Odżywki do paznokci

Orientana Naturalny eliksir do skórek i paznokci ze śluzem ślimaka

Orientana Naturalny Eliksir do Paznokci i Skórek
Orientana Naturalny eliksir do paznokci i skórek ze śluzem ślimaka 7.5 ml
topestetic
Orientana Natural Snail Elixir Naturalny eliksir do paznokci i skórek ze śluzem ślimaka 7,5 ml

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 sierpnia 2024 o 11:33
    Polecam
    Krem jest świetny. Rzeczywiście zmiękcza suche skórki. Po zrobionej hybrydzie i daniu olejku zawsze potem używam tego kremu i mam ładne skórki przez cały czas. Polecam, dobra jakość i dobry skład
  • 25 czerwca 2024 o 9:23
    Polecam
    Sama w domu robię sobie hybrydy więc kupuję także kosmetyki do skórek. Ten krem Orientalny bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, ponieważ dobrze nawilża skórki, nie muszę wcześniej nakładać olejku. Polecam, wydajny!!
  • 24 kwietnia 2024 o 10:23
    fajny zakup
    Bardzo lubię go kupować, bo mieści się do każdej torebki, ale również jest przy tym wydajny i wystarcza na naprawdę długo. Skórki są po nim nawilżone i przyjemnie pachną. Dodatkowym atutem jest to, że wzmacnia paznokcie, a moje niestety są dosyć łamliwe. Polecam do codziennego użytku :)
    Drogeria Natura
  • 27 lutego 2024 o 19:16
    Świetny produkt!
    Po wypróbowaniu Orientana, Naturalnego eliksiru do skórek i paznokci ze śluzem ślimaka, jestem mile zaskoczona rezultatami. Na początku byłam sceptyczna co do skuteczności tego produktu, ale po regularnym stosowaniu zauważyłam wyraźną poprawę kondycji moich paznokci i skórek. Konsystencja eliksiru jest lekka i łatwo się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy na skórze. Zapach jest delikatny i przyjemny. Po aplikacji skóra staje się miękka i nawilżona, a paznokcie nabierają zdrowszego wyglądu. Najbardziej imponujące jest jednak to, jak szybko działa ten eliksir. Już po kilku dniach regularnego stosowania zauważyłam zmniejszenie skórek oraz wzmocnienie paznokci. Po dłuższym okresie stosowania widoczne są nawet efekty w postaci zregenerowanych i silniejszych paznokci. Dodatkowo, fakt, że produkt zawiera śluz ślimaka, jest dla mnie dodatkowym atutem, ponieważ znam jego właściwości regeneracyjne i nawilżające. Jestem przekonana, że regularne używanie tego eliksiru przyniesie długotrwałe korzyści dla kondycji moich paznokci i skórek. Podsumowując, Orientana, Naturalny eliksir do skórek i paznokci ze śluzem ślimaka to produkt, który mogę śmiało polecić każdemu, kto boryka się z problemami skórek i słabymi paznokciami. Działa skutecznie, jest łatwy w użyciu i dostarcza widoczne rezultaty.
    Zalety:
    • Skuteczność: Produkt skutecznie redukuje skórki i wzmacnia paznokcie, co prowadzi do poprawy ich ogólnej kondycji.
    • Szybkie działanie: Już po krótkim czasie stosowania można zaobserwować pozytywne zmiany w wyglądzie i kondycji paznokci oraz skórek.
    • Lekka konsystencja: Eliksir ma lekką konsystencję, która łatwo się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy na skórze.
    • Przyjemny zapach: Produkt ma delikatny i przyjemny zapach, co sprawia, że jego stosowanie jest przyjemne.
    • Zawartość śluzu ślimaka: Dodatek śluzu ślimaka ma właściwości regeneracyjne i nawilżające, co dodatkowo wspomaga proces regeneracji skórek i paznokci.
    • Długotrwałe efekty: Regularne stosowanie eliksiru przynosi długotrwałe korzyści, poprawiając ogólną kondycję paznokci i skórek.
  • 17 lutego 2024 o 15:45
    Oliwki mogą się schować!
    Zawsze mialam suche skorki. Kiedys oczywiście wycinalam je nalogowo. Jednak posluchalam rady kolezanki i zaczelam o nie dbac - nawilzac i przede wszystkim odsuwac! Wiadomo, pierwsze co wpadlo w rece to byly olejki. Wszystko super, jednak to nie bylo to. Do czasu odkrycia tego cuda. Orientana jest jedna z moich ulubionych marek. Ale to, co ten preparat robi skorkom to jest po prostu szok! Sa pieknie nawilzone, olejek szybko sie wchlania, nie tlusci. Cudo :) Dodaję zdjęcie mani przy stosowaniu olejku (około miesiąc), na którym widać stan skórek. Nie potrzebowałam ich tutaj wycinać, ponieważ były pięknie nawilżone i wystarczyło je tylko odsunąć.