Samoopalacze do ciała

SunOzon Selbstbraunungsspray Samoopalacz w sprayu do normalnej i ciemnej karnacji (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 7 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 kwietnia 2025 o 20:25
    świetny samoopalacz
    Jestem bardo zadowolona z tego samoopalacza. Świetnie się sprawdza, gdy chcę przywrócić mojej skórze letnią opaleniznę. Jest łatwy w aplikacji, nie robi plam i równomiernie się rozprowadza. Jak dla mnie - hit! Jestem zauroczona działaniem i naturalnym efektem.
  • 17 kwietnia 2024 o 9:27
    Atomizer idealnie rozpyla mgiełkę.ladny Ładny kolor opalenizny, bez smug.
    Systematycznie przez cały rok niezależnie od pory roku stosuję kosmetyki brązujące na twarz i ciało. Przy ich wyborze ważne jest dla mnie to, żeby nie pozostawiały smug, plam, zapewniały widoczny efekt w ciągu kilku godzin po aplikacji i były łatwe do nałożenia na skórę. Ten samoopalacz posiada wygodny atomizer, który rozpyla idealną mgielke. Dzięki temu mogę równomiernie nałożyć produkt. Bez smug i plam. Pięknie podkreśla skórę nadając jej brązowy odcień niewpadajacy w pomarańcz. Kolor jest na tyle uniwersalny, że przy mojej jasnej karnacji wygląda ok. . Produkt pozwala uzyskać naturalnie wyglądający odcień. Doskonale rozprowadza się na skórze i szybko wchłania. Podoba mi się brak charakterystycznego zapachu samoopalacz. Cena jest niska.
    xBunny
    12 lutego 2024 o 19:46
    Przyjemny do stosowania
    To mój pierwszy samoopalacz w atomizerze. Raczej nie zrobimy sobie nim krzywdy, jednak trzeba delikatnie go aplikować by nie zrobić sobie plam. Kolor ma podobny do naturalnej opalenizny, zapach jest znośny. Atomizer jest naprawdę wygodną formą aplikacji i dzięki temu nie zrobimy sobie m plam na dłoniach rozsmarowując go. Polecam wypróbować ten produkt, kosztuje niewiele a myślę że jest w porządku.
    marraff
    7 września 2023 o 12:54
    jest ok
    Daje całkiem wyraźną opaleniznę, nie jest pomarańczowy, nie mam też zastrzeżeń do zapachu. Minusem jest to, że przez pierwsze 24h brudzi, a nie nakładałam więcej niż inne tego typu produkty.
  • 5 sierpnia 2023 o 6:53
    nie dla mnie
    Wydaje się być łatwy w obsłudze i użytkowaniu, jeśli już ma się wprawę. Tu naprawdę trzeba stosować się do instrukcji. Atomizer rozprowadza idealną mgiełkę produktu prosto na skórę. Pozostawia ładnie i naturalnie opaloną skórę. Zmywa się praktycznie na drugi dzień. Na plus można zaliczyć, że po nałożeniu pozostawia skórę suchą. No i nie śmierdzi mega chemicznie. Nie wiem czy wrócę do niego. Był super, ale czuję że to jednak nie jest kosmetyk dla mnie.