Kremy pod oczy

Janda Colagen Reconstructor, Krem pod oczy

• 16 marca 2025 o 17:25
    Krem pod oczy
    Hej tym razem opinię wystawiam z testowania przez mojego męża :) Miał dość spore problemy z cieniami pod oczami, skóra w tej okolicy wyglądała strasznie . Brakowało jej wyrównania kolorytu, blasku , nawilżenie. Mój mąż ma też bardzo wrażliwą skórę i często po kremach wychodzi mu alergia. Muszę przyznać że ten mały kremik zdziałał naprawdę dużo - wyrównanie kolorytu , mocna dawka nawilżenia w ciągu miesiąca od stosowania , krem niestety nie jest aż tak mocno wydajny i musieliśmy dokupić po 3 tyg kolejne opakowanie ale ma świetne działanie! Mój mąz ma teraz skórę pod oczami dużo młodziej wyglądająca :)
    Zalety:
    • Efektywność, zapach
    Wady:
    • Trochę małe opakowanie ;)
  • 15 września 2024 o 20:40
    bubel !!
    Krem powoduje wysyp podskórnych pryszczy w okolicy nosa. Lekko migruje do oczy i powoduje szczypanie. Nie zauważyłam nawilżenia, po jakimś czasie krem zaczął strasznie śmierdzieć czymś dziwnym jak zapach świeczek. Okropny zapach. Bubel.
  • 22 listopada 2022 o 14:29
    Taki o …
    Generalnie ten krem mnie w żadnym razie nie zachwycił … uważam go za przeciętniaka jeżeli chodzi o kremy pod oczy. Jego konsystencja jest lekka jest bezzapachowy, szybko się wchłaniania osobiście nie odpowiada mi chyba forma tego małego słoiczka wole wyciskane kremy pod oczy, nie zauważyłam żadnych właściwości kremu moja skóra ani jie jest bardziej nawilżona ani odżywiona cienie nie są zmniekszone generalnie używam bo mam ale gdybym nic nie nałożyła to byłby taki sam efekt. Raczej więcej go nie kupię.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Lekka konsystencja
    • Działanie
  • 18 września 2022 o 11:32
    Bardzo fajny
    Krem kupiony na promocji w Rossmanie, więc cena bardzo przyzwoita. Ładne pudełeczko, fajna konsystencja, skóra pod oczami po nałożeniu od razu lepiej wygląda, świetny na dzień i pod makijaż, powiwki nie puchną, a mi niestety po większości kremów puchną , nie podrażnia. Naprawdę świetny produkt, polecam gorąco do cery dojrzałej
    Zalety:
    • wszystko
  • 25 maja 2022 o 18:29
    Bardzo fajny krem na dzień,pod makijaż
    Janda Collagen Reconstructor to krem pod oczy, którego główny zadaniem jest redukcja zmarszczek i cieni pod oczami. I jak dla mnie spełnia swoje zadanie. Krem pomaga mi utrzymać jędrność i gładkość skóry pod oczami. Dba o stałe nawilżenie okolic oczu. Ewentualne, poranne cienie pod oczami szybko znikają. Odżywienie i uelastycznienie jest widoczne po kilku użyciach. I długotrwałe. Piękny naturalny, zdrowy blask - taki efekt właśnie daje ten krem. Formuła kremu mimo tego że jest bogata w skuteczne składniki aktywne to jest bardzo delikatna. Łatwo i szybko się wchłania. Dzięki temu świetnie sprawdza się pod makijaż. Zapach kremu jest bardzo delikatny, ledwo wyczuwalny. Ładny. Opakowanie to klasyczny słoiczek. Wygodny i poręczny. Oprócz zakrętki, słoiczek ma też zatyczkę. Bardzo polecam.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Odżywia
    • Wspiera sprężystość skóry
    • Wygładza
    • Łatwo się wchłania
    • Dobrze wygląda pod makijażem

Zobacz także inne Kremy pod oczy