WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na noc

Lift4Skin Face, Snail C+ Active, Totalnie regenerujaco - nawilzajacy krem na noc

• 9 października 2021 o 11:37
    u mnie się sprawdził
    Krem się bardzo dobrze u mnie sprawdził. Jestem bardzo zadowolona i na pewno sięgnę ponownie. Krem ma za zadanie regenerować, zmniejszać widoczność zmarszczek, poprawiać jędrność skóry, nawilżać, stymulować produkcję kolagenu. *porządny, szklany, ciężki i elegancki słoiczek *ładny zapach *kremowa, przyjemna, dość bogata konsystencja *dobrze się rozprowadza zarówno na czystej skórze jak i nakładane na serum *dobrze się wchłania, nie pozostawia lepkiej warstwy *dla mojej cery mieszanej krem daje odpowiednią dawkę nawilżenia *skóra jest miękka, bardziej napięta *nie podrażnia, nie uczula, nie zapycha
  • 16 stycznia 2020 o 20:44
    Wielkie nadzieje
    Oprócz serum do rzęs nie używałam kosmetyków Lift4skin. Do zakupu tego kremu skusiły mnie bardzo obietnice producenta i połączenie śluzu ślimaka z witaminą C. Krem nie należał do tanich. Jest on raczej kremem drogeryjnym z wyższej półki. Zapłaciłam za niego 60 zł i nie ukrywam, że cena trochę mnie boli ze względów które opiszę niżej. Opakowanie bardzo eleganckie i solidnie wykonane. Ładnie prezentuje się na łazienkowej szafce. Zapach kremu jest dosyć mocno wyczuwalny. Jednak nie jest on na tyle mocny, żeby piekły mnie po nim oczy. Przypomina raczej delikatnie zapach eleganckich perfum. Przechodząc do działania kremu. Kosmetyk ten wypada niesamowicie słabo co do swoich konkurentów, nawet tych z niższej półki cenowej. Efekt nawilżenia bardzo słaby. Od kremów na noc oczekuje bardzo silnego nawilżenia, które ten krem niestety nie daje. Jestem posiadaczką cery suchej i rano budziłam się z wysuszoną skóra co jest niedopuszczalne. Aby zużyć ten krem dodaje do niego olejek nawilżający dzięki czemu skóra pozostaje nawilżona do rana. Nie zauważyłam żadnych właściwości anti-ageing. Żadnych. Dodatkowo krem jest na tyle wolno wchłaniający się, że idziemy spać z biała buzią. Producent wiele nam obiecuję a nijak ma to się do rzeczywistości. Dla mnie bubel.
    Zalety:
    Wady:
    • nie nawilża
    • brak efektów anti-aging
    • słabo się wchłania

Zobacz także inne Kremy na noc