Balsamy do ciała

AA Hydro Sorbet Korea, Hydro balsam Chok-chok

• 27 października 2022 o 11:21
    Jest ok
    Balsam o lekkiej konsystencji na pewno nie sprawdzi się dla osób, które mają bardzo suchą skórę. Używałam go latem, szybko się wchłaniał, w tamtym okresie dobrze nawilżał moją skórę, szczególnie na nogach. Szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy na ciele. Ładnie pachnie, delikatnie chłodzi. Jak na takie małe opakowanie jest dosyć wydajny. Czy do niego wrócę? Raczej nie, ale fajnie było spróbować czegoś innego.
    Zalety:
    • działanie
  • 17 grudnia 2021 o 16:33
    W porządku
    W moim odczuciu jest to dobry kosmetyk na wiosnę/lato, bowiem delikatnie chłodzi. Sprawdza się jako balsam, o ile lubicie, gdy pozostawiają delikatnie tłusty film na skórze.
    Zalety:
    • niska cena
    • żelowa konsystencja
    Wady:
    • pozostawia tłusty film
  • 19 sierpnia 2021 o 8:49
    Świetny na lato
    Uważam, że jest to świetna propozycja na lato! - ładny zapach - bardzo lekka konsystencja - dobrze się rozprowadza po skórze - szybko się wchłania - skóra nie pozostaje lepka ani nie ma na niej żadnej warstwy - bardzo wydajny - niesamowicie wygładza skórę Latem super mieć ten balsam pod ręka. Szybka dawka pielęgnacji i nawilżenia.
  • 21 czerwca 2021 o 20:11
    Fajne, przypadkowe spotkanie
    Balsam kupiłam w promocji za około 6 złotych. Nie oczekiwałam od niego za wiele - miał być takim wyjazdowym mazidłem. Balsam zamknięty jest w tubie. Łatwo jest zaaplikować z niej produkt. Konsystencja jest bardzo lekka, niemal od razu wchłania się (choć osobiście zwykle wybieram cięższe formuły). Natomiast trzeba przyznać, że skóra po tym kosmetyku jest niezwykle przyjemna, nawilżona i taka ukojona. Testowałam w upalne dni i jest super (przez to ekspresowe wchłanianie nic się nie lepi, nic się nie poci) i daje radę na skórę po kąpieli słonecznej. Absolutnie tego bym się nie spodziewała po tak lekkiej konsystencji. Wart wypróbowania, pewnie sięgnę po inne wersje jak już ten balsam skończę.
    KIN0183
    22 kwietnia 2021 o 16:31
    Na lato idelany na zimę już trochę mniej
    Mam balsam u siebie od miesiąca. I ma plusy i jeden malutki minusik, którym jest zbyt małe nawodnienie skóry w okresie zimowym, mam suchą skórę która potrzebuje w okresie mrozów i ogrzewania trochę więcej nawilżenia niż w lecie. A teraz plusy: -na lato będzie idelany- bo jest lekki ,szybko się wchłania i lekko chłodzi a jako że moja skóra nie będzie aż tak sucha jak w zimie to nawodni ją idelanie - opakownie- słodkie, rzucające się w oczy, zrobione z miękkiego plastiku przez co wydobycie balsamu jest proste , zatyczka trwała, mimo upadków nic nie pęka -zapach- delikatny, prawie wogóle nie wyczuwalny - konsystencja- lekka , trochę żelowa, łatwo się rozprowadza -cena - niewielka ,zapłaciłam za balsam coś ok.8 zł w DNC -wydajny- używam codziennie ( bo muszę, bez balsamu po prysznicu ani rusz :) ) od miesiąca i nadal go jeszcze mam ,co prawda trochę już na wykończeniu opakowania ale jeszcze mam.