Samoopalacze do ciała

St.Tropez Self Tan Purity Vitamins Spray Samoopalacz w sprayu

Agma90
    19 czerwca 2023 o 23:22
    Spoko
    Produkt u mnie się sprawdza - kolor jest ładny, produkt za pomocą rękawicy rozprowadza się łatwo i nie robią się smugi. Podczas aplikacji ma przyjemny zapach, ale niestety już po ten zapach jest mega dziwny. Ale to jak z każdym samoopalaczem. Nigdy nic nie ubrudziłam po użyciu tego produktu, więc szybko się wchłania.
    Wady:
  • 25 marca 2022 o 12:23
    niestety chyba nie kupiłabym ponownie
    Do tej pory zawsze używałam samoopalaczy w piance, więc gdy znalazłam ten samoopalacz w sprayu w kalendarzu adwentowym z Zalando byłam zaciekawiona. Nie sądzę, abym kupiła go ponownie, niestety nie spełnił wszystkich moich oczekiwań. Wady: -cena -nie widać go przy aplikacji - nie ma żadnego koloru - przez co dość łatwo o plamy, mimo, że używam rękawiczki -na efekt trzeba poczekać około 24h -na mojej skórze daje lekko pomarańczowy odcień -mało wydajny Zalety: -ładny zapach, ale wiadomo tylko przy aplikacji, potem zmienia się w charakterystyczny dla samoopalaczy zapach -wygodna aplikacja poprzez dyfuzor -nie zostawia lepkiej warstwy, można się od razu ubrać -nie brudzi ubrań -opalenizna jest trwała -ładnie schodzi z czasem, nie zostawia plam
  • 3 sierpnia 2020 o 15:37
    opinia
    wierząc w markę i na podstawie wcześniejszych zakupów skusiłam się na mgiełke samoopalającą i NIESTETY - NAJGORSZY ZAKUP tego sezonu. Mgiełka ma bardzo intensywny, męczący nie zanikający zapach, zupełnie nie jest wydajna, na pożądany efekt trzeba czekać, zmywa się pod prysznicem i brudzi. Wszystko co najgorsze za najwyższą cenę. - ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
    Zalety:
    • NIC
    Wady:
    • zapach, niewydajna, brudzi