WIZAŻ logo
Balsamy do ciała

Elancyl Slim Design, Anti-Relachement [Anti-Sagging] Krem przeciw wiotczeniu skóry

5 (2)

• 5 maja 2026 o 15:35
    Godny uwagi.
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Balsam ma trochę taki konsystencję maści, więc trzeba chwilę poświęcić, żeby go wmasować w skórę i nie wiem czy to ten fakt, czy skład, czy jedno i drugie, ale faktycznie ma się wrażenie, że skóra jest jędrniejsza. Bardziej gładka, napięta, lepiej nawilżona. Cellulit nie zniknął, uda nie wyszczuplały, ale skóra odczuwalnie zyskała na kondycji. Kosmetyk starczył mi na około miesiąc, przy czym przyznaję się, że nie stosowałam go za każdym razem, bo nie zawsze miałam czas na wmasowywanie, więc sięgałam po coś na szybko. Produkt pozostawia lepki film, ale stosowałam go po wieczornej kąpieli, więc nie był to dla mnie problem. Na plus zapach. Dość intensywny, ale ładny. Długo utrzymywał się na skórze. Jest to na pewno kosmetyk godny uwagi, ale dla mnie bardziej jak ciekawostka, bo dość drogi jednak, więc raczej ponownie nie kupię.
  • konto usunięte
    13 lipca 2023 o 9:58
    Rewelacyjny produkt
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW aptece
    Uwielbiam kosmetyki marki Elancyl za ich skuteczność działania. Krem pielęgnacyjny przeciw wiotczeniu skóry Elancyl, Slim Design 45+ dedykowany jest dla kobiet w grupie wiekowej 45+, których skóra traci swoją jędrność, zmienia się jej struktura a tkanka tłuszczowa ma tendencję do powiększania się. Krem przeznaczony jest do obszarów ud, pośladków, brzucha oraz ramion. Produkt ma lekką kremową konsystencję, która bardzo ładnie się wchłania w skórę w trakcie wykonywania masażu. Warto zaznaczyć, że na stronie producenta jest przedstawiona specjalna metoda masażu opracowana przez fizjoterapeutę dla Elancyl, która przekłada się na efekty działania produktu. Krem nie pozostawia uczucia lepkości na skórze. Produkt jest wydajny. Pierwsze efekty działania można zauważyć po pierwszych 2 tygodniach regularnego stosowania produktu skóra staje się bardziej napięta. Natomiast po miesięcznym okresie zauważalne jest wygładzenie skóry, zwłaszcza w obszarze objętym cellulitem, zdecydowanie bardziej jędrna i elastyczna. Krem w swoim składzie zawiera kofeinę oraz wyciąg ze skórki jabłka, które wpływają na zniwelowanie cellulitu oraz jędrność skóry. Opakowanie w postaci tuby jest bardzo wygodne w codziennej aplikacji. Tuba ma pojemność aż 200ml, co sprawia, że produkt wystarcza na długi okres czasu. Produkt jest bardzo drogi jednak efekty działania są widoczne i bardzo zadawalające.
    Zalety:
    • wygładza, ujędrnia skórę
    • pierwsze efekty widoczne są już po 2 tygodniach
    • szybko się wchłania
    • wydajny
    Wady:
    • bardzo wysoka cena

szukaj