Serum do twarzy

Bielenda Professional SUPREMELAB Energy Boost, Brightening Serum with Ultra-stable Vitamin C Serum rozjaśniające skórę z witamina C

Bielenda Professional SupremeLAB Energy Boost Rozjaśniające Serum z Ultrastabilną Witaminą C 15ml
Bielenda Professional Energy Boost Rozjaśniające serum ze stabilną Witaminą C 15 ml
Bodyland.pl
Bielenda SUPREMELAB ENERGY BOOST SERUM ROZJAŚNIAJĄCE SKÓRĘ Z WITAMINĄ C 15ML
hairstore.pl
Bielenda SUPREMELAB ENERGY BOOST SERUM ROZJAŚNIAJĄCE SKÓRĘ Z WITAMINĄ C 15ML

shewild
    19 listopada 2024 o 20:07
    Spełnia minimalne minimum
    Trochę ciężko mi ocenić ten produkt. Jak na serum to jest to malutka pojemność (15 ml), więc gdy wystarcza na ledwo miesiąc, to raczej trzeba się wysilić, żeby zobaczyć jakieś bardzo widoczne rezultaty. Z drugiej zaś strony, skoro producent oferuje serum w takiej kompaktowej formie pielęgnacyjnego “shota”, to właśnie wręcz powinno się oczekiwać szybszych niż normalnie rezultatów. Tutaj tak niestety nie jest, chociaż sam produkt jest całkiem sympatyczny. Z tego co widzę, serum było/jest dostępne w przeróżnych opakowaniach – z pompką, z pipetą, ja z kolei mam je w formie właśnie takiego shota jak ktoś też już tu wcześniej opisał. Mini buteleczka z nakrętką i wąską szyjką. Chwilę mi zajęło jak się go używa ;) A rozwiązanie jest bardzo sprytne i wygodne. Pod spodem, które wygląda po prostu jak plastikowe dno, mieści się elastyczna membrana. Przechylając buteleczkę jednocześnie przyciska się ten guziczek i on działa jak pompka, dozując powoli kilka kropel produktu. Bardzo ciekawe, rzadko spotykane, a przy tym mega wygodne używanie. Serum jest przejrzyste, ma delikatnie słomkowe zabarwienie. Prawie nie pachnie. Czuć odrobinę zapach charakterystyczny dla produktów z witaminą C – nieco kwaskowy, ciut metaliczny. Ale tutaj jest on ledwo wyczuwalny. Konsystencja jest bardzo przyjemna - gęsta, żelowa, mięciutka. Serum rozprowadza się super gładko i bardzo przyjemnie, jest jak żelowa poduszeczka, ma taką puszystość w sobie, co trochę ciężko wytłumaczyć, ale wyraźnie czuć na skórze. Nie klei się, zostawia śliską powłokę, ale taką, która nie powoduje nadmiernego błyszczenia i która dobrze leży pod kremem i makijażem. A co to serum robi? Dobre pytanie! Na pewno odrobinę dodaje blasku, skóra po nakładaniu codziennie była taka bardziej rozpromieniona. Główne zadanie czyli rozjaśnianie przebarwień i wyrównanie kolorytu to jednak spory zawód, na to najbardziej liczyłam, a niestety wielkiej różnicy nie ma. Serum nie nawilża, ale nie wysusza, jest neutralne. Dobrze wygładza, kolejne warstwy pielęgnacji fajnie się przenikają i makijaż się nie roluje. W zasadzie to tyle, serum jest ok, mogłabym nawet dłużej go stosować gdyby miało większą pojemność, ale w takiej formie to hmmm... no jakoś turbo przekonana to nie jestem. Myślę, że w kategorii skoncentrowanych produktów, mających szybko dostarczyć widoczne rezultaty, to jednak to serum rozczarowuje. Wierzę, że może się podobać, bo jednak zostawia skórę ładną i promienną, ale jest to raczej wizualny, chwilowy efekt. Dla mojej już nieco bardziej wymagającej skóry to troszkę zbyt mało.
  • 6 lipca 2024 o 19:37
    Super działanie, szkoda tylko że zbyt mała pojemność opakowania.
    Serum z witaminą C działa na mnie jak płachta na byka i gdy tylko pojawiło się na rynku kupiłam i przepadłam! Opakowanie energetyczne, kartonik w kolorze pomarańczowym z elementami bieli i srebra, wszystkimi czytelnymi informacjami dotyczącymi produktu oraz grafika opakowania jakie znajduje się w środku. Pojemność 15 ml idealna na wypróbowanie, szkoda wielką, że nie ma do wyboru większej pojemności 30 ml, a nawet 50 ml. PAO 4 miesiące od daty pierwszego otwarcia. Produkt dedykowany dermatologicznie, rodzima marka Bielenda oraz urocza szklana fiolka wyposażona w pompkę. Opakowanie jest małe, poręczne, prezentuje się bardzo ładnie, drogo, estetycznie. Na nim podano również wszystkie informacje tak samo jak na kartoniku. Widać zużycie serum. Serum o lekkiej żelowej konsystencji szybko się rozprowadza i natychmiast wchłania, stosuje na dzień i na noc z różnymi kremami i dogaduje się bardzo dobrze, tak samo w przypadku podkładu. Makijaż wygląda kapitalnie i trzyma się nienagannie przez cały dzień. Ba twarz po zastosowaniu serum wygląda rewelacyjnie, obietnice producenta zostały spełnione - twarz jest rozświetlona, promienna, a przebarwienia znikają, a nowych brak. Stosuje serum dwa razy dziennie i jedyne do czego mogę się przyczepić to wydajność, opakowanie wystarcza mi na dwa tygodnie stosowania :( Z chęcią sięgam po kolejne i wracam bo działa, szybko się wchłania i obłędnie pachnie. Oby marka zawsze miała je w sprzedaży i w większych opakowaniach co przełoży się na mniejszą ilość śmieci. Polecam ❤️
    Zalety:
    • Wszystko!!!
    Wady:
    • zbyt mała pojemność opakowania co przekłada się na wydajność i cenę
  • 7 czerwca 2024 o 11:01
    Super
    Serum charakteryzuje się bardzo wygodnym opakowaniem a mianowicie buteleczka z aplikatorem w postaci pompki. Serum ma żelową konsystencję szybko się rozprowadza oraz szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Nie roluje się. Serum nawilża skórę, wygładza a po regularnym stosowaniu widać poprawę jeśli chodzi o przebarwienia są zdecydowanie mniej widoczne, oraz cera jest bardziej promienna wygląda zdrowiej. Produkt wydajny i warto kupić w cenie promocyjnej.
    DomFra
    6 czerwca 2024 o 22:30
    Kosmetyki z tej serii mi służą, w tym przypadku nie było inaczej
    Serum dostałam w prezencie od przyjaciółki z czego bardzo się ucieszyłam, gdyż lubię kosmetyki z serii Energy Boost od Bielendy Professional (a w szczególności ich maseczkę do twarzy). Serum z witaminą C używam na co dzień, gdyż moja wrażliwa i trądzikowa cera dobrze reaguje na ten składnik. Serum zamknięto w maleńkiej, szklanej buteleczce o pojemności tylko 15 ml! Proszę na to uważać, gdyż kupując produkt w regularnej cenie można się zaskoczyć. Jednakże można go dorwać na promocji za około 35 PLN, więc nie jest tak źle. Butelkę wyposażono w pompkę, która działała bez zarzutu i półtora naciśnięcia wystarczyło, aby pokryć kosmetykiem twarz i część szyi. Serum używałam codziennie rano przez około miesiąc pod krem SPF. Produkt miał przeźroczystą, delikatnie żelową konsystencję o charakterystycznym dla całej linii zapachu, który nie był nachalny ani drażniący. Po wmasowaniu w skórę serum szybko się wchłaniało, nie podrażniało i nie zapychało mojej wrażliwej cery. Dobrze współpracowało też z kremem SPF, nie powodując jego rolowania. Przyznaję, iż przez tak krótki okres używania nie spostrzegłam wpływu na przebarwienia, ale moja skóra była w dobrej kondycji, serum delikatnie ją nawilżało i poprawiało jej koloryt. Dodam, iż w jego składzie możemy znaleźć kwas ferulowy, który jest przeciwutleniaczem i podbija działanie witaminy C. Przyznaję, iż dopiero po zużyciu całego opakowania i rozpoczęciu innego serum zauważyłam, że produkt od Bielenda naprawdę dobrze działał na mojej skórze. Podczas jego stosowania nie miałam problemów z przesuszeniem ani z nadmiernymi wypryskami. Jedyną wadą jaką dostrzegam jest jego mała pojemność. Myślę, że sama chętnie wrócę do niego w przyszłości (jak już umniejszę moje kosmetyczne zapasy) i serdecznie polecam przetestowanie tego produktu oraz całej serii osobom z podobną cerą lub po prostu lubiącym delikatne działanie witaminy C . Ja naprawdę ją lubię.
    Zalety:
    • utrzymywał moją skórę w dobrej kondycji,
    • wygodne opakowanie z działającą do końca pompką,
    • zawiera pożądane przeze mnie połączenie witaminy C i kwasu ferulowego,
    Wady:
    • mała pojemność,
    • wysoka regularna cena jak za 15 ml produktu.
  • 18 lutego 2024 o 11:12
    DOBRE SERUM ROZŚWIETLAJĄCE
    Od dawna toczyłam w sobie bitwę , które serum używać z witaminą C czy z kwasem hialuronowym. Witamina C zawsze przegrywała. Teraz los sam obdarował mnie takim prezentem świątecznym . Serum rozjaśniające skórę z witamina C od razu dołączyłam do swojej codziennej pielęgnacji , ponieważ posiadam skórę z przebarwieniami i nierównym kolorytem, więc ten produkt wpasował się w moje potrzeby idealnie. Kosmetyk zamknięty jest w szklanej małej ( 15 ml ) buteleczce z pompką. Lubię takie rozwiązania . Serum jest przeźroczyste o konsystencji żelu. Zapach delikatny prawie nie wyczuwalny. W składzie znajdziemy witaminę C odpowiedzialną za rozjaśnienie oraz kwas ferulowy, który również odpowiedzialny za redukcję przebarwień, a także ma funkcje ochronną. Serum rozświetlające stosowałam codziennie na noc . Dobrze się wmasowywał w skórę i szybko wchłaniał. Efekt , który zaobserwowałam to rozjaśniona skóra, przebarwienia widocznie zmniejszone . Myślę że aby się ich całkowicie pozbyć potrzebny jest dłuższy okres użytkowania. Skóra stała się jędrniejsza i gładka. Zauważyłam że jest również nawilżona i rozświetlona. Tego właśnie oczekiwałam. Polecam.
    • efekty