Maseczki klasyczne

Isana Peel-off Maske Aktiv Kohle Maska peel-off `Aktywny węgiel`

• 7 kwietnia 2025 o 20:16
    Nie kupię więcej
    Producent obiecuje, że jest to maseczka typu peel off, ale mnie nie udało się w całości nawet raz jest w ten sposób usunąć niestety. Jestem wprawiona w nakładaniu, a także oczyszczaniu twarzy po takich zabiegach, ale tu nie daję rady. Do tego zapach alkoholu i palenie na twarzy. Na szczęście cera się wydaje czyszczona i bardziej gładka. Cena niby niska, ale przyjemność z stosowania tej maseczki żadna !
    Zalety:
    • skóra jest gładka po zabiegu
    Wady:
    • zapach alkoholu
    • trochę piecze na skórze
    • ciężko się usuwa z twarzy
  • 26 lutego 2025 o 16:58
    Jestem na nie.
    Maska ma oczywiście mocny alkoholowy zapach. Jej konsystencja jest gęsta ale nie jakoś mocno klejąca. Produktu nie starcza na pokrycie całej twarzy. Zrywanie maski nie jest przyjemne ale też nie jest bolesne. Resztki zmywają się bez problemu. Maska ładnie wygładza skórę i wizualnie i w dotyku. Niestety trochę podrażnia, a skóra wręcz woła o nawilżenie.
  • 22 lutego 2025 o 0:46
    Węglowa porażka
    Ta maska to jakieś totalne nieporozumienie. W opakowaniu są dwie i tej drugiej chyba nigdy nie użyję. Maska po pierwsze ma zbyt lejącą konsystencję, po drugie śmierdzi strasznie alkoholem, po trzecie nie robi kompletnie nic dobrego dla cery, po czwarte nie chce zejść z twarzy. Nie polecam.
    Zalety:
    • Brak zalet
  • 30 października 2024 o 18:27
    Słabo wypadła.
    Maseczka peel off z węglem aktywnym ma mocny alkoholowy zapach, a konsystencja jest gęsta (jednak lepiej mi się ją aplikowało niż inne maski tego typu- nie jest aż tak mocno klejąca). Produktu nie starcza na pokrycie całej twarzy (co często się zdarza przy maskach peel off, położyłam tylko na strefę T i to cieniutką warstwę). Ściąganie jest nieprzyjemne (ale bezbolesne). Resztki produktu bez problemu ściągnęłam gąbeczką. Maska wygładza skórę i wizualnie i w dotyku. Podrażniła mnie delikatnie podczas ściągania (skóra była zaczerwieniona) i wolała o nawilżenie.
  • 18 października 2024 o 16:10
    Zbędny Zakup, Który Może Zaszkodzić Skórze
    Maseczka peel-off z Isany niestety nie spełniła moich oczekiwań. Uważam, że jej stosowanie nie ma większego sensu, ponieważ nie zauważyłam żadnych korzyści dla skóry. Po jej użyciu nie widziałam żadnej poprawy, a wręcz przeciwnie – mam obawy, że może zaszkodzić, powodując zrywanie naskórka podczas jej zdejmowania. Zamiast delikatnego oczyszczenia, czułam dyskomfort. Kupiłam ją raz, ale więcej po nią nie sięgnę. Lepiej postawić na produkty, które rzeczywiście pielęgnują skórę, niż na te, które mogą ją podrażniać.