Kremy uniwersalne

Lirene Dermoprogram Wygładzające Awokado, Odżywczy krem wygładzający

Sunny_M
    5 stycznia 2024 o 22:43
    Trudny produkt, oczekiwania duże a średnia realizacja
    Krem jest lekko odżywczy, nie zauważyłam wygładzenia. Za to czasem miałam wrażenie że on w ogóle nie nawilża i zdarzyło się kilka razy że ponownie nakładałam przed snem. Niestety kupiłam go pod wpływem chwili i liczyłam, że awokado to nie będzie tylko obietnica na etykiecie. Ładnie pachniał, fajne opakowanie.
    Zalety:
    Wady:
    • mało nawilżał
    • średnio odżywia
    _inga
    22 października 2021 o 18:43
    Odżywczy krem wygładzający, Wygładzające Awokado, Lirene Dermoprogram
    Krem kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to słoiczek o pojemności 50 ml, zapłaciłam około 20 zł Krem ma delikatny zapach, lekką konsystencję,wchłania się dobrze choć niezbyt szybko, jest dość wydajny. Skóra po nałożeniu kremu jest nawilżona, wygładzona i odżywiona Mam cerę mieszaną, stosowałam krem raz dziennie na noc, krem nie uczula, nie podrażnia, nie zapycha porów.. Podsumowując krem całkiem nieźle sprawdził się przy cerze mieszanej, taki przyzwoity średniak, ogólnie nie jest zły choć moim zdaniem obiecane przez producenta odżywienie skóry jest dość słabe, nie wiem czy jeszcze kiedyś go kupię.
    Zalety:
    • nawilża
    • odżywia
    • wygładza i uelastycznia
    • nie zatyka porów
    Wady:
    • odżywcze działanie kremu jest dość słabe
  • 19 marca 2021 o 13:41
    Jest bo jest..bez szału
    Przyjemny krem, który ani mi nie pomógł, ani nie zrobił krzywdy. Tradycyjne i proste opakowanie, fajna konsystencja kremu, delikatny zapach. Produkt ładnie się rozprowadza, dość szybko wchłania. Niestety zostawiał delikatne lepiące uczucie na skórze. Używałam go pod makijaż. Miałam wrażenie, że ciut gorzej utrzymywał się on na mojej skórze. Krem ani nie podrażnił, ani nie sprawił, że moja skóra doznała efektu WOW. Delikatnie nawilżał, nie przetłuszczał skóry. Trochę pezpłciowy produkt.
    • Konsystencja
    • Nawilża
    • Wydajny
    Wady:
    • Makijaż trzymał się trochę gorzej
    • Długo się wchłania
    • Pozostawia lepkie uczucie na skórze
  • 14 października 2020 o 17:33
    Krem drogeryjny średniej jakości
    Skusił mnie ten krem ze względu na olej z awokado. Awokado wypróbowałam w pielęgnacji włosów i podziałało wiec czemu nie spróbować na twarz. Owszem skóra jest nawilżona i przez to staje się gładsza. Ale nie jest promienna ani jakaś taka super wow. Z makijażem i tym kremem to już za ciężko jak dla mnie, bo bałam się o zapchanie porów szczególnie w okolicach ust i nosa. Krem oddałam babci, która być może szybciej go ode mnie zużyje. No niby jest Vegan i może to kogoś przyciągnie. Te kremy drogeryjne to jak dla mnie w większości jeden i ten sam produkt tylko o różnych zapachach.
    Zalety:
    • zwykły krem
    • przyzwoita cena
    • taki lekko tłusty w odczuciu
    • nie podrażnia
    Wady:
    • brak większej poprawy jeśli chodzi o stan skóry