Maseczki klasyczne

Bielenda Professional SUPREMELAB Power of Nature, Black Regnerating & Nourishing Face Mask Czarna regenerujaco-odzywcza maseczka do twarzy

• 27 marca 2021 o 11:47
    Fajna
    Maska bardzo ładnie pachnie, zapach typowo pielęgnacyjny. Jest gęsta ale łatwo wycisnąć ją z tubki oraz łatwo rozsmarować ją na twarzy. Maska oczyszcza ale także nawilża skórę a dodatkowo maska ma zregenerować skórę po niekorzystnych warunków miejskich. Idealnie sprawdzi się przed wyjściem bo skóra po niej jest nawilżona, napięta, zdrowo błyszczy i stanowi super bazę pod makijaż. Ja ją używam raz. Jest całkiem wydajna. Uwaga przy zmywaniu jej bo może poplamić ubrania.
    Zalety:
    • nawilżanie
    • działanie
    Wady:
    • może brudzić ubrania przy zmywaniu
  • 7 marca 2021 o 18:30
    Czarna regeneracja
    Maseczka poprawia dotlenienie skóry, wspaniale regeneruje i odmładza. Jest detoksykująca. Zawiera : Aktywny węgiel, Zieloną herbatę, Olej z róży, Olej awokado, Olej babassu, Witamina E - same wspaniałości " power of nature" co oznacza -"moc natury". Maseczka ma działanie przeciwstarzeniowe, wygładzające i nawilżające. Bardzo dobrze odżywia skórę ze względu na zawartość kilku rodzajów olejów. Nie ma żadnych parabenów.
    Zalety:
    • Po zmyciu maseczki skóra jest aksamitnie gładka i dobrze zregenerowana.
    Wady:
    • Bez wad.
    koshe
    8 grudnia 2020 o 20:26
    Trafiła do mnie przez przypadek, ale jest świetna
    Maseczkę otrzymałam od producenta, przy okazji zamawiania kosmetyków z serii SupremeLab z ceramidami. Dostałam pełnowymiarowy produkt w gratisie. Powodem tego prezentu, był chyba kończący się termin ważności kosmetyku. Jednak udało mi się go porządnie przetestować. O MNIE: Mam cerę suchą, z lekkimi naczynkami, raczej wrażliwą, jednak nie mam dużej skłonności do podrażnień. W ostatnim czasie moja strefa T jest bardziej problematyczna, są na niej widoczne pory oraz zaskórniki. Moja twarz zaczyna być mniej elastyczna. Są dni, że jest poszarzała i pozbawiona blasku, ze względu na duży kontakt z zanieczyszczeniami i duży stres. OPAKOWANIE: Maseczka znajduje się w tubie o pojemności 70g. Opakowanie jest estetyczne i bardzo przypomina kosmetyki profesjonalne. ZAPACH: Jest trochę sztuczny. Raczej mało przyjemny, aczkolwiek też mało wyczuwalny. KONSYSTENCJA: Maseczka jest w kolorze czarnym. Posiada połyskujące srebrne drobinki, znacznie mniejsze niż tradycyjny brokat. Konsystencja jest gęsta, nie spływa, dobrze się ją rozprowadza. Dodatkowo mam wrażenie jakby w maseczce był drobniutki piasek, wyczuwalny podczas aplikacji i podczas zmywania. Wydaje mi się, że to może być sproszkowany węgiel. Maseczkę jest ciężko zmyć. Czasami po niedokładnym zmyciu na twarzy pozostaje czarny pyłek. DZIAŁANIE: Maseczkę należy utrzymywać na twarzy przez około 15 min. Po tym czasie, po zmyciu produktu, skóra twarzy jest niesamowicie wygładzona, zmiękczona, nawilżona i po prostu zregenerowana. Mam wrażenie, że wygląda bardziej promiennie. Może to być zasługa tych małych drobinek, które nawet po zmyciu maseczki, utrzymują się w małej ilości na twarzy i odbijają światło. Dodatkowo skóra jest zdrowo zmatowiona, nie błyszczy się. WYDAJNOŚĆ: Myślę, że tubka wystarczy na długi czas. Po kilku użyciach mam wrażenie, że jeszcze mnóstwo produktu pozostało. Niestety jest to trudno ocenić, gdyż tuba nie jest przezroczysta.
  • 16 września 2020 o 0:40
    Mój hit!
    Jedna z najlepszych maseczek jakie miałam. Skóra po użyciu jest wyraźnie nawilżona, miękka i promienna. Mimo jej czarnego koloru bardzo łatwo ją zmyć. Polecam!
    Zalety:
    • nawilża
    • odżywia
    • regeneruje
    • rozświetla
    • łatwo ją zmyć
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 27 maja 2020 o 11:40
    Jeden z moich ulubionych kosmetyków pielęgnacyjnych
    Jest to jeden z moich ulubionych kosmetyków pielęgnacyjnych - tak zwany "must have" w mojej szafce pielęgnacyjnej. Cudowna maseczka, która jednocześnie oczyszcza i pielęgnuje. Nie ściąga skóry twarzy, nie podrażnia (co jest u mnie bardzo częste), skóra po jej użyciu jest odświeżona, jędrna i widać u niej zdrowy blask. Przyjemny zapach kosmetyku dodaje rytuałowi piękna czystej radości stosowania. Polecam pomimo wysokiej ceny (mnie się udało ją zdobyć na wyprzedaży i od razu wziełam dwie sztuki). Właśnie skończyłam drugie opakowanie. :)
    Zalety:
    • kremowa konsystencja
    • świetne działanie na skórę
    • nie powoduje podraznień
    • przyjemność stosowania
    • dobry skład
    • kosmetyk jest wydajny a opakowanie poręczne i miłe dla oka :)
    Wady:
    • produkt mógłby być tańszy w regularnej cenie
    • niestety brudzi (trzeba uważnie stosować ale nie jest to dla mnie żaden problem)