Kremy na dzień

Veoli Botanica Have a Nice Face Krem do twarzy dogłębnie nawilżający 50 ml
Veoli Botanica Krem do Twarzy na Dzień Nawadniający 50ml
Veoli Botanica
topestetic
Veoli Botanica Have A Nice Face Krem do twarzy na dzień dogłębnie nawadniający 50 ml

• 15 kwietnia 2025 o 19:51
    Bardzo nawilżający krem
    Krem Veoli ma bogatą konsystencje, jest gęsty i bardzo wydajny. Ładnie i delikatnie pachnie. Po nałożeniu długo utrzymuje się na skórze, czuć że mocno nawilża, ma właściwości odbudowujące. Po tygodniu stosowania zauważyłam że moja buźka jest gładsza, bardziej odżywiona, nie ma żadnych skórek. Naprawdę świetnie sprawdza się przy odwodnionej cerze.
  • 14 kwietnia 2025 o 18:27
    To nie tylko udana gra słów, ale też bardzo dobry krem nawilżający
    Krem Veoli Botanica Have a Nice Face zamknięty w szklanym słoiczku to bardzo udany produkt dla osób poszukujących dobrego nawilżenia bez efektu obciążenia cery. Krem mimo dość gęstej konsystencji szybko się wchłania i łatwo rozsmarowuje co jest dużym plusem przy codziennej pielęgnacji. Świetnie sprawdza się również pod makijaż, stanowiąc idealną bazę. Co ważne dla posiadaczek cery mieszanej, krem nie powoduje nieprzyjemnego świecenia w strefie T. Ma bardzo przyjemny ale delikatny zapach. Podsumowując, Have a Nice Face to godny polecenia krem, który łączy w sobie efektywne codzienne nawilżenie, komfort stosowania i właściwości idealne pod makijaż.
    Zalety:
    • optymalne nawilżenie
    • łatwo się rozprowadza
    • szybko wchłania
    • przyjemny zapach
    Ann976
    1 lipca 2024 o 21:10
    Ciężkie kremidło
    Ma dobry skład, polskiego producenta i szklane opakowanie - musieliśmy się poznać bliżej. Już po kilku pierwszych użyciach doszłam do wniosku, że dla mojej mieszanej cery nie jest to krem na dzień. Jest bardzo treściwy, ciężki i tłustawy - przeniosłam go do wieczornej pielęgnacji i tam był raczej ok. Nawet w okresie, gdy używałam retinoidów, nie miałam problemu z żadnymi suchymi skórkami. Ze względu na tę konsystencję nakładałam niewielką ilość kremu, przez co u mnie okazał się bardzo wydajny.
  • 12 maja 2023 o 22:13
    Come back
    Drugi raz do niego wracam, więc to znaczy, że zapadł mojej pamięci. Cały czas szukam ideału ale ten krem jest bardzo dobry. Ma bogatą i gęstą konsystencję. Fajnie się wchłania, przyjemnie pachnie. Nie powoduje wyprsyków, dobrze nawilża. Stosuje krem dzień + noc. Cera po nim jest w dobrej kondycji
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Skład
    • Ilość
  • 15 października 2022 o 13:36
    Have a nice face 4/5
    Zachęcona opisem kremu i naturalnymi składnikami postanowiłam, go kupić i osobiście wypróbować. Konsystencja jest bogata, ale bardzo przyjemna w rozsmarowaniu. Czytałam opinie, że jest bardzo tępa, twarda, ale absolutnie tak nie jest. Być może producent udoskonalił skład, coś się zmieniło, ale krem należy do bardzo przyjemnych w nakładaniu. Skóra cały dzień utrzymuje świetne nawilżenie. Jest miękka, gładka, efekt wow. Jest to pierwszy krem, który używam i który tak dogłębnie nawilża. Pod tym względem krem jest rewelacyjny. Krem nałożony pod makijaż świetnie pracuje. Mam wrażenie, że makijaż współpracujący z tym kremem jeszcze ładniej się prezentuje. Niestety zaraz po nałożeniu kremu miałam uczucie delikatnego pieczenia, jakby pełno mikro igiełek wbijało mi się w skórę. Efekt ten utrzymuje się przez cały dzień, gdy krem jest na twarzy. To pieczenie skóry zaczęło mi na tyle przeszkadzać, że przestałam używać ten krem. Krem ewidentnie mnie podrażnia, a szkoda, bo świetnie nawilża.
    Zalety:
    • świetne nawilżenie, rewelacyjne
    • dobra konsystencja
    • ładny zapach
    • naturalne składniki
    Wady:
    • podrażnia, jak mikroigiełki kłujące skórę
    Drogeria Super-Pharm