Kremy na noc

Balneokosmetyki Malinowy Zdrój Biosiarczkowy krem witaminowo-odżywczy

Keleno
    19 marca 2024 o 22:32
    Taki sobie
    Krem ładnie pachnie, ale nie zauważyłam, żeby robił cokolwiek poza lekkim nawilżeniem. Konsystencja tłustawa, ale przez to jest wydajny, wchłania się dość dobrze. Chyba trafił mi się wybrakowany egzemplarz, bo w moim słoiczku z kremem wymieszany jest jakiś drobny połamany plastik (?). Szkoda wyrzucić, więc stosując ostrożnie zużyję go do końca, ale skoro producent nie dba o jakość oferowanego produktu, nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • lekkie nawilżenie
    • nietłusty
    Wady:
    • brak spektakularnego działania
    • jakość produktu
    Drogeria Natura
  • 6 września 2023 o 17:11
    Megaaa
    Krem przeznaczony jest do codziennej pielęgnacji skóry suchej, wrażliwej i naczynkowej. Zawiera wysokozmineralizowaną wodę siarczkową, witaminę C, witaminę E, masło she, alantoine hydromanil, ekstrakt z czerwonej algi, tipantenol i olej z ogórecznika. Skład bomba witaminowa. Jego zadaniem jest nawilżać, łagodzić, uelastyczniać, ujędrniać, wygładzać, łagodzić podrażnienia, rozjaśniać, poprawiać kolory skóry, zwalczać niedoskonałości, zmniejszać zmarszczki i dotleniać skórę. Według mnie jest to jeden z lepszych kremów, który nawilża na długi czas, sprawia, iż skóra jest fajnie elastyczna, jędrna i gładka w dotyku. Ma lekką konsystencję, która ładnie pachnie mandarynką, co dodatkowo dodaje chęci do jego używania. Mega naprawdę mega wam go polecam
  • 12 kwietnia 2020 o 15:29
    Używam od dłuższego czasu i go polubilam
    Marka Balneokosmetyki zauroczyła mnie swoimi produktami. Stosuje je od jakiegos czasu i przypadły mi bardzo do gustu. Ten kremik zamówiłam razem z innymi kosmetykami i od razu zaczęłam testować. Tak go pokochałam, ze to juz moje następne opakowanie. Za taką cenę, warto je kupić, bo to co robi z naszą cera to jest jakiś kosmos. Kremik ma szklane opakowanie, proste, a zarazem ładne, z plastikowa zakrętka. Formuła kremu jest lekka. Szybko się wchłania i nie zostawia tlustej warstwy. Widać że nawilża skórę, jest gładka i rozświetlona. Niweluje niektóre niedoskonałości i poprawia koloryt skóry. Nie zauważyłam, aby mnie podrażnił. Zapach kremiku jest bardziej siarczkowy, bo w skladzie ma wodę siarczkową. Przy takim dzialaniu, w ogóle mi on nie przeszkadza.
    Zalety:
    • proste, ładne, szklane opakowanie
    • wydajny
    • lekka formuła kremu
    • szybko się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy
    • nawilża i rozświetla
    • nie podraznia
    • niweluje niedoskonosci
    • poprawia koloryt skory
    peszy
    7 marca 2020 o 17:19
    Jeden z lepszych codziennych kremów
    Mam wrażenie że ta marka jest bardzo niedoceniona. Od czasu do czasu sięgam po te kosmetyki i mimo niepozornych opakowań, żaden z produktów mnie nie zawiódł. Ten krem jest lekki i bardzo szybko się wchłania ale równocześnie czuć że świetnie nawilża. Ten efekt utrzymuje się długo, a w miarę używania widać zmianę jakości skóry. Poza nawilżeniem bardzo dobrze rozświetla skórę ale jej nie wyświeca. Mam skórę mieszaną i bardzo podobał mi się efekt zdrowo świetlistej skóry, bez efektu błyszczenia. Poza tym świetnie radzi sobie niedoskonałościami. To zasługa wody siarczkowej na bazie której jest ten produkt. Zawiera moc makro i mikroelementów o działaniu antybakteryjnym. Poza tym w składzie mamy masło Shea, allantoinę, hydromanil, ekstrakt z czerwonej algi, olej z ogórecznika i d-pantenol. Ten krem ma wielostronne działanie i nie tylko dobrze nawilży nam skórę, ale również ją ochroni, zregeneruje, rozświetli, zmniejszy stany zapalne. Producent twierdzi że krem ma przyjemny zapach mandarynki. No coś tam się przebija, ale ja przede wszystkim wyczuwam siarkowy zapaszek. W ogóle mi to nie przeszkadza, szczególnie biorąc pod uwagę działanie. Opakowanie jest szklane, za co plus, niepozorne a wręcz przeciętne. Natomiast w środku mamy bardzo, ale to bardzo dobry krem i do tego przystępny cenowo
    Zalety:
    • fantastyczne, wielokierunkowe działanie: nawilża, rozświetla, działa przeciwzapalnie i przeciwbakteryjnie, reguluje sebum.
    • lekka konsystencja
    • szybko się wchłania
    • długo utrzymujący się efekt nawilżenia
    • polska marka
    • zawiera wodę siarczkową
    • szklany słoiczek
    • dobra cena
    Wady:
    • nie ma