Podkłady

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Conceal & Hydrate Foundation Podkład kryjąco - nawilżajacy

ju3ka
    20 marca 2020 o 20:10
    Jestem na tak!
    Podkład bardzo nawilżający , mający płynną konsystencję , o neutralnym zapachu , zdecydowanie nadaje się do skóry suchej , ma on przyjemną kremową formułę , uzyskujemy nim półmatowe wykończenie , krycie podkładu możemy sobie budować , ale zdecydowanie lepiej wygląda on gdy nałożymy go mniej, nie potrzeba dużej ilości żeby uzyskać idealne dla nas krycie , ładnie wtapia się w skórę , osobiście uważam że jest on bardzo trwały i nigdzie się nie zbiera , warty swojej ceny , nie czuć go na skórze , nie ma żadnego problemu z nakładaniem go gąbeczką czy też pędzlem , jest on w szklanej eleganckiej buteleczce z aplikatorem , którym jest pompka , możemy nią kontrolować ilość podkładu który chcemy nałożyć.
    Zalety:
    • krycie które możemy sobie zbudować
    • wydajny
    • trwały
    • bardzo dobrze nawilża
    • dobrze się rozprowadza
    • ma ładną elegancką i poręczną buteleczkę
    sethii
    15 marca 2020 o 14:49
    Spodziewałam się czegoś więcej
    Podkład kupiłam ze względu na dobre recenzje i to, że moja skóra twarzy potrzebuje nawilżenia. Ma bardzo dobre krycie i rzeczywiście dobrze nawilża. Jednak kompletnie nie trzyma się na twarzy. Po całym dniu podkład spływa, wchodzi w zmarszczki, szczególnie te pod oczami. Nie jest w ogóle odporny na ścieranie, ledwo dotknę twarzy i już podkładu nie ma w tym miejscu. Za tę cenę spodziewałam się czegoś więcej. Wydawał się na prawdę fajnym produktem jednak nie polecam. Na pewno nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Krycie
    Wady:
    • Nie jest trwały
    • Nie jest odporny na ścieranie
    • Spływa po całym dniu
  • 18 lutego 2020 o 16:26
    Rewelacja!
    Zdecydowanie jeden z lepszych podkladow nawilzajacych dostępnych w drogerii. Posiada bardzo satysfakcjonujace krycie, przykrywa wszystko co chciało by się ukryć. Jedna cienka warstwa na prawdę daje sobie radę. W ciągu dnia bardzo dobrze się utrzymuje, nawet po kilku godzinach noszenia nie ściera się i nie oważa, nie zbiera się też w zmarszczkach. Pozostawia skóre nawilżoną, lekką, bez efektu maski i ciężkości. Nie obciąża i nie wygląda na twarzy sucho, nie podkreśla suchych skórek. Na pewno będę go jeszcze testować i używać ponieważ jest bardzo dobry. Chętnie po niego sięgam.
    Zalety:
    • Krycie
    • Przyjemna konsystencja
    • Dobrze się utrzymuje
    • Nie obciąża
    • Wart swojej ceny
  • 17 września 2019 o 23:08
    Bardzo mi się podoba!
    Ostatnio zamówiłam ten podkład na stronie cocolita.pl i jestem naprawdę pod wrażeniem! Moja skóra jest mieszana z tendencją do częstych nieprzyjemnych gości nna twarzy. Moja skóra nie lubi również, kiedy stosuje dany podkład przez miesiąc non stop, więc muszę je często zmieniać. Podkład Makeup Revolution Conceal&Hydrate stosuje niecałe 2 tygodnie, ale naprawdę mi się sprawdza. Wygląda on bardzo ładnie na mojej twarzy, nie ściera mi się oraz pięknie kryje. Niecała pompka starcza mi na pokrycie całej twarzy, która naprawdę cudownie wygląda z tym podkładem. Jestem z niego naprawdę zadowolona, ponieważ nie dość że jest naprawdę fajny dla mojej cery to jeszcze jest mega wydajny! Nie podkreśla on również jakiś krost itp.