Pasty do zębów

Colgate Advanced White Charcoal, Pasta do zębów

• 27 marca 2025 o 22:27
    słaba pasta
    Skusiłam się na pastę ze względu na zawartość węgla, ale jestem zawiedziona. Słabo oczyszcza, nie pieni się i wbrew zapewnieniom producenta nie wybiela. Zapach i smak miętowy, jak w wielu innych pastach do zębów.
  • 18 marca 2025 o 21:54
    opinia
    Colgate Advanced White Charcoal to naprawdę fajna pasta w dobrej cenie. Kosztuje niewiele, a robi swoją robotę. Najbardziej podoba mi się jej zamknięcie – nie trzeba nic odkręcać, wystarczy po prostu otworzyć i zamknąć, co jest super wygodne, zwłaszcza rano, gdy człowiek nie ma siły na żadne kombinacje. Jeśli chodzi o działanie, to dobrze czyści zęby, zostawia w ustach przyjemny, świeży zapach i daje uczucie czystości na długo. Po jakimś czasie widać też delikatny efekt wybielenia – nie jest to jakiś dramatyczny efekt Hollywood, ale zęby wyglądają po prostu lepiej. Plus za to, że pasta nie jest za ostra i nie podrażnia dziąseł. Ogólnie fajny produkt na co dzień, zwłaszcza jeśli ktoś szuka czegoś taniego i skutecznego. Chętnie kupię ponownie!
    Zalety:
    • przyjemny, swiezy zapach
    • przystepna cena
    • bardzo fajne zamkniecie
    • nie podraznia dziasel
  • 2 marca 2025 o 21:10
    Colgate jak wybiela każdy wie
    Ale nie każdy wie że można dostać w Lidlu świetną jakościowo pastę do zębów w bardzo niskiej cenie zestawowo promocyjnej w której nabyłam trzy tubki past z węglem aktywnym w swoim składzie i obietnicach które są spełnione mając na myśli wybielanie już po tygodniu stosowania podczas regularnego szczotkowania zębów które z żółtego odcieniu po osadach kawowych są śnieżno białe na długi czas a oddech jest świeży i przyjemny nawet u osób palących bo składniki aktywne zawarte w tej paście na prawdę działają i nie są to puste obietnice tylko poparte dowodami wśród wielu użytkowników do których zaliczam się ja wraz z całą rodziną która jest zadowolona z mycia i pielęgnacji przy użyciu tej pasty którą nie jestem zmuszona polecić tylko robię to bo trzeba ją polecać bo Colgate to jednak Colgate.
    Zalety:
    • Bardzo dobra jakościowo pasta do zębów o działaniu wybielającym każdy rodzaj odbarwienia zębów
    Wady:
    • Nie ma
    Emmaaa
    9 grudnia 2024 o 15:02
    Słaba pasta, nie wybiela i średnio oczyszcza
    Pastę kupiłam zachęcona promocją w jednym z marketów. Nie oczekiwałam efektu wybielania. Zleżało mi bardziej aby pasta spełniała swoje podstawowe funkcje, czyli przede wszystkim oczyszczała zęby. Jakież było moje rozczarowanie już po pierwszym zastosowaniu... Pasta słabo oczyszcza zęby, słabo usuwa przebarwienia, a już na pewno nie wybiela. Co do odświeżania oddechu to również efekt jest bardzo krótkotrwały. Opakowanie jest w typowej kolorystyce dla Colgate. Tubka jest dość miękka, z łatwością wydobywa się z niej produkt do samego końca. Kolor pasty jest ciemnoszary i pachnie miętowo, delikatnie. Moja ogólna ocena tej pasty to 2/5. Na pewno więcej jej nie kupię.
    Zalety:
    • niedroga
    Wady:
    • słabo oczyszcza
    • słabo usuwa przebarwienia
    • słabo odświeża
    • nie wybiela
    Her666
    15 listopada 2024 o 15:41
    Mocno nie wybiela, ale o 1-2 tony więc nie jest źle
    Pasta wybielająca po 14 dniach . I używałam ją 3 tygodnie więc wydajność dość dobra. Pasta czarno biała, nie spadająca ze szczoteczki o średnio gęstej konsystencji, która wybiela do maksymalnie 2 tonów, więc moim zdaniem warta zakupu za niską cenę o dobrą wydajność. Zęby są bielsze, nie podrażnia dziąseł, zapach może nie utrzymuje się zbyt długo ale myje dokładnie.