Pasty do zębów

Splat Express Oral Care Foam Ekspresowa pianka do higieny jamy ustnej

• 12 stycznia 2022 o 15:42
    Świetna pianka
    Bardzo lubię tę piankę głównie dlatego, że mozna mieć odświeżoną jamę ustną kiedy tylko tego potrzebujemy. Zgrabne opakowanie zmieści się w torebce i nie potrzebujemy ani wody ani szczoteczki, żeby poczuć się świeżo. Taki produkt jest bardzo potrzebny w chwilach,gdy chcemy wyskoczyć sobie na jakiś dobry obiad z koleżankami. Ma delikatnie miętowy smak,lecz ten smak nie jest podobny do miętowego smaku past do zębów. Jest dużo lagodniejszy. Zawsze mam tą piankę przy sobie.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 31 sierpnia 2020 o 18:04
    Idealna w podróż
    Piankę kupiłam myśląc o wyjezdzie wakacyjnym. Całe dnie spędzalismy poza hotelem,mielismy restauracje na plaży wiec idealnie sie sprawdziła do odswierzenia i higieny jamy ustnej co jest dużym plusem,fajne małe opakowanie zmieści sie w malutkiej torebce,dzięki czemu mogła mieć ją zawsze przy sobie. Idealna alternatywa dla pasty do zębów,dzieki niej w ciągu kilka chwil możemy mieć swieży oddech.
    Zalety:
    • poręczna
    • fajnie odświeża
    • małe ale wydajne opakowanie
    • lekki miętowy smak
    Wady:
    • nie zauważyłam
  • 17 lipca 2020 o 21:52
    Fajna na podróże
    A to ciekawy produkt marki Splat, pianka, która ma nam odświeżyć jamę ustną w sytuacjach, w których nie mamy możliwości zabrania ze sobą szczoteczki wraz z tradycyjną pastą do zębów. Opakowanie: produkt jest w małej, poręcznej buteleczce z aplikatorem tworzącym z płynu piankę, dzięki czemu płukanie jamy ustnej jest przyjemniejsze. Zajmuje mało miejsca w torebce, co jest na duży plus. Zapach: delikatny, świeży, miętowy. Wydajność: nie jest to najmocniejsza strona tego preparatu, jednak biorąc pod uwagę, że używa się go w wyjątkowych sytuacjach (np. poza domem, gdy nie mamy czasu) nie wychodzi najgorzej (ja nie codziennie jestem w takiej sytuacji, że muszę użyć pianki, będąc w domu stosuję tradycyjne pasty do zębów oraz płukanki do jamy ustnej) Cena: niestety dość wysoka, jak za 50ml produktu Działanie: przyjemnie odświeża buzię w sytuacjach podbramkowych. Podsumowując, nie jest to absolutnie coś, czym można zastąpić pasty do zębów. Tym produktem nie jesteśmy w stanie domyć zębów w takim stopniu, w jakim można to zrobić za pomocą past, aczkolwiek warto mieć coś pod ręką do odświeżenia oddechu, gdy nie mamy możliwości/nie jesteśmy w stanie poświęcić więcej uwagi pielęgnacji naszego uśmiechu. W takich sytuacjach jest to przydatna rzecz.Ja na pewno ją kupię, jeśli obecne opakowanie mi się skończy i będę potrzebowała czegoś na szybko do oczyszczenia ząbków :D Polecam.
    Zalety:
    • poręczne opakowanie
    • przyjemna pianka
    • odświeżenie
    Wady:
  • 15 stycznia 2020 o 21:48
    Świetna sprawa w podróży lub dla osób z aparatem.
    Pianka jest naprawdę ciekawym produktem. Świetnie odświeża i usuwa osad nazębny. Idealnie sprawdzi się w podróży lub u osób noszących aparat ortodontyczny. Polecam serdecznie ????
    • Sklad
    • Smak