Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Bielenda Vege Skin Diet, Żel do twarzy `Normalizacja + detox`

• 20 lutego 2021 o 1:12
    Super
    Dobrze myje, przyjemnie pachnie. Opakowanie jest dosyć duże i na długo wystarcza. Kojarzę z moją skórą, która była wtedy bardzo przyjemna i uspokojona bez niepotrzebnych wyprysków poza okresem.
    Zalety:
    • Zapach, działanie, wydajność
    Kica.
    24 listopada 2020 o 8:26
    Polecam
    Używam tego żelu głównie rano, do odświeżenia buzi i w takiej roli sprawdza się świetnie. Z wieczornym demakijażem też radzi sobie bez zarzutu. Duży plus za butelkę z dozownikiem - według mnie najwygodniejsza forma opakowania dla takiego produktu.
    meryy11
    14 listopada 2020 o 14:22
    Uwielbiam go!
    Żel do mycia twarzy jest zamknięty w poręcznej, ładnej buteleczce. Dzięki dobremu dozownikowi nie musimy się martwić, że wyleci nam za dużo produktu :) zapach jest bardzo przyjemny, delikatny, naturalny. Konsystencja również jest świetna, żel dobrze się rozprowadza i delikatnie pieni. Po używaniu go około 2 tyg, zauważyłam różnice na mojej skórze, większość niedoskonałości znikła i cera stała się bardziej żywa. Dodatkowym plusem jest to, że żel jest także dla vegan! Polecam :)
    Zalety:
    • zapach,
    • konsystencja,
    • działanie,
    • opakowanie,
    • cena,
    Drogeria Natura
    Rysia16
    15 września 2020 o 12:07
    Super
    Bardzo dobry żel do mycia twarzy. Nie podrażnia, nie powoduje ściągnięcia skóry, nie wysusza. Ma ciekawą, gęstą konsystencję, która delikatnie się pieni. Może się wydawać, że przez to nie oczyszcza, jednak nic bardziej mylnego - skóra jest dokładnie umyta, ale nie nadmiernie odtłuszczona. Zdarza mi się ponawiać mycie, gdyż jest na prawdę bardzo delikatny, a moja twarz bardzo tłuściutka ;) Szczególnie latem. Żel nie jest drogi (12 zł, internet), jest go dużo, pięknie pachnie i ma super skład! Zaczęłam przyglądać się marce Bielenda, gdyż w swojej ofercie ma na prawdę wiele naturalnych, ciekawych produktów i to jest jeden z nich. Warto wypróbwać.
    Zalety:
    • działanie, skład, zapach, higieniczne, wygodne opakowanie, cena
  • 21 maja 2020 o 21:00
    Genialny!
    Ten żel jest moim ulubionym. Testuję dużo różnych produktów, ale do tego wracam ZAWSZE. Idealnie współgra ze szczoteczką soniczną. Pozostawia cudowne uczucie na skórze, nawilżenie i odświeżenie w jednym. W zupełności nie powoduje uczucia ściągnięcia.
    • Skład
    • Działanie
    • Brak podrażnień
    Wady:
    • Nie ma!
    Drogeria Super-Pharm