Pomadki i szminki

Rosie Płynna matowa pomadka

• 2 maja 2024 o 12:23
    Niestety be zachwytu
    Pomadka ma estetyczne opakowanie i przyjemny zapach. Kupiłam dwie przy okazji promocji - maja świetną pigmentacje i ładne kolory. Nie wysuszają i nosi sie je bardzo przyjemnie i komfortowo, niestety krótko. Pomadki bardzo szybko sie ścierają. W przypadku matowej pomadki spodziewałam sie zupełnie innej trwałości, po godzinie nie mam juz nic na ustach. Zupełnie niefunkcjonalne, chce żeby moja matowa pomadka trzymała się kilka godzin - ta nie daje rady.
    • pigmentacja
    Wady:
    • trwałość
  • 20 marca 2024 o 17:24
    Świetna jako róż do policzków gorzej jako pomadka na usta
    Kupiłam jakiś czas temu gdy była bardzo duża promocja na wybrane kosmetyki marki Rosie, nie słyszałam o niej zbyt wiele, ale lubię makijaż więc korzystając z okazji kupiłam kilka kosmetyków w tym 2 pomadki w różnych odcieniach. Niestety nie widziałam jak wyglądają na żywo i nie byłam zadowolona z odcieni. Kolor brudnego różu niestety ma zbyt siny odcień i nie wyglądam w nim twarzowo, podobnie z odcieniem fioletowym. W noszeniu są bardzo komfortowe na ustach, mają wykończenie satynowe, nie jest mocno trwałe, ale bardzo komfortowe i wygodne pomimo pomadki zastygającej. Odczuwa się jakby nakładało się na usta coś piankowego. Przez kolory nie używam produktu e standardowej wersji, lecz jestem osobą, która bardzo lubi wykorzystywać produkty na różne sposoby i odkryłam, że bardzo ładnie wygląda jako róż na policzki, ponieważ równomiernie się i przyjemnie się rozprowadza oraz dobrze utrzymuje w ciagu dnia. Więc jeśli komuś nie podpadły kolory warto nie wyrzucać a wykorzystać w inny sposób.
    jookie
    14 listopada 2023 o 14:54
    Nie wysusza ust, daje piękne matowe wykończenie
    Pomadka znajduje się w zgrabnym prostokątnym opakowaniu. Aplikator jest wygodny. Umożliwia precyzyjne nałożenie produktu na usta. Pomadka szybko zastyga. Daje piękne, matowe wykończenie. Nie wysusza ust. Długo utrzymuje się w stanie nienaruszonym. Bardzo lubię ją za wydajność i formułę.
    Z_Akdil
    1 października 2023 o 12:43
    Kolor piękny jakość dyskusyjna
    Oceniam kolor chocolate&chili pepper - czyli czerwony ;) Kolor jest piękny, nasycona czerwień. Pomadka dobrze się rozprowadza. Jak dla mnie pędzelek wystarczająco precyzyjny. Daje efekt matowy. Stosuje ją na bezbarwną pomadkę, ponieważ mi trochę wysusza usta. Jest trwała, ale należy ją poprawić po posiłku - dość nieładnie się zjada. Mimo to polecam wypróbować jak będzie na promocji. Kupiłam ją i dwie inne za 5zł :)
    Zalety:
    • Wspanialy Kolor, efekt matowy, nie zbiera się w dobrych zmarszczkach dookoła ust
    Wady:
    • Dość droga w porównaniu do jakości.
  • 20 lipca 2023 o 12:17
    Bardzo dobra szminka!
    Posiadam tą szminke w odcieniu Marshmallow. Bardzo długo szukałam idealnej szminki i uważam,że jest to właśnie ta! Jest wygodna w nakładaniu, nie czuć jej na ustach a podczas dnia nie wędruje po całej twarzy. Jest także trwała. Uważam również ,że jest idealnie matowa i nie wysusza ust. Dla mnie bomba !
    • Kolor