Wszystkie składniki:
mica, dimethicone, boron nitride, nylon-12, zinc stearate, zea mays (corn) starch, cyclopentasiloxane, glycerin, polymethylsilsesquioxane, silica, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, zinc myristate, caprylyl glycol, hydrogenated lecithin, isopentyldiol, lauroyl lysine, phenoxyethanol, polysilicone-11, tocopherol, may contain/peut contenir (+/-): yellow 5 lake (ci 19140), carmine (ci 75470), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), titanium dioxide (ci 77891)
boron nitride, dimethicone, nylon-12, polymethylsilsesquioxane, zea mays (corn) starch, zinc stearate, silica, glycerin, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, zinc myristate, caprylyl glycol, cyclopentasiloxane, hydrogenated lecithin, isopentyldiol, lauroyl lysine, phenoxyethanol, polysilicone-11, tocopherol, may contain/peut contenir (+/-): mica, yellow 5 lake (ci 19140), carmine (ci 75470), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), titanium dioxide (ci 77891)
dimethicone, boron nitride, nylon-12, zinc stearate, silica, glycerin, polymethylsilsesquioxane, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, zea mays (corn) starch, zinc myristate, caprylyl glycol, cyclopentasiloxane, hydrogenated lecithin, isopentyldiol, lauroyl lysine, phenoxyethanol, polysilicone-11, tocopherol, may contain/peut contenir (+/-): mica, carmine (ci 75470), black 2 (ci 77266), iron oxides (ci 77491, ci 77499), titanium dioxide (ci 77891)
mica, silica, dimethicone, calcium sodium borosilicate, zinc stearate, boron nitride, cyclopentasiloxane, lauroyl lysine, nylon-12, polymethylsilsesquioxane, ptfe, ascorbyl palmitate, caprylyl glycol, glycerin, isopentyldiol, phenoxyethanol, polysilicone-11, pyrus malus fruit extract, tin oxide, tocopheryl acetate, may contain/peut contenir (+/-): iron oxide (ci 77499), ferric ferrocyanide (ci 77510), titanium dioxide (ci 77891)
mica, calcium sodium borosilicate, dimethicone, boron nitride, nylon-12, zinc stearate, calcium aluminum borosilicate, polymethylsilsesquioxane, zea mays (corn) starch, silica, glycerin, mineral oil/paraffinum liquidum, ptfe, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, zinc myristate, caprylyl glycol, cyclopentasiloxane, hydrogenated lecithin, isopentyldiol, lauroyl lysine, phenoxyethanol, polysilicone-11, tin oxide, tocopherol, may contain/peut contenir (+/-): aluminum powder (ci 77000), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), titanium dioxide (ci 77891)
caprylic/capric triglyceride, talc, hydrogenated polydecene, mineral oil/paraffinum liquidum/huile minerale, zinc stearate, silica, hydrogenated styrene/isoprene copolymer, sodium dehydroacetate, sorbic acid, stearic acid, synthetic fluorphlogopite, tin oxide, tocopherol, may contain/peut contenir (+/-): mica, carmine (ci 75470), aluminum powder (ci 77000), chromium oxide greens (ci 77288), iron oxides (ci 77491, ci 77499), ferric ferrocyanide (ci 77510), titanium dioxide (ci 77891)