Kremy i maski do rąk

Ziaja GdanSkin, Krem do rąk nawadniający skórę z ekstraktem z czarnej perły

Ziaja Gdanskin
Ziaja GdanSkin krem do rąk 50ml

• 27 marca 2025 o 9:03
    Świetny krem
    To jeden z najlepszych kremów do rąk, jakie używałam. Ma fajną kremowo-masełkową konsystencję, niecodzienny, ale przyjemny zapach i świetne działanie. Już po pierwszym zastosowaniu dłonie są widocznie nawilżone i odżywione. Efekt utrzymuje się dość długo. Dłonie po użyciu tego kremu nie są tłuste i lepiące. Produkt poprawia stan skóry dłoni. Koi suchą skórę, uczucie pieczenia i ściągnięcia. Zapakowany jest w małą poręczną tubkę, która mogłaby być większa. Wydajność w miarę dobra. Polecam bardzo.
    Zalety:
    • nawilża, koi, uelastycznia i odżywia skórę dłoni
    • przyjemnie pachnie
    • dobra cena
    • zadowalająca wydajność
    • miła konsystencja
    • dobrze się wchłania
    Wady:
    • produkt powinien być sprzedawany w większych tubkach lub opakowaniach
  • 23 listopada 2024 o 13:39
    przyjemny
    Bardzo przyjemny krem do rąk. Nawilża i szybko się wchłania, a do tego ma bardzo przyjemny zapach. Nie miałam okazji przetestować mocno przesuszonej skóry dłoni - być może to też jego zasługa. Na plus bardzo przystępna cena.
    • delikatne nawilżenie
    • brak lepkości
  • 8 października 2024 o 19:22
    Morska regeneracja dłoni
    Kochani dzisiaj przychodzę do Was z moją polecajką. Jak już wiecie dni są coraz chłodniejsze pomału przybliża nas do zimy. Dlatego warto pomyśleć już o pielęgnacji dłoni. Niedawno odkryłam wspaniałą serię Gdanskin od Ziaja. Jestem mega zauroczona z codziennego stosowania kremu do rąk z tej właśnie serii. Krem jest w niewielkiej tubce o poj. 50 ml, który idealnie zmieści się w każdej torebce. Po otwarciu wyczuwam delikatny zapach. Krem szybko się wchłania i nie pozostawia uczucia lepkości. Moje dłonie stały się bardziej zadbane. Krem doskonale zmiękcza i nawilża zrogowaciały naskórek. Moje dłonie mają zeapewnioną aksamitną gładkość.
    Zalety:
    • doskonale nawilza i regeneruje skorę dłoni
    Wady:
    • szybko sie konczy
    • male opakowanie
  • 16 maja 2024 o 9:42
    Jestem zachwycona!
    Tytuł recenzji "Jestem zachwycona!" jest może ciut przesadzony, niemniej z pewnością krem ten będzie kupowany przeze mnie przez długie lata (dotychczas kupowałam przez ostatnie lata Kozie Mleko, a wcześniej też bardzo długo Aretina Q). Odwiedziłam sklep firmowy marki ZIAJA, ponieważ bardzo lubię ich kremy do rąk, i namówiona przez sprzedającą skusiłam się na ten właśnie krem z myślą o moim mężu, który podbiera mi zawsze Kozie Mleko. Byłam zaskoczona niską ceną (tylko 5,50!), i naprawdę jestem zadowolona z efektów. Krem jest w niedużej (50 ml), atrakcyjnej wizualnie tubce; z łatwością zmieści się w każdej torebce/plecaku. Nie ma mocno perfumowanego zapachu, dlatego też dałam go mojemu ślubnemu, który nie przepada za intensywnymi zapachami w tego typu kosmetykach. Krem się szybko wchłania - tego zawsze oczekuję od kremów "codziennych", i Ziaja idealnie się w to wpisuje. Oczywiście nie jest to krem specjalistyczny typu Neutrogena, który ma konsystencję wazeliny i jest w stanie przez noc doprowadzić totalnie wysuszoną skórę dłoni do stanu używalności. Ale też nie tego oczekuję po takim właśnie, codziennym kremie. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
    Zalety:
    • Zapach - przyjemny acz słabo wyczuwalny, dla osób nie lubiących mocno perfumowanych kosmetyków będzie idealny
    • Cena - tylko 5,50 zł (w salonie firmowym)
    • Opakowanie - zgrabna, nieduża (50 ml), poręczna, atrakcyjna wizualnie tubka
    • Działanie - po umyciu rąk można go zastosować, momentalnie się wchłania, dzięki czemu można dalej wracać do codziennych obowiązków
    • Konsystencja - miła w dotyku, taka jak być powinna, łatwo wyciskająca się z tubki
  • 24 marca 2024 o 12:48
    Przyzwoity krem do rąk
    Ten krem do rąk marki Ziaja, to dobry krem na co dzień, do wrzucenia do torebki. Zmiękcza skórę, nawilża, dobrze się wchłania, jest mały i zgrabny. Ja nie mam bardzo suchej i wymagającej skóry rąk i dla mnie jest wystarczający, ale myślę, że dla kogoś o większych potrzebach, mógłby być za słaby. Ma dobry skład i przyjemny dość intensywny zapach, prawie jak perfumowany. To dobry zwyklaczek :)
    Zalety:
    • cena;
    • dostępność;
    • skład;
    • wielkość;
    • dobrze się wchłania
    Wady:
    • może nie być wystarczający dla wymagającej skóry rąk