Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Nacomi Next Lvl. Dermo, Niacynamide Face Cleansing Gel Oczyszczający żel do mycia twarzy

Nacomi Next Level Dermo

• 3 marca 2025 o 14:30
    Delikatnie oczyszcza, nie narusza bariery ochronnej skóry
    Delikatnie oczyszcza, nie narusza bariery ochronnej skóry. Zapach jest neutralny. Mam cerę mieszaną, która jednak jest dość wrażliwa. Nie toleruję SLS i łatwo się wysusza, podrażnia. Ten żel sprawdził się nawet w czasie stosowania retinolu, kiedy skóra jest już i tak w stanie stresu. Nie podrażnia oczu. Generalnie bardzo dobry, ładowny produkt w dobrej cenie. Wracam do niego od czasu do czasu.
    Zalety:
    • Delikatnie oczyszcza, nie narusza bariery ochronnej skóry
    • dobra cena
    • wydajny
    Wady:
  • 4 listopada 2024 o 15:36
    Perfekcyjne oczyszczenie z korzyścią dla skóry
    Jestem zachwycona żelem do mycia twarzy Next Lvl. Dermo z niacynamidem! Od pierwszego użycia stał się jednym z moich ulubionych produktów oczyszczających, zwłaszcza że niacynamid to składnik, który działa cuda na mojej skórze. Żel jest bardzo delikatny, ale niezwykle skuteczny w oczyszczaniu. Z łatwością usuwa wszelkie zanieczyszczenia, nadmiar sebum i resztki makijażu, pozostawiając skórę idealnie czystą, ale nie przesuszoną. Niacynamid działa tutaj rewelacyjnie – zauważyłam, że moja cera jest bardziej wyrównana, zredukowały się drobne niedoskonałości, a pory stały się mniej widoczne. Co wyjątkowo cenię, to to, że żel nie powoduje uczucia ściągnięcia ani nie podrażnia skóry. To świetny wybór, zwłaszcza dla osób z cerą mieszaną lub tłustą, ale myślę, że będzie odpowiedni dla każdego typu skóry, który potrzebuje łagodnego, a jednocześnie efektywnego oczyszczenia. Formuła Next Lvl. Dermo Niacynamide Face Cleansing Gel jest lekka, dobrze się pieni i łatwo zmywa, pozostawiając skórę miękką i świeżą. Sam zapach jest bardzo subtelny, co jest dużym plusem dla wrażliwych cer. Polecam każdemu, kto chce dodać niacynamid do swojej codziennej rutyny pielęgnacyjnej – to nie tylko żel do oczyszczania, ale produkt, który naprawdę dba o kondycję skóry. Dzięki Next Lvl. Dermo moja cera jest bardziej promienna, zmatowiona i wygląda na zdrowszą każdego dnia.
  • 3 listopada 2024 o 18:18
    Niacynamid na wagę złota
    Nacomi żel do mycia twarzy kupiłam w jakiejś promocji- z czystej ciekawości tej firmy. Byl to mój pierwszy ich produkt,a żele do mycia twarzy są moim faworytami w rutynie to postanowilam spróbować. I jakież było moje zaskoczenie gdy okazało się,że jest spelnieniem moich oczekiwań. Żel jest w butelce z wygodnym dozownikiem. Jedno nacisnięcie pompką wystarczy by umyc twarz. Przyjemnie pachnie i ma lekką konsystencje. Szybko wchodzi w rekacje z wodą i delikatnie się pieni. Twarz po umycie nie szczypie,nie ma uczucia sciagnięcia skóry ani podrażnienia. Pachnie przyjemnie,nie nachalnie. Jest bardzo wydajny,stosowałam 2x dziennie i opakowanie wystarczylo mi na ok. 3 miesiące. Niacynamid to ostatnio mój ulubiony skladnik pielegnacji,sprawdza się dobrze na mojej skórze i widzę po nim efekty. Kontrola regulacji wydzielania sebum,łagodzenie podrażnień i lepsza "zaprawa" skóry na chłodne i zimne dni. Duży plus za super skład i polecam rownież maseczkę nawilżajaca z tej serii. Idealnie się sprawdza w duecie z żelem. To moje 2 opakowanie i myślę,że zostaniemy ze sobą na dlużej albo bedziemy wracac do siebie :)
    Zalety:
    • Wydajny
    • Działa przeciwzapalnie
    • Doskonale myje skórę
    • Nie podrażnia
    • Dobry dla skóry alergicznej czy wrażliwej
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 20 sierpnia 2024 o 17:17
    Zakochałam się w nim
    Szukałam żelu do mycia twarzy z niacynamidem żelu, który docelowo byłby jakimś chwilowym zamiennikiem żelu z LaRoche Posay który jest dla mnie za drogi teraz. Żel z Nacomi wzięłam w promocji na "próbę" nie wierzyłam w niego jakoś specjalnie... i jestem nim zachwycona, bardzo dobrze oczyszcza pory, rozjaśnia, jest mega wydajny, ładnie pachnie, pompka działa bez zarzutu. Nie wysuszył, nie jest dla mnie za mocny, pomaga w walce z niedoskonałościami ale nie jest agresywny. Cena nawet bez promocji jest przyzwoita w promocji bardzo dobra.
  • 17 sierpnia 2024 o 23:13
    Bardzo dobry
    Mam tłustą, wrażliwą i alergiczną skórę. Od żelu oczekuję łagodnego oczyszczenia, bez stężenia. Akurat Nacomi sprawił się świetnie i jestem w trakcie 3 czy 4 opakowania, póki co nie znalazłam jeszcze łagodniejszy żel do mycia twarzy. Jedynym minusem tego żelu jest zapach, który się zmienia po jakimś czasie (2 tyg po otwarciu?), trochę mnie to niepokoi, bo oznacza, że formuła jest niestabilna. Ale żel nadal jest dobry. + wygodne i higieniczne opakowanie + prawie nie ma zapachu na początku + niska cena (do 20 zł w Hebe) + łagodny - zmienia się zapach po kilku tygodniach użycia