Kremy i maski do rąk

Dax Cosmetics
Perfecta Total S.O.S Krem do rąk "glicerynowe rękawiczki" 195ml
Perfecta Total S.O.S Krem do rąk """"glicerynowe rękawiczki"""" 195ml

• 28 listopada 2021 o 18:56
    Duża pojemność w dobrej cenie
    Kremu używam od kilku miesięcy, nie do końca regularnie, może dlatego starczył mi na tak długo. Produktowi ogólnie nie mam nic do zarzucenia. Nawilża jak powinien, po użyciu skóra dłoni jest fajna w dotyku. Co do zapachu, może jest troszkę sztuczny, ale akceptowalny. Jedyną wadą jest opakowanie. Niby ogólnie jest ok, bo z pompką i pojemność jest fajna, ale gdy zbliża się końcówka, już ciężko wydostać resztę kremu, więc trochę produktu idzie po prostu do kosza.
    Zalety:
    • nawilża
    • pojemność
    Wady:
    • ciężko wydostać końcówkę kremu z opakowania
  • 15 lutego 2021 o 17:09
    Niewielkie nawilżenie i tłustość
    plusy: + w miarę przyjemny zapach + dosyć dobrze nawilża + wygładza minusy: - rzadka konsystencja - zostawia tłustą warstwę inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - niska dostępność - niezbyt wydajny + opakowanie z pompką + niska cena
    jetaime
    14 maja 2020 o 16:51
    Świetny! Mega zaskoczenie
    Krem kupiony na promocji w Hebe bez zastanowienia chyba stanie się ulubieńcem. Bardzo przyjemnie nawilża, wystarczy dosłownie pół pompki, by fajnie nakremowac obie dłonie. Nienachalny zapach, higieniczne opakowanie i efekty...! Jestem w trakcie kuracji izotekiem, najgorszy wygląd dłoni za mną, ale wciąż muszę się pilnować. Krem kupiłam do pracy, używałam po każdym myciu i dezynfekcji (dodatkowe wysuszenie!) a wygląd moich rąk poprawil się znacząco! Gladkie, bez zaczerwienien... Super, naprawdę warto.
    • Działanie
    Wady:
  • 6 maja 2020 o 19:22
    Niespodziewany efekt
    Kupiłam go ostatnio w Biedronce za 8zł i nie żałuje. Efekt? Dobrze nawilżone dłonie, odżywił mi nawet paznokcie po hybrydzie czego w ogóle się nie spodziewałam. Skóra dłoni odżywiona, zregenerowana, wygładzona, a paznokcie twarde, błyszczące, zdrowsze już po paru użyciach. Opakowanie: Pojemność 195ml to 4x więcej niż standardowy krem do rąk. Posiada bardzo wygodną w użytkowaniu pompkę, która idealnie dozuje krem. Zawartość starcza na długo. Konsystencja: Gęsta, lecz nie lepka, szybko się wchłania. Zapach przyjemny dla nosa. Wydajna. Niewielka ilość wystarczy, aby pokryć obie dłonie. Większość ilość kremu nakładam na noc. Budzę się na drugi dzień z mega nawilżonymi dłońmi. Z pewnością kupię go ponownie.
    • działanie