu
  • 17 stycznia 2021 o 21:26
    Polecam
    Baza w tubce ma kremową konsystencję o szarym kolorze. Pachnie jak maseczka z węglem czy cos w tym stylu. Dla mnie jest to przyjemny zapach. Po rozsmarowaniu wtapia się w skórę i nie pozostawia żadnego koloru. Nie zauważyłam, aby matowiła, ale przepięknie minimalizuje pory. Nakładając podkład pory są niemal niewidoczne. Dodatkowo szybko się wchłania i przedłuża trwałość makijażu. Jest bardzo wydajna, bo jeszcze niedawno myślałam, że się w ogóle nie skończy, a do tego bardzo przystępna cenowo. Polecam :)
  • 4 stycznia 2021 o 12:26
    Okropny produkt!
    Zalety: -cena. Wady: -brzydko pachnie, wręcz zapach bym określiła jako odrażający, -nie robi nic jako baza, -powoduje pogorszenie cery i pojawienie się trudnych do usunięcia zmian na skórze! Najgorsza baza jaką kiedykolwiek miałam. Ciężko było się pozbyć zmian na skórze po jego poczynaniach, nigdy więcej go nie kupię. Cena może i niska, ale nie warto oszczędzać na zdrowiu swojej skóry.
  • 30 maja 2020 o 18:08
    Zapychacz
    Niestety ta baza się nie sprawdza. Nie mam cery tłustej jednak ona nie matowi wcale. Po kilku użyciach zapchała mnie niemiłosiernie, nie mogłam skóry doprowadzić do ładu i składu przez kilka tygodni. Jedyne co jest na plus to zapach, dla mnie jest przepiękny.
    • niska cena
    Wady:
    • nie matowi
    • zapycha
    • nie wygładza porów

Zobacz także inne Bazy pod makijaż