Cienie do powiek

Glam Shop GlamBOX, DiM Agnieszka Janoszka x Glam Shop, Paleta cieni do powiek `Kwitnąca Wiśnia`

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 października 2024 o 14:57
    Moja ulubiona paleta cieni
    Piękne kolory, bardzo dobrze się rozprowadzają i łączą ze sobą. Są trwałe i nie rolują się na powiece, nawet bez bazy pod cienie. Moim zdaniem łatwe w użyciu, nawet dla amatorek takich jak ja ???? efekt wow gwarantowany
    Zalety:
    • Wydajne
    • Trwałe
    • Piękne nasycone kolory
    Wady:
    • Minimalnie się sypią
  • 6 stycznia 2024 o 16:31
    Dobry, ale nie idealny
    Przez jakiś czas mialam tę paletę, potem puściłam ją w świat. Jakoś jak to glamshop. Maty blendują się super, błyski są z kategorii tych mocnych. Opakowanie piękne i praktyczne. Kolorystyka moim zdaniem nie do końca przyślana, nie do końca do mnie przemawia. Natomiast jeśli ktoś lubi tóże, fiolety i przybrudzone brązy to z pewnością będzie zadowolony.
  • 25 września 2023 o 18:55
    Kwitnąca Wiśnia nocą
    Bardzo, bardzo chciałam ją mieć. I niestety troszkę się zawiodłam. Ogólnie cienie są bardzo dobre, blendują się bardzo ładnie. Jednak czegoś w niej brakuje. Przede wszystkim kolory wyglądają pięknie na zdjęciu, jednak jak na mój gust błyski są zbyt ciemne. Fioletowy kompletnie do niczego mi tutaj nie pasuje. Brakuje mi też cienia przejściowego. Brązy są bardzo ciemne, bo pigmentacja jest na wysokim poziomie. Ogólnie myślałam, że to będzie bardziej delikatna paletka, taka jak rysunek na niej. Jednak jest zbyt ciemna. Trzeba mieć przy niej bardzo delikatną rękę a i tak z reguły sięgam po inną by wykończyć makijaż oka.
  • 18 sierpnia 2023 o 15:15
    Absolutnie doskonała
    Makijaż tą paletką robi się sam. Naprawdę nie trzeba wiele żeby wyczarować makijaż dzienny czy wieczorowy. Cienie się pięknie blendują, błyski błyszczą jak należy. Kolorystyka jest przepiękna!
  • 3 sierpnia 2023 o 18:19
    Paleta na którą był duży bum
    Kupiłam był to mój jeden z pierwszych kosmetyków glamu, nie polubiłam się z dwoma różowymi matami i je sprzedałam, ciemne maty lubią plamy robić, błyski są fajne świeże i nawet ciemny fiolet wygląda dobrze, Paletę musiałam rozebrać jakość opakowania była poniżająca.
    Zalety:
    • jakość błysków
    • Dobór kolorystyczny
    Wady:
    • cena (nie za tą jakość)
    • nieestetyczne opakowanie, krzywo wycięte kółka na cienie, klej .....